fbpx

Pizza tafels: wat is het nut ervan?

Mesitas para pizza: ¿Cuál es la utilidad que esconden?

Je hebt ze zeker gezien, de pizzatafels trekken onze aandacht. Als je ooit een pizza hebt besteld, zul je ze zelfs hebben aangeraakt. Pizza tafels staan in het midden van je bord, heb je je ooit afgevraagd wat hun functie is?

Hoewel het niet zo lijkt, verbergen ze een zeer belangrijk nut om de pizza in dezelfde presentatie te houden als toen hij uit de oven kwam.

Leer over de kwaliteiten van deze tool die gebruikt wordt in pizza’s die bij u thuis worden afgeleverd en leer hoe u ze een tweede kans kunt geven in plaats van ze weg te gooien.

Wat zijn pizzatafels?

¿Qué son las mesitas para pizza?

Pizza tafels, ook wel bekend als plastic statieven of pizzabewakers, zijn die kleine voorwerpen die in het midden van de pizza’s worden geplaatst.

Ze worden gekenmerkt door het feit dat ze drie poten hebben en dat ze gemaakt zijn van een resistent materiaal zoals plastic, daarnaast kunnen ze verschillende kleuren hebben, afhankelijk van het merk van het bedrijf.

Ze zijn er verantwoordelijk voor dat de pizza’s hun presentatie behouden door ze niet in de doos te laten bewegen en ze voorkomen ook dat de ingrediënten tijdens de levering aan de doos blijven plakken – niets onaangenaams meer!

Dankzij deze kleine plastic tafeltjes wordt de pizza beschermd tegen de wrijving en het contact van het deksel van de doos. Daarom is de aankoop van deze tafels zeer nuttig in cateringbedrijven die pizza’s aan huis leveren.

Bovendien helpt het om de stukken pizza’s op hun plaats te houden, voor het geval ze in de winkel zijn gesneden voordat ze worden verplaatst.

Waar komen de pizzatafels vandaan?

De dónde nacen las mesitas para pizza

Mevrouw Carmela Vitale, oorspronkelijk uit New York, bestelde enkele pizza’s om met haar familie te eten, maar ze kwamen vast aan de doos.

Dit feit motiveerde Vitale om een klein statief te maken om in het midden van de pizza te plaatsen, zodat het elk van de stukken pizza zou vasthouden en ze niet zou laten bewegen tijdens de levering.

Deze pizzatafel werd vervaardigd en geregistreerd in 1983 onder de naam package saver. Jaren later, in 1985, kreeg Carmela Vitale een patent op dit ingenieuze instrument.

Hoewel de oorspronkelijke naam verpakkingsspaarder was, werd hij erkend als pizzaspaarder, omdat hij vaak werd gebruikt in de voedselketens die zich toelegden op de verkoop van pizza’s.

Materialen voor het maken van pizzatafels

Materiales se utilizan para fabricar las mesitas de pizza

Pizza tafels zijn meestal gemaakt van polystyreen (een thermoplastisch polymeer) of kunststof, omdat ze sterk en duurzaam moeten zijn.

Ze zijn meestal tussen 3,55 centimeter en 4,5 centimeter groot. Ze zijn wit, hoewel dit kan veranderen afhankelijk van het bedrijf.

De drie poten op de pizzatafels zijn niet zo scherp, waardoor de pizza op zijn oorspronkelijke plaats blijft zonder de presentatie te beschadigen.

Waar kan ik de pizzatafels kopen?

Als u een pizzarestaurant heeft en u heeft de tafels nodig voor thuisbezorging, dan kunt u deze tegen de beste prijs vinden in de virtuele winkel van Monouso.

Bovendien vindt u in dezelfde rubriek de beste pizzadoosjes, een product gemaakt van topkwaliteit karton, hittebestendig, ideaal voor het maken van uw levering met behoud van de temperatuur van uw pizza.

FAQ

Wat zijn pizzatafels?

Pizzatafels, ook bekend als plastic driepoten of pizzastandaarden, zijn die kleine voorwerpen die in het midden van pizza’s worden geplaatst.
Ze worden gekenmerkt door het feit dat ze drie poten hebben en gemaakt zijn van een bestendig materiaal zoals plastic, en dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, afhankelijk van het merk van de zaak.

Van welke materialen zijn pizzatafels gemaakt?

Las mesitas para pizza suelen ser fabricadas con poliestireno (un polímero termoplástico) o plástico, ya que necesitan ser resistentes y duraderos.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.