fbpx

Koopgids voor plastic bekers

Copas de pl谩stico

In restaurants, cateringbedrijven, hotels en andere drukke ruimtes zijn wegwerp- en herbruikbare plastic bekers een must!

Wij geven u een overzicht van de verschillende soorten plastic op de markt, zodat u de perfecte beker kunt kiezen die aan uw zakelijke behoeften voldoet.

Plastic wegwerpbekers

PS Crystal Cups

Bekijk meer

Deze bekers zijn gemaakt van polystyreen, een homopolymeer verkregen uit de polymerisatie van zuiver styreen. De PS kristallen bekers zijn zeer stijf en resistent en worden gekenmerkt door een grote transparantie, helderheid en kwaliteit die lijkt op die van traditioneel glas.

鉁旓笍 Hoogwaardig materiaal.

鉁旓笍 Wegwerp, waardoor het een praktische en hygi毛nische keuze is.

鉁旓笍 Veiliger dan glazen bekers, want als het breekt, veroorzaakt het geen snijwonden.

鉁旓笍 Niet geschikt voor de magnetron.

Buy (view price)

PLA ma茂szetmeel biologisch afbreekbare bekers

Bekijk meer

De bekers die zijn gemaakt van PLA-ma茂szetmeel, een thermoplast die uit deze plant wordt gewonnen, worden gekenmerkt door hun transparantie.

Hieraan moet worden toegevoegd dat zij veilig kunnen worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor ma茂szetmeel en derivaten daarvan. Onder andere kwaliteiten kunnen worden genoemd:

鉁旓笍 Zeer resistent.

鉁旓笍 Wegwerpbaar en praktisch.

鉁旓笍 Biologisch afbreekbaar en composteerbaar, dus het is natuurvriendelijk.

鉁旓笍 Geschikt voor koude dranken zoals champagne, cava en een lange enzovoort.

鉁旓笍 Elegant glas en kristal uiterlijk.

Buy (view price)

Plastic herbruikbare bekers

San Cups

Bekijk meer

San (styreen-acrylonitril) is een soort kunststof die gewoonlijk ongeveer 70% styreen en 30% acrylonitril bevat. Het wordt vaak gebruikt in plaats van polystyreen omdat het een grotere sterkte, stijfheid en chemische weerstand biedt dan polystyreen. Het is ook bestand tegen kokend water. Hoewel San artikelen als vaatwasmachinebestendig worden beschouwd, vertoonde het plastic bij een test van 100 cycli lichte ruwheid aan de randen. Dit zijn enkele van de kenmerken van San plastic:

鉁旓笍 Scheurbestendig.

>Verschil tussen slappelingen en ruitenreinigers

鉁旓笍 BPA-vrij.

鉁旓笍 Vaatwasmachinebestendig (alleen bovenste rek).

鉁旓笍 Magnetronbestendig (alleen opnieuw opwarmen of verwarmen).

鉁旓笍 Goede krasbestendigheid.

鉁旓笍 Helderheid vergelijkbaar met glas.

Buy (view price)

PC Cups

Bekijk meer

Polycarbonaat is een soort kunststof met een zeer hoge slagvastheid en een uitzonderlijke helderheid. Het wordt vaak gebruikt voor toepassingen zoals kogelvrije ruiten en splintervrije lenzen. Hoewel polycarbonaat een hoge slagvastheid heeft, heeft het een lage krasvastheid en is het gevoelig voor barsten. Het bevat ook BPA. Hieronder volgen enkele van de kenmerken van polycarbonaat bekers:

鉁旓笍 Vrijwel onbreekbaar.

鉁旓笍 Bevat BPA.

鉁旓笍 Vaatwasmachinebestendig (alleen bovenste rek).

鉁旓笍 Magnetronbestendig (alleen opnieuw opwarmen of verwarmen).

鉁旓笍 Beter bestand tegen krassen dan San.

鉁旓笍 Beter glas helderheid dan de San.

Buy (view price)

Tritan Glazen

Bekijk meer

Tritan-kunststof heeft soortgelijke eigenschappen als polycarbonaat, maar heeft een chemische weerstand die zijn integriteit behoudt in omgevingen waar andere kunststoffen kunnen degraderen. Producten gemaakt van Tritan kunnen het uitzicht van glas hebben, maar met een grotere slagvastheid, scheurweerstand en duurzaamheid. Tritan-kunststoffen hebben een breed temperatuurbereik, en de meeste kunnen dranken aan tot 82潞C, en zelfs tot 100潞C. Hoewel Tritan-kunststof als het veiligst en het meest hoogwaardig wordt beschouwd, is het ook het duurst. Hieronder volgen enkele van de kenmerken van tritan bekers:

鉁旓笍 Vrijwel onbreekbaar

鉁旓笍 BPA-vrij

鉁旓笍 Vaatwasmachinebestendig

鉁旓笍 Magnetron veilig

鉁旓笍 Beste krasbestendigheid

鉁旓笍 De beste kristalhelderheid

Buy (view price)

Gebruik van plastic bekers

Plastic bekers zijn een lonende investering voor elk type etablissement en evenement, van openluchtfaciliteiten tot restaurants met grote volumes. Of u nu wijnglazen nodig hebt voor de bediening van een eetgelegenheid of gin-tonicglazen voor een open bar op een bruiloft, herbruikbare plastic bekers zijn een geweldige oplossing voor vele gelegenheden. Hier zijn enkele andere veel voorkomende toepassingen voor plastic bekers:

Gebruik buitenshuis

 • Zwembad
 • Overdekte terrassen en patio鈥檚
 • Eetzalen en bars in de open lucht
 • Pop-up restaurants
>Keukenontwerp: 2020 gids voor de beste

Aangezien in veel openluchtfaciliteiten voedsel en drank worden geserveerd, is het belangrijk breekbaar glaswerk uit de buurt van zwembaden en andere openluchtruimten te houden. Glaswerk is meestal niet toegestaan in de buurt van zwembaden om breuk in het water en mogelijke verwondingen te voorkomen. Om deze regel te omzeilen, nemen veel openlucht- en zwembadlocaties hun toevlucht tot plastic bekertjes. Van margarita- tot martini-glazen, er is een grote verscheidenheid aan drinkgerei om alle soorten etablissementen buitenshuis veilig te houden en letsel te voorkomen.

Inrichtingen met grote capaciteit

 • Gezondheidsvoorzieningen
 • School cafetaria鈥檚
 • Caf茅s op de werkplek
 • Instellingen

Voor instellingen met een grote capaciteit, zoals schoolkantines, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere instellingen, zijn herbruikbare plastic bekers ideaal. Wanneer vaatwasmachinegebruik en breukbestendigheid een must zijn, zijn bekers en mokken met een extreem hoge slagvastheid (zoals polycarbonaat) zeer voordelig.

Familiebedrijven

 • Dagcentra
 • Restaurants
 • Pretparken

Sommige herbruikbare plastic drankjes zijn BPA-vrij en vrijwel onbreekbaar. Daarom kiezen veel instellingen die zich op gezinnen en kinderen richten, voor een gezondheidsbewuste optie die bestand is tegen slijtage.

Beker accessoires

Plastic ijsemmers

Geniet van een koud drankje dankzij de plastic ijsemmers, gemaakt van acrylonitril-styreen, een thermoplastisch polymeer dat erin slaagt de ideale temperatuur van de vloeistof te handhaven. Bovendien zijn de ijsemmers schokbestendig en hebben ze een zeer aantrekkelijk design, dus het feest kan niet meer stuk!

Er zijn geen excuses meer om in omstandigheden van een evenement te genieten met deze bekers en accessoires. Kies degene die het best passen bij het servies en het decor van de locatie, klaar om uw gasten te verbazen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a trav茅s del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l铆nea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos s贸lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci贸n contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Correcci贸n, cancelaci贸n, oposici贸n y otros derechos como se explica en la 鈥淚nformaci贸n adicional鈥.

Additional information: You can find additional and detailed information on data protection in our privacy policy