fbpx

Nieuwe beroepen in de horeca in 2023

Nieuwe beroepen voor 2023 doen hun intrede in de horeca. Technologie is de drijvende kracht achter deze verandering. Vandaag hebben we het al over kunstmatige intelligentie, robots en NFT toegepast op de verbetering van de horeca.

Met de inval van technologische innovaties in bijna alles, is deze sector niet buiten de transformatie gebleven. Integendeel, het leert heel snel wat het digitale tijdperk allemaal kan doen om het bedrijfsleven te verbeteren.

We laten je kennismaken met de nieuwe beroepen voor 2023 die je nodig hebt, afhankelijk van de kenmerken van de bar of het restaurant dat je runt. Ze gaan hand in hand met zeer nuttige hulpmiddelen om uw horecazaak naar het hoogste niveau te tillen.

Ontdek de nieuwe beroepen voor 2023 voor de horeca

Deze nieuwe beroepen voor 2023 kwamen met de technologie, maar ook door de noodzaak om de sector te vernieuwen. Het doel van de invoering ervan is een gemoderniseerde horeca te tonen die nieuwe vormen van dienstverlening met zich meebrengt.

Elk van deze beroepen levert zijn bijdrage aan het bedrijf. De specialisten op deze gebieden moeten worden gekozen volgens de specifieke eisen van elke bar of restaurant.

Het toepassingsgebied van elk van hen is zeer divers en richt zich op verschillende gebieden. Enkele daarvan zijn:

Chief metaverse officer

Dit beroep zal meer en meer te zien zijn in alle sectoren van het bedrijfsleven. Een persoon die verantwoordelijk is voor de ervaring van de gebruiker met het merk.

  • Zij zullen rekening houden met de digitale strategie van het bedrijf.
  • Zij zullen analyseren hoe zowel het personeel als de consumenten ermee omgaan. De metaverse groeit en klantinteractie kan zowel in de reële als in de virtuele ruimte plaatsvinden.

Technici en programmeurs van voedingsmiddelenprinters

Met de komst van 3D-printing in voedsel zal het zeer nuttig zijn om een specialist op dit gebied te hebben. Technici op het gebied van foodprinting zijn belast met het creëren van nieuwe versies van voedsel en originele gerechten voor diners.

De programmeringsspecialisten zijn betrokken bij verschillende gebieden. Robotica voor klantenservice en virtuele restaurants voor het plaatsen van een bestelling zijn voorbeelden van wat deze professionals kunnen bijdragen aan de sector.

Koks gespecialiseerd in internationale gerechten

Dankzij het internet en de globalisering kunnen we kennis nemen van de voedingsgewoonten in alle delen van de wereld. Klanten kunnen internationale gerechten bestellen of het kan worden aangeboden om een onderscheidend element te hebben ten opzichte van de concurrentie.

Biotechnologen

Biotechnologie en kwaliteitscontrole van levensmiddelen is tegenwoordig een vereiste. Het zal nodig zijn samen te werken met een vakman om de goede staat en de kwaliteit van de grondstoffen voor de bereiding van elk gerecht te controleren.

Scheppers van inhoud

Het belang van websites, sociale media en e-commerce neemt tegenwoordig toe. Content creators zijn een groep professionals uit verschillende gebieden. Copywriters, ontwerpers en SEO specialisten zijn enkele van hen.

De beroepen voor 2023 zijn duidelijk. Ze komen voort uit de technologie die zich volledig heeft toegelegd op het vernieuwen van de horeca. Het zal noodzakelijk zijn met hen gelijke tred te houden om niet buiten de huidige veeleisende markt te vallen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.