fbpx

Polycarbonaat bekers: de bondgenoten van de gastvrijheid aan het strand

policarbonato-playa-portada

Wist u dat polycarbonaat bekers en glazen de beste manier zijn om een maximale hygiëne te handhaven? Dat klopt, dit materiaal is in staat om minder bacteriën vast te houden dan klassieke glazen bekers en is ook veel beter bestand tegen vallen, stoten en krassen.

Dit type container is onmisbaar voor het strand en de zomer. Waarom is dat? Omdat ze niet alleen veiliger zijn dan glasproducten, maar ook helderder en aantrekkelijker. Aan de andere kant, en dankzij de nieuwe normaliteit, winnen de polycarbonaat bekers aan populariteit in de hotelwereld.

Wilt u meer weten? Hier in Monouso vindt u alles wat u moet weten over onbreekbare polycarbonaat glazen.

Voordelen van polycarbonaat bekers

Naast de reeds genoemde voordelen bieden polycarbonaat bekers en glazen nog andere goede redenen om in uw bedrijf te worden opgenomen, zoals

  • Variabele en stijlvolle ontwerpen. U kunt een goed assortiment hebben voor elke drank in uw bedrijf. U heeft ook de vrijheid om iets meer te investeren om ze een uniek ontwerp te geven dat uw bedrijf vertegenwoordigt.
  • Esthetiek. Deze producten zijn in staat om de aandacht te trekken dankzij hun transparantie. In feite ziet elke drank er helderder en kleurrijker uit in deze verpakkingen. Hierdoor zullen uw likeuren en dranken er aantrekkelijker uitzien en een groter aantal klanten aantrekken.
  • Veiligheid gegarandeerd. Het polycarbonaat is ontworpen om thermische schokken te weerstaan, zodat het van warm naar koud kan gaan zonder te barsten, een essentiële factor voor stranden en zwembaden.
  • Blijvende investering. Dankzij de hoge mate van uithoudingsvermogen kunt u een enkele investering doen die jarenlang bij u blijft. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over een gebroken of bekraste bril.

policarbonato-cuerpo

Soorten glazen en polycarbonaat bekers

Zoals u weet, zijn niet alle glazen en bekers hetzelfde, en polycarbonaat verpakkingen zijn geen uitzondering. Terwijl lange glazen meer geschikt zijn voor margarita’s, zijn bokalen ideaal voor andere specialiteiten.

Dit zijn de glazen die niet mogen ontbreken in je repertoire:

  • Lang glas: dit is het glas dat geschikt is voor de overgrote meerderheid van de dranken. Hier kunt u frisdranken en cocktails op basis daarvan serveren. U kunt ze ook gebruiken voor onder andere sappen, margarita’s, mojito’s, eenvoudige cocktails en koude thee.
  • Whiskyglas: deze is klein en breder dan de lange modellen. Zoals de naam al aangeeft, is het meer aan te bevelen voor whisky en soortgelijke dranken, zoals rum of wodka.
  • Kogelglas: dit recipiënt is ontworpen voor aromatische dranken zoals brandewijn of jenever. Door deze bijzondere vorm kunnen ze het parfum van dergelijke likeuren bewaren, zolang ze maar correct worden geserveerd.
  • Wijnglas: dit model lijkt sterk op het vorige model, maar het is iets langer en de omtrek is kleiner. De wijn mag nooit in een andere recipiënt worden geserveerd, omdat dit afbreuk zou doen aan de smaak.

U kunt deze en andere modellen krijgen in onze online shop Monouso. Zonder twijfel is polycarbonaat de beste vriend van het hotelwezen op de stranden en in de zwembaden, evenals een grote bondgenoot van keukens, bars en evenementen in het algemeen. Door ze aan te schaffen, geeft u uw drankjes de elegantie en de categorie die elk bedrijf nodig heeft. Loop niet uit de lucht!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.