fbpx

Geniet van een picknick met niet-vervuilend servies

Picnic con vajilla no contaminante

Genieten van een goede picknick, feest of barbecue of barbecueën in een open ruimte omringd door niet-vervuilend bestek, glazen en rietjes met uw verontreinigingen naast je familie of vrienden, indien mogelijk. Ongeacht de grootte de grootte van het plastic voorwerp, is het welbekend dat dit soort producten een grote impact heeft op de producten op het milieu, vooral als het voorwerp of het gebruiksvoorwerp niet kan worden gerecycleerd kan niet worden gerecycleerd.

Vanaf 2021 zullen tien plastic producten van het continent verdwijnen, waaronder bekers, bestek, rietjes en plastic borden; dit is overeengekomen door de regeringen die lid zijn van de Europese Unie. Door de grote afhankelijkheid van de mens van plastic, bevinden wij ons in een grenssituatie, zelfs, op dit ogenblik, vertegenwoordigt 85% van het plastic het afval van de zee.

We kunnen niet ontkennen dat tegenwoordig plastic voor eenmalig gebruik heeft een lage kostprijs. Om deze reden, is het zeer zeer aanwezig in ons dagelijks leven. Desondanks hebben we momenteel uitstekende alternatieven uitstekende alternatieven die vriendelijker zijn voor de planeet, die ons dezelfde dezelfde lichtheid in economische prijs, in vervoer en volledig recycleerbaar recycleerbaar.

In die zin nodigen wij u uit om rekening houden met de volgende voorstellen om uw volgende familiebarbecue of picknick om te toveren in een uw volgende familiebarbecue of picknick, op een comfortabele manier, maar tegelijkertijd niet-vervuilend maar tegelijkertijd niet vervuilend.

Eco-vriendelijke picknickborden

Geniet van een picknick door het kiezen van de perfecte milieuvriendelijke gerechten , tonen wij u een aantal geweldige opties die aantrekkelijk, zuinig, milieuvriendelijk zijn. U kunt kiezen voor gerechten gemaakt van suikerrietvezels of palmbladeren; beide zijn prima opties.

Geef de voorkeur aan gerechten gemaakt met suikerrietvezels; beide zijn uitstekend suikerrietvezels

Op het eerste gezicht lijken deze gerechten lijken op het eerste gezicht van plastic te zijn, maar in werkelijkheid zijn ze een uitstekende een uitstekend niet-vervuilend alternatief. Deze platen zijn gemaakt van afval van suikerrietvezel, dat gemaakt van afval van suikerrietvezels, dat een sterk, biologisch afbreekbaar, wegwerp dat een duurzaam en biologisch afbreekbaar wegwerpproduct is.

Ze vallen op omdat ze ideaal zijn om ze in magnetrons te gebruiken, ze zijn ecologisch en zeer resistent. Ze zijn perfect voor een dagje picknicken of barbecueën in de buitenlucht, maar vooral voor feesten en evenementen in feesten en evenementen in de open ruimte.

Het kiezen van een servies gemaakt van suikerriet is een uitstekende is een uitstekende optie, tegenwoordig vind je wegwerpborden in verschillende vormen, maten en kleuren om verschillende vormen, maten en kleuren voor u om een service van hoge kwaliteit te hebben, compleet en complete en elegante service of u kunt gewoon genieten van een picknick dit weekend dit weekend

Wegwerp palmblad borden

U kunt een rustieke en unieke een uniek tintje aan uw picknick door te kiezen voor een aantal mooie wegwerp, composteerbare en biologisch afbreekbare palmblad biologisch afbreekbare palmblad borden.

Elk bord is gemaakt van een palmblad palmblad. U zult zeker een geweldige ervaring hebben met deze waterdichte, stevige, snijbestendige, vormstabiele waterdicht, stevig, snijbestendig, stabiel in vorm. Soms is het mogelijk om mogelijk om ze zonder complicaties opnieuw te gebruiken

Bekers van karton of bio-plastic

U kunt een perfecte barbecue of picknick dag hebben picknicken zonder het milieu te belasten, door te kiezen voor praktische bekers van karton of Bio kiezen voor praktische bekers van karton of Bio-plastic.

Kartonnen bekers

Kartonnen bekers zijn in principe gemaakt van recycleerbare zijn gemaakt van recycleerbaar materiaal dat vriendelijk is voor ons milieu. Ze zijn perfect om mee te nemen op een picknickdag omdat ze duurzaam en resistent zijn, ook toestaan om warme dranken en koude dranken te dragen.

Bio Plastic Bekers

Het lijken doorzichtige plastic bekers te zijn transparant, maar het zijn alleen recyclebare bekers. Over het algemeen zijn deze bekers gemaakt van PLA, dat is een gemaakt van PLA, een stabiele bioplastic op basis van recycleerbare grondstoffen grondstof die gerecycleerd kan worden.

PLA (polymelkzuur) is een van de eerste bioplastics die op consumentengebied was een van de eerste bekende bioplastics. Dit materiaal wordt gemaakt van maïssuiker (dextrose), die de belangrijkste bron ervan is bron.

PLA is aantoonbaar de meest gevestigde meest gevestigde bioplastic binnen de marktsector. Nadat de bioplastic bekers bio plastic bekers kunnen bij het organisch afval organisch afval.

Papieren rietjes

Een uitstekend accessoire voor een lekker drankje bij een picknick of speciale gebeurtenis, zijn de papieren rietjes. Ze zijn momenteel trending voor hun ontwerpen, decoratie, kleuren, zoals ze kleur en leven te brengen aan kleur en leven aan elke gebeurtenis.

Je kunt rietjes kiezen die gemaakt zijn 100% in dik papier speciaal behandeld voor voedsel, de samenstelling maakt de biologisch afbreekbare papieren rietjes maakt biologisch afbreekbare papieren rietjes een veilige keuze, en het beste is dat ze urenlang stijf kunnen blijven het beste deel is dat ze uren stijf kunnen blijven.

Gebruiksvoorwerpen gemaakt van bamboe

Nog een goede niet-vervuilende optie voor een middagpicknick zijn gebruiksvoorwerpen gemaakt van bamboe, dat beschouwd wordt als een van de snelst groeiende planten op aarde de snelst groeiende planten op de planeet.

Omdat het weinig water nodig heeft voor de ontwikkeling ervan, is bamboe de ideale grondstof geworden voor de productie van microgolfbestendige de productie van microgolfbestendige en vetbestendige producten, die volledig biologisch afbreekbaar zijn

Als je in de horeca zit zult u zeker blij zijn met het mini bestek, borden of kommen ontwerp designer schalen

Houten bestek

Een zuiniger en duurzamer duurzaam alternatief zijn de houten bestekken, vooral omdat ze beter bestand zijn bestand zijn tegen het klassieke wegwerpgerei, heel nuttig zijn en het milieu beschermen het milieu te beschermen. Bovendien verdwijnen ze en laten ze geen toxische residuen achter.

U kunt kiezen uit vorken, lepels, theelepels of messen, vergelijkbaar met het traditionele bestek en zijn ruim bestand tegen hoge temperaturen met behoud van hun vorm vorm.

Papieren tafellakens

Bij het organiseren van een picknick dag, een goed tafelkleed bij een picknick mag een goed tafelkleed niet ontbreken, het is de beste manier om het eten te beschermen en de eten en de omgeving op een aangename manier versieren. U kunt kiezen voor placemats gemaakt gemaakt van gerecycled KRAFT papier, een grote bondgenoot om het milieu te beschermen het milieu te beschermen.

Een geweldige manier om in contact te komen met de contact met de omgeving en de vermoeiende routine achterwege laten, is een gezin maken familiepicknick, zeker. Niet alleen geeft het kinderen de vrijheid om te ontdekken, rennen vrijheid om te ontdekken, om te rennen, om aan te raken, om de aarde aan te raken, om te spelen; het is ook mogelijk om hen te leren om de leer hen ook het milieu te beschermen door niet-vervuilend serviesgoed te gebruiken servies.

Geef de voorkeur aan niet-vervuilend keukengerei, glazen en borden wanneer u uw volgende picknickdag organiseert, het milieu zal u zeker dankbaar zijn en u zult een leuke en onvergetelijke dag hebben.

Wij wensen het voor u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.