fbpx

Plastic ijsemmers: een basisgids voor het kiezen van de beste optie

Plastic ijsemmers zijn de meest discrete hoofdrolspelers van elke zichzelf respecterende maaltijd of avond. Zij zijn immers verantwoordelijk voor het op temperatuur houden van de drank die onze gerechten van water voorziet.

Zoals logisch is, heeft elk bedrijf verschillende behoeften en vereist het een reeks ontwerpen die daaraan kunnen voldoen.

Als we de verschillende materialen en opties kennen, kunnen we de meest geschikte plastic ijsemmer voor onze dienst kiezen.

Plastic ijsblokjesbakjes: een selectie van Monouso

Als er iets is dat de selectie plastic ijsemmers van Monouso kenmerkt, dan is het wel het resistente materiaal, dat maatwerk mogelijk maakt, maar ook de grote capaciteit en het vermogen om de drank urenlang op temperatuur te houden.

In onze winkel vindt u een breed scala aan opties en materialen die passen bij wat u zoekt: verschillende kleuren, vormen en esthetiek om de stijl van uw bar of restaurant 100% aan te passen.

Verschillende materialen, verschillende prestaties

SMMA, polypropyleen, SAN, PCTA… Dat zijn de materialen waarvan onze kunststof ijsemmers worden gemaakt. Laten we de voordelen van elk van hen ontdekken:

SMMA

SMMA staat voor Stirene-Methyl-Meta-Acrylaat), een hars dat even stijf als sterk en duurzaam is. Het onderscheidt zich doordat het een Bisfenol A-vrij materiaal is, zodat het voldoet aan de voorschriften voor contact met levensmiddelen. Het is ook krasbestendig. Dit materiaal biedt hardheid en weerbestendigheid, alsmede helderheid en stijfheid. Meer dan genoeg redenen om te kiezen voor elegante, duurzame en resistente ontwerpen die uw klanten een complete ervaring bieden.

Herbruikbare Ijsemmer SMMA Transparant voor 1 fles

Herbruikbare Ijsemmer SMMA Transparant voor 1 flesBekijk meer

Polypropyleen

Propyleen geeft onze plastic ijsblokjesbakjes enkele zeer interessante eigenschappen: het is BPA- en ftalaatvrij. Het is ook zeer schokbestendig en biedt een perfecte bescherming voor levensmiddelen. Natuurlijk, het is herbruikbaar.

SAN

Stijfheid, sterkte en glans zijn de belangrijkste kenmerken van uit SAN vervaardigde producten. Dit copolymeer van styreen en acrylonitril levert ons schok- en breukbestendige ijsemmers op, en ze blijven transparant en duurzaam, zelfs na jaren van herhaald gebruik en wassen. Is het niet de perfecte vervanging voor glas?

PCTA

PCTA is een glaspolymeer met dezelfde scherpte en helderheid als glas. Zij worden vaak gebruikt voor producten van aanzienlijke dikte, vooral vanwege hun slagvastheid. Gegarandeerde topkwaliteit en vooral comfort en veiligheid.

Hoe kies ik de perfecte optie?

De beslissing hangt af van het beoogde gebruik van de plastic ijsemmer. Als u het voor buitengebruik moet gebruiken, is SMMA het ideale materiaal. Als uw restaurant een hoge omloopsnelheid heeft, kunnen ijsemmers van polypropyleen de beste metgezel zijn om schade door stoten te voorkomen. Als je breuk of stoten wilt voorkomen, ga dan voor SAN. Heeft u liever een dikkere en robuustere ijsemmer? De PCTA is de optie die u zoekt, zonder twijfel.

Wij hebben een breed assortiment plastic ijsemmers.

En vergeet niet dat u bij twijfel altijd terecht kunt bij onze klantenservice, die elke vraag oplost met een duidelijk doel: u helpen de optie te kiezen die het beste bij u past. U kunt op ons rekenen! En natuurlijk vindt u in onze blog honderden nuttige artikelen voor het beheer van uw bedrijf.

FAQ

Van welke materialen zijn Monouso ijsemmers gemaakt?

Bij Monouso gebruiken we hoofdzakelijk 4 materialen om onze plastic ijsemmers te vervaardigen: SMMA, polypropyleen, SAN en PCTA.

Hoe kies ik de beste ijsemmer voor mijn bedrijf?

U zult uw behoeften moeten analyseren en de materialen die daar het best aan voldoen moeten prioriteren: weerstand, duurzaamheid, breekbaarheid, design… Meerdere factoren om rekening mee te houden.

Zijn alle ijsemmers veilig voor gebruik in levensmiddelen?

Uiteraard zijn alle plastic ijsemmers die Monouso op de markt brengt 100% compatibel met voedingsmiddelen – veiligheid als belangrijkste factor!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.