fbpx

Papieren zakken Wat maakt hen zo charmant in 2021?

Papieren zakken Wat maakt ze zo mooi in 2020?

In 1850 werd de eerste versie van papieren zakken vervaardigd, de Amerikaan Francis Wolle stond aan de wieg van de creatie van deze innovatieve de Amerikaan Francis Wolle stond aan de wieg van de creatie van deze innovatieve voor het vervoer van allerlei producten.

In de loop der jaren slaagden mensen als Margaret Knight erin verbeteringen aan te brengen in het ontwerp, tot de verbeteringen in het ontwerp, tot het model van papieren zakken dat we vandaag kennen die we vandaag kennen.

Vanaf het begin wonnen papieren zakken marktaandeel, een langzame en weloverwogen opmars in de markt, een langzame en afgemeten vooruitgang.

Maar vanaf 1930 vond een nieuwe wending plaats, toen veel begonnen winkels hun klanten papieren zakken aan te bieden om hun aankopen in te vervoeren om hun aankopen te verplaatsen.

Laten we eens kijken wat de voordelen zijn van het gebruik van papieren zakken in uw bedrijf, waaronder bedrijf, onder meer de daling van de bedrijfskosten. Zoals je weet, papieren zakken zijn papieren zakken zijn goedkoper dan plastic zakken.

Waar komen milieuvriendelijke papieren zakken vandaan?

De dónde provienen las bolsas de papel ecológicas

Bomen die snel groeien, zoals coniferen of myrtaceae, worden gebruikt om papieren zakken te maken naald- of myrtachtige soorten worden gebruikt om papieren zakken te maken.

Daaronder zijn eucalyptus eucalyptus- en pijnbomen, die sneller groeien dan andere soorten bomen bomen, in tegenstelling tot andere soorten bomen.

Deze soorten vernieuwen zich in de loop van de tijd en, nadat ze gekapt zijn om hun grondstof te gebruiken hun grondstof gebruiken, groeien ze snel weer aan.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze soorten is dat zij veel meer CO2 opnemen dan alle andere veel meer CO2 dan andere, zodat het gebruik van dit soort bomen voor de vervaardiging van papieren zakken een manier is om het milieu te helpen voor de vervaardiging van papieren zakken is een manier om het milieu te helpen omgeving.

Voordelen van het gebruik van papieren zakken in uw bedrijf

Ventajas de utilizar bolsas de papel en tu negocio

Als u uw levensstijl of die van uw bedrijf wilt veranderen, is het gebruik van papieren zakken de papieren zakken is de manier waarop je moet beginnen te lopen.

Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen van papieren zakken, dus lees verder om te begrijpen wat deze voordelen zijn papieren zakken, dus lees verder om te begrijpen dat deze zakken uw beste optie zijn optie.

Zij verminderen de CO2-uitstoot

Disminuyen las emisiones de CO2

Zoals u eerder hebt gelezen, absorberen de bomen waarvan papieren zakken worden gemaakt, kooldioxide die in de absorberen de kooldioxide die in de atmosfeer zit.

Als er bomen worden gekapt, worden ze herbebost, waardoor we veel langer kunnen beschikken over bossen met weelderige bomen. Tegelijkertijd helpen ze de lucht te zuiveren die we elke dag inademen.

Om je een idee te geven, er worden vier bomen geplant voor elke boom die geveld.

Dankzij dit heeft de planeet veel bossen die alle levende wezens voorzien van zuurstof voor alle levende wezens.

Papieren zakken zijn 100% biologisch afbreekbaar

Las bolsas de papel son 100% biodegradables

Een van de beste eigenschappen van papieren zakken is dat ze biologisch afbreekbaar zijn en geen sporen nalaten biologisch afbreken, zonder sporen achter te laten of verontreinigende stoffen aan de bodem af te geven bodems.

Geschat wordt dat papieren zakken er drie tot zes maanden over doen om af te breken maanden om optimaal af te breken, zonder menselijke tussenkomst en in natuurlijke omstandigheden natuurlijke omstandigheden.

Het meest aan te bevelen is echter dat -op het moment dat we ze weggooien- we dat doen in de containers voor recycleerbare producten, aangezien papierkan worden gerecycleerd en in een ander product kan worden omgezet kan worden gerecycled en omgezet in een ander product.

Veelzijdigheid van gebruik

Versatilidad de uso

Papieren zakken worden in het dagelijks leven veelvuldig gebruikt en zijn ideaalvoor het vervoer van bijna elk soort product om bijna elk type product te dragen.

Het is gebruikelijk om ze te gebruiken om producten van supermarkten te vervoeren, bakkerijen, apotheken, kledingwinkels en zelfs voor voedseltransporten.

Wanneer u klaar bent met winkelen en de producten uit de tassen haalt, kunnen zeworden opgevouwen, opgeborgen en kan worden opgevouwen, opgeborgen en opnieuw worden gebruikt.

Duurzaam en recycleerbaar

Sustentables y reciclables

Dankzij de grondstof die voor de productie van papieren zakken wordt gebruikt, is het mogelijk te produceren papieren zakken, is het mogelijk andere producten te vervaardigen uit de verwerkingen recycling ervan en recycling.

Het gebruik ervan voor de vervaardiging van andere producten komt het milieu ten goede, aangezien het verbruik van grondstoffen vermindert het verbruik van grondstoffen in de industrieën, wat een respijt betekent voor de bossen bossen.

Wanneer u papieren zakken koopt of selecteert, geef dan de voorkeur aan zakken met eenoriginele kleur, zoals kraftpapierzakken originele kleur, zoals kraftpapier zakken.

Om de kleur van het papier te veranderen van natuurlijk bruin in een andere kleur, chemicaliën worden gebruikt die het water vervuilen.

Marketingkanaal tegen de beste prijs

Canal de marketing al mejor precio

De papieren zakken zijn aanpasbaar aan de behoeften van elk bedrijf zaken.

In de marketing industrie, wordt de verpakking erkend als een ideale manier om ideale manier om uw merk bekend te maken.

Wanneer u dus uw bedrijfslogo, de naam van een product of een seizoensgebonden campagne drukt, zal uw doelgroep de boodschap met een onberispelijke doeltreffendheid ontvangen.

Superieure weerstand

Resistencia superior

De papieren zakken zijn bestendig. Ze hebben verschillende gewichten, die meer of minder sterkte geven, waardoor elk product veilig kan worden vervoerd elk product.

Sommige tassen hebben handvatten, waarmee u uw aankopen veel gemakkelijker en comfortabeler kunt verplaatsen een veel eenvoudigere en comfortabelere taak om uit te voeren.

In het verleden konden tassen alleen veel gewicht dragen, als het maar droge goederen waren droge goederen.

De evolutie van de papierindustrie heeft zich echter ook aangepast aan een gemakkelijk vervoer aangepast om gemakkelijk bevroren levensmiddelen of productendie gekoeld moeten worden te vervoeren koeling nodig hebben.

Gebruik van papieren zakken in Spanje

Uso de bolsas de papel en España

Kledingwinkels zijn, bij uitstek, de grootste vragers van papieren zakken papieren zakken. Naar schatting verbruikenzij 60% van de papieren zakkendie in Spanje worden gebruikt gebruikt in Spanje.

Grote bedrijven, schoenenwinkels, woonaccessoires, supermarkten en bakkerijen; zij hebben de ecologische papieren zakken aangenomen als de product dat zij aan hun klanten aanbieden om hun aankopen te dragen.

Deze tassen worden niet alleen gebruikt bij de aankoop, maar voor de functionaliteit en het ontwerp hun functionaliteit en ontwerp houden we ze tot we ze een nieuwekans geven gelegenheid.

Op de markt voor papieren zakken in Spanje worden twee soorten zakken gebruikt, die industrieel vervaardigd zijn en handgemaakte tassen.

Vanwege de hoge productiekosten van de met de hand vervaardigde zakken zijn de bedrijven handgemaakte zakken, zijn bedrijven geneigd tot het verbruik van industriële zakken.

Goedkope papieren zakken Waar koop ik ze?

Bolsas de papel baratas

In de online winkel van Monouso vindt u de papieren zakken die u nodig hebt voor uw die je nodig hebt voor je zaak. Allemaal van hoge kwaliteit en tegen een betaalbare prijs

Als u goedkope papieren zakken nodig heeft, die uw klanten helpen om uw producten gemakkelijk te dragen producten op een gemakkelijke manier, in Monouso vindt u papieren zakken met handvaten, papieren zakken met handvatten, papieren zakken papieren zakken met uitgestanste handvatten of papieren zakken zonder handvatten handvatten

.

We hebben ook papieren zakken voor bakkerijen , ideaal om alle bakkerijproducten te vervoeren en langer vers te houden tijd, al het gebak dat je verkoopt in je zaak.

Als je churro, broodjes of fast food verkoopt, ga dan de winkel binnen en je zult naar de winkel en je zult de modellen vinden van papieren zakken, churros, snack papieren zakjes papieren boterhamzakjes en papieren hamburgerzakjes hamburger papieren zakken.

Voor het geval u snacks of maaltijden verkoopt die onderweg naar het werk of naar huis gegeten kunnen worden, hebben wij de op weg naar je werk of naar huis, we hebben de anti-vetzakken chips, ideaal voor vele soorten afhaal zaken.

Uw drankje meenemen naar een vergadering of evenement is een fluitje van een cent met de wijn- of bierfleszakken van Monouso of bierfleszakken van Monouso. U kunt uw cadeau ook meenemen naar het feest in de papieren cadeau-enveloppen.

De papieren zakken voor de papieren zakken van de apotheek zijn beschikbaar in verschillende maten en formaten, zodat u de juiste zult vinden zodat u het juiste model vindt voor elk product.

Voor tot slot, als u een fruit- of groentenverkoper bent, bieden wij u de juiste zakken voor u aan wij bieden u de papieren zakken papieren zakken met doorzichtig venster, een type zak dat de inhoud toont zonder het inhoud zonder de noodzaak om het te openen. Ideaal voor de tentoonstelling van producten.

Pas ze aan en doorbreek de mal

Omdat u op zoek bent naar papieren zakken voor uw bedrijf, stellen wij u voor aan Monouso’s monouso’s gepersonaliseerde producten service.

In slechts een paar stappen zullen uw papieren zakken veranderen van het eenvoudige product dat iedereen eenvoudig product dat iedereen heeft tot een communicatiekanaal met uw klanten, hetzij met uw logo met uw logo, productnamen of een andere boodschap die u wilt masseren die je wilt masseren.

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrentie?

Ga naar onze sectie van gepersonaliseerde producten leer de te volgen stappen om dit soort producten in uw bedrijf te hebben producten in uw bedrijf.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.