fbpx

Hoe kiest u de juiste plastic zak?

Bolsa de plástico idónea

Wanneer we het over plastic zakken hebben, denken we ongetwijfeld onmiddellijk aan dit belangrijke voorwerp in ons dagelijks leven. Dankzij hen kunnen wij producten op een comfortabele manier bewaren of verplaatsen.

Een plastic zak moet bestendig en waterdicht zijn om het product tegen elk ongeluk te beschermen. Elke tas heeft zijn eigen functie en kenmerken, afhankelijk van het gebruik dat we ervan gaan maken.

Plastic Zak (PE)

Plastic Zak (PE)

Herinner je je die kleine plastic zakjes waarin ze ons snoep verkochten in de kiosk? Het waren polyethyleen PE zakken zonder rits, een ingewikkelde naam voor zulke eenvoudige zakken.

Eenvoudig, ja, maar dat belet niet dat ze zeer bestendig zijn en aan allerlei behoeften kunnen worden aangepast, want ze kunnen elk soort product bevatten, zelfs levensmiddelen.

Hermetische tassen met sluiting

Hermetische tassen met sluiting

Wilt u uw producten veilig opslaan? Kies voor luchtdichte zakken met ritssluiting. Ze zijn perfect voor het bewaren en beschermen van uw producten. Ze laten geen water binnen.

Ze zijn zeer gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Ze zijn ook gemakkelijk te openen en te sluiten.

Plastic Zakjes CPP Zelfklevende Sluiting

Plastic Zakjes CPP Zelfklevende Sluiting

Als u een mooie presentatie van uw producten in uw zaak wenst, zijn CPP-zakken met zelfklevende flap de oplossing. Zij maken het mogelijk het product te verpakken op een manier die vlekken of wrijven voorkomt.

Polypropyleen is een zeer resistent materiaal dat perfect kan worden bewaard.

Cellofaanzakken

CellofaanzakkenBekijk meer

Elke zak heeft een specifiek gebruik en deze zijn zonder twijfel ideaal voor de detailhandel, het maken van geschenkmanden voor een speciale gelegenheid of voor het uitdelen van gunsten bij een marketingevenement.

Ze zijn perfect voor het bewaren en beschermen van voedsel.

Cocktail Plastic Zakken

Cocktail Plastic Zakken

Niets beter dan een snack met een verfrissend drankje voordat je weer aan het werk gaat. De perfecte optie voor dit moment zijn de plastic cocktailzakjes.

Zo kunnen we ons voedsel overal mee naartoe nemen dankzij het metalen sluitsysteem.

Diepvrieszakken

DiepvrieszakkenBekijk meer

Wilt u uw eten veel langer bewaren? Met invriezen kunt u ze bewaren door een proces te doorlopen waarbij u het product bij temperaturen onder het vriespunt moet bewaren. Tijdens dit proces willen we voorkomen dat ons voedsel wordt beschadigd.

Daarom wordt het gebruik van diepvrieszakken aanbevolen. Deze zakken beschermen het product en voorkomen dat het door de lage temperaturen wordt aangetast, zodat het optimaal wordt bewaard.

Biologisch afbreekbare zakken

Biologisch afbreekbare zakkenBekijk meer

Wil jij je steentje bijdragen aan de planeet? Biologisch afbreekbare plastic zakken zijn uw bondgenoten. Ze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, ze zijn ecologisch en composteerbaar tegelijk.

Ze zijn net zo bestendig als conventionele zakken met als extra voordeel dat ze uw klantenservice verbeteren en het milieu respecteren.

Herbruikbare en Recycleerbare Plastic Zakken

Herbruikbare en Recycleerbare Plastic ZakkenBekijk meer

Je gaat winkelen met je beste outfit en de boodschappentas verpest alles. U kunt dit esthetische probleem verhelpen dankzij herbruikbare en recycleerbare tassen. Ze zijn milieuvriendelijk, zeer resistent en bovendien visueel aantrekkelijk.

Als u een manager bent, kunnen uw klanten hun herbruikbare tas meenemen telkens als ze producten van uw zaak willen meenemen.

Composteerbare Zakken

Composteerbare ZakkenBekijk meer

Heb je gehoord van bioplastics? Zij zijn afgeleid van plantaardige producten zoals aardappelzetmeel of maïszetmeel. Deze materialen worden gebruikt om zeer resistente en flexibele composteerbare zakken te ontwerpen.

Ze hebben een speciaal tintje omdat u ze in een container voor organisch afval kunt deponeren, zodat ze biologisch afbreken. De planeet zal u dankbaar zijn!

Biologische poepzakjes

Biologische poepzakjesBekijk meer

Als we onze viervoeter uitlaten, is dat bijna altijd zodat hij zijn behoefte buiten ons huis kan doen, toch? Als we ze thuis niet willen, waarom zouden we ze dan op straat laten?

Hondenpoepzakjes zijn stevige, waterdichte, biologisch afbreekbare zakjes die u een fikse boete besparen.

Plastic draagtas

Plastic draagtas

Zonder twijfel is dit de meest economische, functionele, veelzijdige en handige manier om producten te verplaatsen. T-shirtzakken zijn zeer resistent en worden gemaakt van verschillende recycleerbare, composteerbare of biologisch afbreekbare materialen.

Gebundelde Platte Zakjes

Gebundelde Platte ZakjesBekijk meer

De blokmarkttassen zijn essentieel in elk soort bedrijf, maar vooral in levensmiddelenbedrijven.

Het zijn praktische tassen om te dragen, ze nemen niet veel plaats in. Ze zijn perfect voor uitgestalde producten.

Vuilniszakken

VuilniszakkenBekijk meer

Bent u vuilniszakken beu die bij het minste geringste krassen vertonen? Vuilniszakken die geuren en vloeistoffen laten ontsnappen?

Dat komt omdat je geen stevige vuilniszakken koopt. Vuilniszakken moeten worden gemaakt van materialen zoals PE polyethyleen of PLA tapiocazetmeel, materialen waarvan de belangrijkste eigenschappen sterkte en elasticiteit zijn. Hierdoor kunnen zij elk afval bevatten, of het nu organisch afval, verpakkingsafval of afval van een andere aard is, aangezien de zakken niet alleen waterdicht zijn, maar ook een veelvoud van hun gewicht kunnen dragen.

Vacuümzakken

VacuümzakkenBekijk meer

Als u op zoek bent naar een manier om geld te besparen en “vaarwel” te zeggen tegen afval, zijn vacuümzakken uw beste optie. Vacuümverpakking wordt sterk aanbevolen om de conservering en houdbaarheid van levensmiddelen te verbeteren.

Dankzij de materialen die bij de vervaardiging ervan zijn gebruikt, behouden vacuümzakken gedurende lange tijd alle kwaliteit van het voedsel en zijn zij bestand tegen temperaturen van -40ºC tot 100ºC.

Autor

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.