fbpx

Papieren zakken voor de horeca

ventajas de las bolsas de papel para hosteleria

Sinds enige tijd zijn papieren tassen voor de horeca een goede investering geworden. Dat komt blijkbaar omdat de horeca heeft gekozen voor recyclebare of wegwerptassen die het milieu niet vervuilen.

Welke soorten papieren horeca tassen zijn er?

Papieren horeca zakken kunnen variëren in vorm en grootte, afhankelijk van het beoogde gebruik. Het is echter belangrijk op te merken dat de meeste van hen gemaakt zijn van “kraftpapier“. Ongeacht hun vorm of grootte hebben ze de volgende voordelen:

  • Recycleerbaar en herbruikbaar zijn.
  • Ze zijn aanpasbaar.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Als u een merk creëert of promoot, dragen ze bovendien bij tot de popularisering ervan. In het geval van horecagelegenheden zijn de meest voorkomende soorten papieren zakken:

Papieren zakken met handvatten

Gemaakt van kraftpapier, gekleurd of volledig wit, met afmetingen en capaciteiten die kunnen variëren naargelang het gebruik. Wat hun greep of ASA betreft, deze is bestendig, met beschermers die de handen kunnen ontzien. Ze zijn ook aanpasbaar.

Papieren zakken zonder handvat

Ideaal voor de voedings- en cateringsector. Deze papieren zakken zonder handvat zijn recycleerbaar, resistent, hernieuwbaar en herbruikbaar. Hun afmetingen en capaciteiten kunnen variëren naargelang het geval. Ze zijn verkrijgbaar in wit en kraft.

Papieren zipperzakken en Doypack zakken

Perfect voor levensmiddelen in bulk. Dankzij de kwaliteit van het kraftpapier en de hygiënische en veilige sluiting zijn de levensmiddelen die erin worden bewaard goed beschermd.

Opmerkelijk is dat de hersluitbare papieren zakken of doypack (easy open) zakken ook in wit of kraft kunnen worden geleverd. Ook de afmetingen en capaciteiten variëren naargelang het gebruik ervan.

Amerikaanse papieren zakken met zijvouw

Amerikaanse papieren zakken zijn de meest voorkomende. Zij staan bekend om hun typische rechthoekige bodem en grote volumediepte. In de meeste gevallen worden deze zakken gebruikt om voedsel of medicijnen te vervoeren. Ze zijn echter veelzijdig en sterk.

Papieren zakken met zeshoekige bodem

Ideaal voor leveringen aan huis of het vervoer van groenten en fruit. De papieren zakken met zeshoekige bodem hebben een grote capaciteit en weerstand, bovendien zijn ze recycleerbaar.

Papieren zakken voor bakkerijproducten, broodjes en gebak

Papieren zakken voor bakkerijproducten, broodjes en gebak zijn perfect voor het bewaren van producten die net uit de oven komen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en prints.

Papieren zakken voor hamburgers en vetvrije chips

Gesloten en open, wit, kraftkleurig of bedrukt. De papieren zakken voor hamburgers en frieten onderscheiden zich doordat ze vetvrij zijn, ideaal voor een veilig transport.

Papieren koffiezakken met transparant venster

Papieren koffiezakken en zakken met transparant venster zijn veelzijdig, praktisch, milieuvriendelijk en herbruikbaar. Bovendien variëren hun afmetingen naargelang het gebruik en kunnen ze bedrukt, wit of kraftkleurig zijn.

Vaak gestelde vragen

Waarom is het belangrijk papieren zakken te gebruiken?

Omdat het materiaal waarvan ze gemaakt zijn recycleerbaar is, wat de impact op het milieu vermindert.

Wat is het echte nut van papieren zakken?

Ze kunnen bij meer dan 100 gelegenheden worden gebruikt. In huis, op de markt, voor afval, voor bloempotten, voor het opbergen van boeken, enz.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.