fbpx

Nieuwe manieren van opladen: de slimme kassalade zal tegen 2023 de horeca veroveren

De slimme kassalade is een nieuw hulpmiddel om contante betalingen sneller en foutloos te laten verlopen. De klant legt het totale te betalen bedrag, of meer, in de kassalade, en de kassalade controleert de echtheid van het biljet en of het bedrag volledig is. Als het meer is dan het vastgestelde bedrag, krijgt u het verschuldigde bedrag terug.

Deze innovatieve methode voorkomt verwarring bij het uitbetalen en beschermt zowel de klanten als de hoteleigenaar en het personeel tegen valse biljetten of munten.

Om de slimme kassalade goed te laten werken, moet u hem aansluiten op uw kassa. En dan kies je hoe je wilt dat het werkt. Dat wil zeggen, of u wilt dat de klant degene is die het geld erin stort, of dat u het juist door uw kassiers wilt laten beheren.

Hospitality implicaties van de nieuwe smart box tegen 2023

Tegenwoordig evolueert de technologie snel, en de slimme kassalade is daarvan het bewijs. Daarom worden voortdurend artikelen ontwikkeld om tijd en fouten bij het kasseren te beperken.

Geld is nog steeds wat de economie van een bedrijf drijft, en de horeca zal haar gebruikers een efficiëntere service bieden door middel van deze kassalade. De voordelen van het verkrijgen ervan zijn:

  • Er zullen geen fouten in de rekeningen voorkomen, de beurten zullen altijd kloppen.
  • Er zullen geen kassabedrijven nodig zijn. Deze tool zorgt voor die stap in enkele seconden. Dit bespaart u geld en tijd, omdat uw caissières geen extra uren hoeven te besteden aan het tellen van contant geld.
  • Veiligheid. Alleen wie de sleutel van de kassalade heeft, kan bij het geld, zodat het 100 procent veilig is.
  • U zult nooit meer bedrogen worden met vals geld.
  • Het hele proces is zeer modern. Dit betekent snelle transacties. De klant zal dus tevreden zijn omdat hij niet lang hoeft te wachten.
  • Het biedt u meer hygiëne, omdat u niet voortdurend in contact komt met het geld, wat de overdracht van ziektekiemen beperkt.
  • Munten zullen perfect in orde zijn. De slimme lade kan ze op de juiste plaats leggen.
  • U beschikt over flexibiliteit en gebruiksgemak. Aanpassingen kunnen snel en gemakkelijk worden doorgevoerd.
  • Je hebt een betere controle over je inkomen. Via uw POS en uw slimme kassalade kunt u op het moment dat u het nodig hebt, of gewoon uit nieuwsgierigheid, weten hoeveel contant geld u beschikbaar hebt.

Al deze voordelen zullen de horeca in het komende jaar, 2023, een adequatere en efficiëntere werking geven met betrekking tot het beheer van collecties. In deze tijden waarin onmiddellijkheid een prioriteit is, is een product als dit onmisbaar. Beknibbel niet op de aanschaf ervan, het zal u behoeden voor slechte momenten tussen klanten, werknemers en u, als eigenaar. Verdiep u in de futuristische technologie!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.