fbpx

Papier en voedselfolie

descubre más sobre el papel y film alimentario

In de hotelwereld zijn papier en voedselfolie onfeilbaar voor het bewaren en vervoeren van levensmiddelen zonder hun temperatuur te verliezen. Hoewel het misschien eenvoudig lijkt, is het essentieel om de kwaliteit en de voortreffelijkheid van de aangeboden producten te handhaven.

Wat is levensmiddelenpapier en -folie?

Levensmiddelenpapier en -folie zijn producten die ontworpen zijn om alle soorten levensmiddelen te bewaren, te presenteren en te bevatten. Het kan ook worden voorgesteld als een transparante verpakking die voedsel bedekt en het behoud ervan verzekert. Het vergemakkelijkt ook de bewaring van alle soorten voedsel, zodat het in goede staat zijn bestemming bereikt.

Soorten papier en levensmiddelenfolie

Gezien de grote verscheidenheid aan toepassingen van papier en folie voor levensmiddelen is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van alle beschikbare soorten. Het is immers waarschijnlijk dat niet de juiste wordt gebruikt voor de werkelijke behoeften. Dit kan variëren door verschillende factoren zoals het soort voedsel, het gewicht, de temperatuur…

PVC-voedselfoliehaspels

Deze haspels worden gekenmerkt door hun sterkte en kwaliteit. Ze zijn ook ideaal voor het verpakken van voedselcontainers, trays en complete borden.

Aluminium haspels voor levensmiddelen

De samenstelling van deze haspels bestaat uit aluminium en cellulose, het optimale materiaal voor voedselverpakking. Het is meestal het meest geschikt voor het conserveren van delicatessen.

Manilla papierrollen

Deze rollen hebben flexibelere eigenschappen en zijn ook nuttig voor het bewaren en vervoeren van delicatessen zoals ham en kaas.

Rollen Manilla papier

Deze presentatie van manillapapier behoudt de kwaliteiten van de rollen en vergemakkelijkt het gebruik in levensmiddelen die verpakt moeten worden, zoals brood.

Siliconen bakpapier

Ideaal voor hogere temperaturen of het koken van voedsel in de oven, het kan ook worden gebruikt om voedsel op temperatuur te houden.

Fast Food papier

Het belangrijkste kenmerk is het vetvrije materiaal dat het heeft, om voedsel met vetten of sauzen in te pakken.

Papieren kegels om te bakken

Net als Fast Food papier worden ze gebruikt voor vette levensmiddelen zoals churros en frites. Kegels vergemakkelijken de presentatie van deze levensmiddelen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.