fbpx

Koopgids voor papieren boodschappentassen

Bolsa de papel para fruta
PAPIERENTASSEN

Als er één product is dat bakkerijen en groenteboeren gemeen hebben, dan zijn het wel zakken voor het vervoer van levensmiddelen, of het nu papieren, kartonnen of plastic zakken zijn. Men zou zelfs kunnen zeggen dat cateringbedrijven, en met name afhaalbedrijven, zonder hen niet als zodanig zouden kunnen worden opgevat, aangezien het voedsel wordt bereid om te worden genuttigd terwijl de klanten een wandeling maken, hun werk verlaten of een snack willen hebben op weg naar huis.

Met dit idee in het achterhoofd, hebben we in onze Monouso catalogus zakken voor het bewaren van allerlei soorten voedsel. Hier gaan we!

Papieren bakkerijzakken

Papieren bakkerijzakkenBekijk meer

Gemaakt van verschillende materialen zoals cellulose, gelaagd papier (een papiersoort die wordt gekenmerkt door verticale en horizontale strepen die ontstaan tijdens de fabricage en die zelfs zichtbaar zijn wanneer ze tegen het licht worden gehouden), kraftpapier en vetvrij papier.

Met deze zakken zullen de broden hun temperatuur behouden alsof ze vers gebakken zijn. Zij zijn ontworpen in de vorm van een enveloppe, d.w.z. open aan één kant, zodat het brood gemakkelijk bereikbaar is.

Aan de andere kant hebben sommige modellen zakjes een verticaal venster waardoor u het voedsel altijd kunt zien, en ze zijn zelfs vetvrij! Het is dus geen probleem om uw brood of sandwich rechtstreeks uit het zakje te eten, want uw handen worden niet vuil.

In verschillende maten en kleuren, maken hun stevigheid en lichtheid ze tot goede reisgenoten om te genieten van alles van bakkerijproducten tot zoetwaren.

Weense papieren zakjes voor gebak

Weense papieren zakjes voor gebakBekijk meer

Zoetigheden (waaronder gebak) zijn het zwakke punt van een groot deel van de bevolking, en daarom genieten we er graag van, waar en wanneer we maar willen. Daarom zijn papieren zakken voor gebak onmisbaar, want daarmee kunnen we deze lekkernijen gemakkelijk vervoeren en ervan genieten wanneer we er zin in hebben.

Deze containers kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt: cellulose, kraft, gelaagd papier of kraftpapier, waarvan het lichte gewicht het vervoer nog vergemakkelijkt.

U vindt ze in verschillende prints en formaten waarin u allerlei zoete producten kunt bewaren, zoals croissants, napolitana’s, muffins, enz. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende modellen, van het enveloptype met dubbele opening tot zelfsluitende zakken met en zonder venster. Deze laatste hebben een handig systeem waarmee u de zakken kunt afsluiten en het voedsel beschermd kunt houden.

Wij hebben ook vetbestendige modellen om uw handen te beschermen tegen de olie en het vet van zoete, zoute, koude en warme levensmiddelen.

Churros papieren zakken

Churros papieren zakkenBekijk meer

In deze categorie mag u de papieren zakjes voor churros gemaakt van cellulose niet missen. Het grote voordeel van deze bakjes is dat de temperatuur van de churros behouden blijft en dat de churros daardoor al hun smaak behouden.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat er vlekken op komen, want de zakjes zijn gemaakt van vetvrij papier, wat ideaal is om olie van uw handen te houden.

Papieren fruitzakken

Papieren fruitzakkenBekijk meer

Deze tassen zijn speciaal ontworpen voor groenteboeren, die tassen nodig hebben voor hun klanten om hun boodschappen mee naar huis te nemen. Ze zijn gemaakt van gelaagd papier, zijn stevig, in verschillende formaten en met een origineel ontwerp dat leven zal geven aan uw bedrijf.

Bent u bezorgd dat deze zakken een korte levensduur hebben en schadelijk kunnen zijn voor het milieu wanneer ze worden weggegooid? Dat hoeft ook niet, want ze zijn gemakkelijk recycleerbaar.

Papieren boterhamzakjes

Papieren boterhamzakjes

Net als papieren bakkerijzakjes worden boterhamzakjes gemaakt van cellulose, vetvrij papier, kraftpapier en gelaagd papier.

In de catalogus hebben wij een veelheid aan modellen en maten, zelfs met de mogelijkheid voor olie om niet door het papier heen te komen! Deze containers, die aan beide zijden of in de vorm van een envelop opengaan, maken het gemakkelijk om levensmiddelen te vervoeren. Hotdogs, baguettes, panini’s, sandwiches… geen warm of koud eten kan ze weerstaan.

Papieren zakken voor koffie en thee

Papieren zakken voor koffie en theeBekijk meer

Deze zakjes zijn gemaakt van kraftpapier met een PE-laminering (polyethyleen) en een metalen staafsluiting, en kunnen alles bevatten, van specerijen, thee of koffie tot gedroogd fruit en noten.

Door de vetvrije binnenzijde blijft de kwaliteit van het voedsel behouden, terwijl het toch bestand is tegen vocht en lucht. Zij worden vaak aangetroffen in zaken zoals kruidenwinkels waar producten in bulk worden geserveerd.

Bovendien worden deze zakken gekenmerkt door een klein venster waarin de inhoud te onderscheiden is, en een systeem van metalen staafjes dat de versheid en de smaak garandeert.

En nu bent u aan het einde gekomen van onze gids. Wij hopen dat wij uw twijfels over de zakken voor het vervoer van levensmiddelen hebben weggenomen en dat u de uwe kunt kiezen naar gelang van de behoeften van uw bedrijf

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.