fbpx

4 beste noodles verpakkingen beschikbaar op de markt

Soluciones para el delivery de noodles

Biedt u in uw restaurant afhaalnoedels of andere warme gerechten aan? Dan moet u weten hoe belangrijk het is om een geschikte verpakking te hebben voor het vervoer van voedsel met deze kenmerken.

Met dit in gedachten hebben we bij Monouso een van de 4 beste containers voor noedels opgesteld. Hiervoor hebben we rekening gehouden met de kenmerken van containers met nuttige kwaliteiten voor afhaal- en bezorgdiensten, zoals de weerstand van het materiaal, of het morsbestendig is, met veiligheidssluitingen, duurzaam, enz.

In deze compilatie vindt u de beste oplossingen voor de levering van noedelsnoedels, udon, soba, pad thai, patsui en alle soorten Aziatische noedels. We zullen het hebben over de kenmerken van noedelcontainers, de eigenschappen van hun materialen, hun voordelen en nog veel meer.

Voordelen van goede noedelcontainers voor thuisbezorging van noedels

Alle cateringbedrijven die een bezorgservice aanbieden, kennen de nadelen van het ontbreken van de juiste containers voor het serveren van warm voedsel met veel bouillon of sauzen, zoals Aziatische noedels. Morsen bij het overbrengen van product veroorzaakt vaak aanzienlijke verliezen voor het bedrijf, omdat het het verlies van vertrouwen van een klant kan betekenen, die waarschijnlijk niet opnieuw afhaalmaaltijden bij uw restaurant zal bestellen.

Om dit soort situaties te voorkomen, vindt u hier de voordelen van verschillende soorten afhaalverpakkingen voor pasta:

Rieten verpakkingen

Afhaalverpakkingen van suikerriet zijn zeer gewild bij cateringbedrijven omdat het een stevig materiaal is dat ideaal is voor voedsel bij hoge temperaturen. Bovendien zijn ze volledig composteerbaar omdat ze gemaakt zijn van de vezels van deze plant, wat u het genoegen geeft bij te dragen tot het behoud van het milieu.

Dit materiaal maakt ze zo resistent dat ze zonder enig ongemak bestand zijn tegen zeer vloeibaar voedsel. Dit maakt het een van de meest geschikte verpakkingen voor noedels en zelfs voor cateringdiensten.

Verpakking van kraftpapier of karton

Van alle voordelen van verpakkingen van kraftpapier voor het vervoer van noedels is het vermeldenswaard dat ze het best geprijsd zijn op de markt. Het feit dat het zeer economische producten zijn, betekent echter niet dat ze van mindere kwaliteit zijn in vergelijking met andere producten die met andere materialen zijn gemaakt.

Kraftkarton is zodanig samengeperst dat het sterk genoeg is om niet te vervormen wanneer het het te leveren voedsel bevat. Bovendien hebben meeneemverpakkingen van papier of kraftkarton een handgemaakt uiterlijk dat ze visueel zeer aantrekkelijk maakt. Alsof dat nog niet genoeg is, is het vermeldenswaard dat dit type verpakking voor noedels zeer milieuvriendelijk is, aangezien het gemaakt is van recycleerbaar materiaal.

Aluminium verpakkingen

Aluminium voedselverpakkingen zijn zeer licht, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn, maar tegelijkertijd zijn ze bijzonder stevig. In feite worden ze veel gebruikt in de horeca.

Een ander kenmerk van dit soort noedelcontainers is dat ze het voedsel binnenin zeer goed en voor langere tijd bewaren. Ze zijn ook bestand tegen hoge temperaturen, zodat het voedsel zonder enig ongemak opnieuw kan worden opgewarmd.

Top 4: De beste noedelcontainers op de markt

We laten je nu een lijst zien van de 4 beste noodlecontainers voor thuisbezorging:

Pakket Suikerriet menu doos

Pakket Suikerriet menu doos

De menubox-container staat in onze ranglijst omdat hij, afgezien van zijn mooie design, diep genoeg is om een aanzienlijke hoeveelheid noedels in te bewaren. Je kunt ze vinden van kleine maten van 500 ml tot grote containers van maximaal 1.350 ml.

Een ander kenmerk van de menubox dat het de ideale container maakt voor het vervoer van noedels naar uw huis is het speciale Fold & Click sluitingsconcept . Dit sluit de doos af zodat er tijdens het transport niet gemorst kan worden.

Deze containers kunnen ook worden meegenomen naar de oven of magnetron om uw eten op te warmen, want ze zijn zeer goed bestand tegen temperaturen tot 120°C. En het beste is dat ze volledig biologisch afbreekbaar zijn, omdat ze van plantaardig materiaal zijn gemaakt.

Soepkom Karton Kraft-Kraft met Deksel

Soepkom Karton Kraft-Kraft met Deksel

De kraft-kraft kartonnen kuip is gemaakt van FSC-gecertificeerd karton. Ze hebben ook een binnenlaminaat waardoor ze duurzamer zijn en beter bestand tegen contact met voedsel.

Het zijn ronde containers met verschillende capaciteiten, van 550 ml, 750 ml en 1000 ml. Het beste aan deze container, geschikt om noedels in mee te nemen, is dat hij een hermetisch gesloten deksel heeft dat elk ongelukje voorkomt. Bovendien is dit PP-deksel volledig transparant, zodat u de inhoud kunt zien.

Het materiaal dat voor de vervaardiging van de kuip is gebruikt, werkt als een thermische isolator, zodat het voedsel langer vers blijft. Bovendien is het bestand tegen temperaturen tot 120 ºC, zodat het in de magnetron of oven kan.

Papieren Take-Out Container 100% ECO Kraft

Papieren Take-Out Container 100% ECO Kraft

Hier hebben we andere stevige, recyclebare en voordelige verpakkingen voor levering en afhaling. Ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd kraftkarton. Dit goede materiaal zorgt ervoor dat de verpakking niet van vorm verandert wanneer ze in contact komt met voedsel.

Ze bestaan in presentaties met een inhoud van 480 ml en bevatten ook het Fold & Click blok, dat beschermt tegen morsen. Het zijn zeer stevige verpakkingen, waardoor uw pakketten hun bestemming in perfecte staat bereiken.

Vierkante Kraftpapier Container

Vierkante Kraftpapier Container

Op de vierde plaats staat de vierkante kraftkartonnen kuip. Dit zijn duurzame containers van papier, een 100% recycleerbaar materiaal, dat zeer goed bestand is tegen olie en perfect bestand is tegen hitte.

Ze zijn speciaal ontworpen voor foodtruckbedrijven of met een afhaal- of bezorgdienst. Een compatibel deksel is verkrijgbaar in onze accessoireshop, perfect om voedsel af te dekken en te beschermen.

Deze containers zijn er in vier verschillende maten: 350ml, 500ml, 750ml en 1000ml. U kunt dus het juiste formaat kiezen voor de hoeveelheid voedsel die u wilt serveren.

Met deze top 4 beste noedelcontainers hopen we u een leidraad te hebben gegeven voor de kenmerken van een goede verpakking voor een horecabedrijf. Als u de ervaring van uw klanten nog meer wilt verbeteren, kunt u de verpakking ook vergezeld laten gaan van noedelstokjes, perfect om al uw bereidingen te proeven.

U kunt al deze producten vinden in de Monouso online shop en vergeet natuurlijk niet dat als u naast prijs, kwaliteit en design ook kiest voor een milieuvriendelijke verpakking, dit een voordeel kan zijn als het gaat om het vergroten van het aantal klanten.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.