fbpx

Wat is er nodig om een geweldige familie picknick te hebben

que-se-necesita-dia-de-campo

Wilt u een leuke dag in de buitenlucht doorbrengen met vrienden en familie? Vandaag laten we u in Monouso zien wat er nodig is voor een onvergetelijke dag op het picknick platteland, waarbij we de routine van thuis verruilen voor de wonderen van de natuur.

Genieten van de frisse lucht, de geuren, de geluiden en de smaken van het platteland kan een geweldig cadeau zijn voor de mensen om wie u geeft. Houd dus rekening met deze aanbevelingen en haal het maximum uit uw reis terwijl u bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

Ben je klaar? Nou, daar gaan we!

Wat u nodig hebt voor een onvergetelijke picknick: tips en aanbevelingen

Als u wilt dat uw familie-uitstapje een succes wordt, pak dan potlood en papier en begin met het plannen van een familiepicknick en zorg ervoor dat u niets mist:

Velddag, wat mee te nemen om te eten

Het lijdt geen twijfel dat buiten eten een van de dingen is waarvan wij het meest genieten. Daarom is het belangrijk om lichte en gemakkelijk te bereiden alternatieven mee te nemen.

Voor het ontbijt raden wij de klassieke sandwiches aan. Ze zijn heerlijk, iedereen vindt ze lekker en je kunt ze ter plekke klaarmaken met mozzarella kaas, verse tomaten en een beetje basilicum. Kies, indien mogelijk, meerdere opties om mee te nemen naar de smaak van uw gezin.

que-llevar-comer-dia-de-campo

Ook is het erg praktisch om Galicische empanadas gevuld met vooraf bereide kip of tonijn in te pakken. Ze zijn ideaal om de dag met veel energie te beginnen, genietend van heerlijke zomerse smaken.

Als hoofdgerecht stellen we wraps voor gevuld met rode paprika, sla, ham en gesmolten kaas. Daarnaast zou u een eenvoudige driekleurensalade met aardappelen, aubergine en wortelen kunnen toevoegen. De truc zal zijn om de mayonaise dressing te vervangen door olijfolie en zwarte peper om het vers te houden tijdens de rit.

En als tussendoortje mag u de koude tapas niet vergeten, ideaal om u de hele dag verzadigd te voelen tussen de maaltijden door. Maak een royale hoeveelheid nacho’s of geroosterd brood en combineer ze met kikkererwtenhummus, roomkaas of guacamole.

Drankjes

Gehydrateerd blijven is erg belangrijk, vergeet niet dat u door lichamelijke activiteit en de zomerhitte voortdurend vocht verliest. Neem voor iedereen waterflessen mee, dat is niet alleen erg praktisch, maar u vermijdt ook morsen.

Variatie is de specerij van het leven, dus het is belangrijk om ook andere dranken zoals vruchtensappen, ijsthee en frisdranken in uw favoriete smaken te serveren. En waarom ook niet: neem een fles wijn met een lichte smaak, die het best geschikt is om bij gerechten buitenshuis te serveren.

En heel belangrijk, vergeet niet een koelbox mee te nemen met voldoende ijs om je drankjes koel te houden. Probeer het in de dichtstbijzijnde winkel te kopen voordat je aankomt, dan is het langer houdbaar.

Bescherming tegen de zon

Omdat u buiten bent, wordt u blootgesteld aan de omstandigheden die de natuur u oplegt. Allereerst moet u op een zonnige dag een zonnebrandcrème dragen met fps 30 of hoger, die UVA- en UVB-stralen tegenhoudt.

Voor de kleintjes moeten er petten, hoeden, zonnebrillen, paraplu’s en indien mogelijk een kleine luifel met vier hoeken worden meegenomen. Denk eraan dat de huid van kinderen kwetsbaarder is en vatbaarder voor verbranding als ze te lang aan de zon worden blootgesteld.

Een andere optie is om de picknick in de schaduw van een boom te plaatsen, ideaal om van aangenamere temperaturen te genieten.

Geschikte kleding

Kies een geschikte outfit voor de gelegenheid. Als het er warm is, kunt u een korte broek en lichte kleding dragen om het koeler te hebben. Als het daarentegen koud is, moet u zich warm aankleden met lange broeken, sjaals en truien.

Evenzo raden wij u aan sportschoenen mee te nemen als u recreatieve activiteiten in de natuur gaat beoefenen, of wandelschoenen, om u te beschermen en stabiliteit te geven in bergachtig terrein. En tot slot, vergeet uw zwemkleding niet als er rivieren of stranden in de buurt zijn.

Wegwerpverpakkingen en tafelgerei

Tijdens een picknick met het gezin hebt u voldoende wegwerpartikelen nodig om het eten en drinken te vergemakkelijken. Deze zijn de beste optie om voedsel snel en gemakkelijk te vervoeren, te verdelen en te serveren.

En als u klaar bent, hoeft u geen borden, bestek, glazen of bakjes af te wassen. Gooi het afval gewoon in de prullenbak en gooi het weg – zo simpel is het!

Wegwerpzakken

Als u niet de nodige maatregelen neemt, zal het afval dat tijdens de overtocht wordt geproduceerd, veel schade toebrengen aan de natuur. Om dit te voorkomen, raden wij u aan al het afval in wegwerpzakken te doen en het vervolgens in de daarvoor bestemde containers te deponeren.

Ook zou het ideaal zijn te kiezen voor producten die biologisch afbreekbaar zijn, aangezien deze op natuurlijke wijze afnemen zonder menselijk ingrijpen.

Sport- en recreatieartikelen

Het is belangrijk om aan kinderen en tieners te denken, en voorbereid te gaan met wat sport- en recreatiemateriaal om een leuke dag te hebben. In de eerste plaats mag de bal niet ontbreken, want daarmee kan het hele gezin meedoen aan teamspelletjes zoals voetbal of volleybal.

Een andere optie zijn de vliegers, vooral omdat het een buitenactiviteit is waar zelfs de allerkleinsten plezier aan zullen beleven. Ook bij de zakspelen kunnen volwassenen, jongeren en kinderen zich prima vermaken terwijl ze meedoen.

dia-campo-divertido

Pak potloden en witte vellen papier voor wat rustigere recreatieve spelletjes zoals groeps mime en raad eens wie ik ben. En als het park het toelaat, zou het geweldig zijn om een paar fietsen mee te nemen voor een ritje en wat frisse lucht.

Denk eraan dat het hoofddoel is het gebruik van technologie zoveel mogelijk te beperken, zodat het hele gezin zich kan “verbinden” met het natuurlijke en het gezelschap van alle aanwezigen.

En natuurlijk, het klassieke tafelkleed en picknickmand

Een picknick zou nooit hetzelfde zijn zonder een rood en wit vichy tafelkleed. Het maakt ongetwijfeld deel uit van de essentie en de traditie van de picknick en daarom moet u het in uw inventaris opnemen.

Om het klassieke plaatje compleet te maken, presenteert u het voedsel dat u gaat eten in een picknickmand. Door de deken met de mand met eten op het gras te leggen en iedereen eromheen te laten zitten, begint u te genieten van een uitzonderlijke ervaring die u voor altijd zult koesteren.

Waarom wegwerpartikelen gebruiken tijdens gezinsuitstapjes?

Elke dag vragen meer en meer gezinnen zich af hoe zij een dag op het platteland op een milieuvriendelijker manier kunnen invullen. Als we van een gezinsuitstapje willen genieten en daarbij zorg dragen voor het milieu en de schoonheid ervan willen bewaren, kunnen we het beste wegwerpartikelen gebruiken.

excursiones familiares

Hier zijn nog enkele van de vele voordelen:

Garandeert voedselveiligheid en hygiëne

Het gebruik van wegwerpbakjes en -bestek voorkomt de verspreiding van virussen, aangezien deze na gebruik geen contact meer hebben met het gereserveerde voedsel. Dit geeft ook vertrouwen en gemoedsrust, omdat u de garantie hebt dat het keukengerei dat u in uw mond stopt, schoon en veilig is.

Draagt bij tot de zorg voor het milieu

Als u biologisch afbreekbare producten gebruikt, zoals bamboebestek of suikerrietborden, draagt u bij tot de zorg voor de planeet. Wegwerpgerei verbruikt veel minder energie bij de vervaardiging en heeft alleen biologische agentia nodig om te ontbinden (zonlicht, fauna, water, enz.).

Bovendien worden ze gemaakt zonder blootstelling aan schadelijke chemicaliën die de kwaliteit van uw voedsel schaden. Dit alles vergemakkelijkt aanzienlijk het afvalbeheer en de milieubescherming.

Behoudt de organoleptische eigenschappen van uw gerechten

Wegwerpverpakkingen zijn zeer aan te bevelen om het voedsel van thuis naar het veld te brengen, omdat zij de organisatie van de gerechten volgens het geplande menu mogelijk maken.

Met hen hoeft u zich geen zorgen te maken over het opbergen van vuile bakjes aan het eind van elke maaltijd. Het beste is dat ze, omdat ze hoofdzakelijk van karton zijn gemaakt, zeer licht en comfortabel zijn om te dragen.

En heel belangrijk, door het gebruik van biologisch afbreekbare wegwerpartikelen blijven de organoleptische eigenschappen van uw voedsel zeer goed behouden. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gerechten hun oorspronkelijke geur en smaak behouden.

U zult water en tijd besparen

Wanneer u met het gezin gaat picknicken, is het niet gemakkelijk om de vloeistof die u nodig hebt om de vaat te wassen van de ene plaats naar de andere mee te nemen. Dit is geen probleem als u wegwerpartikelen meeneemt, want u hebt nauwelijks water nodig om bestek, borden of glazen schoon te maken.

En omdat u geen keukengerei hoeft schoon te maken, kunt u meer tijd besteden aan genieten van de natuur.

Waar koop ik de beste wegwerpverpakkingen?

Bij Monouso hebben we een online winkel die gespecialiseerd is in wegwerpservies, zodat u zorgeloos kunt picknicken met respect voor de natuur. Bekijk onze verscheidenheid aan biologisch afbreekbare, resistente, ecologische en milieuvriendelijke borden, servetten en bestek.

Bovendien kunt u rekenen op verschillende modellen picknick- en menukoffers, perfect om uw gerechten veilig en georganiseerd te vervoeren. En vergeet niet om biologisch afbreekbare plastic zakken mee te nemen, zodat het landschap hetzelfde blijft of zelfs nog beter wordt. Vergeet niet dat iedereen in uw gezin zijn steentje kan bijdragen aan de planeet.

We zijn aan het einde gekomen van deze post over wat je nodig hebt voor een familie picknick. Wij hopen dat u zich kunt uitrusten met alles wat u nodig hebt om met uw gezin en vrienden de mooiste tijd buiten te beleven.

Wilt u meer weten over ons aanbod wegwerpservies? Vergeet dan niet om de online catalogus van Monouso te bekijken. We wachten op u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.