fbpx

Namen voor fast food bedrijven

Nombres para empresas de comida rápida ¡Busca el ideal!

Als u van plan bent een fastfoodrestaurant op te zetten, moet u namen voor fastfoodbedrijven kiezen en de naam kiezen die past bij het concept van uw zaak.

In de producten die u op het menu aanbiedt of het thema dat u gebruikt om te versieren, hebt u enkele van de sleutels om de naam van uw fastfoodzaak te kiezen. Een succesvolle fastfoodzaak zijn is echter niet gemakkelijk en er zijn veel andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden.

Verzin verschillende alternatieve namen voor uw levensmiddelenbedrijf, zorg ervoor dat de naam niet al door een ander bedrijf wordt gebruikt en blijf uw bedrijf verder ontwikkelen.

Om u bij uw beslissing te helpen, nodigen wij u uit dit artikel te lezen en tips te ontdekken om alles gemakkelijker te maken.

Het belang van de naam voor fast food bedrijven

Importancia del nombre para empresas de comida rápida

Fast food bedrijfsnamen zijn de identiteit waaraan klanten uw merk herkennen, wanneer zij het zien in een fysieke of online advertentie.

De naam die aan een bedrijf wordt gegeven, moet origineel zijn, zodat hij de aandacht van de klanten trekt en zich onderscheidt van concurrerende bedrijven.

U moet er ook voor zorgen dat het niet geregistreerd is door een andere instelling . Het gebruik van de naam van een ander bedrijf kan leiden tot de sluiting van uw bedrijf en de betaling van een vergoeding voor het gebruik ervan.

Tips voor de benaming van levensmiddelenbedrijven

Claves para crear nombres de locales de comida

Er zijn vele methoden om naamideeën voor fastfoodbedrijven te genereren

De opties kunnen gebaseerd zijn op namen, steden, thema’s of de voedingsmiddelen op uw menu. Maar op welk type restaurant u zich ook richt, het moet een naam zijn die gemakkelijk te onthouden is voor iedereen die uw zaak bezoekt.

Brainstormen

Brainstormen is de perfecte manier om trefwoorden te bedenken die uw bedrijf definiëren en mogelijke namen te bedenken.

Neem een vel papier en een pen en schrijf elk woord of elke zin op die in je opkomt als je denkt aan het concept van je restaurant, elementen waarmee je kunt spelen om verschillende combinaties van namen te maken.

Kort is effectiever

Voor veel mensen is het gemakkelijker een korte naam te onthouden dan een te lange of een te ingewikkelde naam om uit te spreken.

Het kiezen van een korte naam is een voordeel, zodat klanten en mensen die zijn aanbevolen om uw etablissement te bezoeken, deze niet gemakkelijk vergeten.

Speciaal en zinvol

Creëer een naam voor uw zaak die de in uw restaurant aangeboden diensten uitdrukt, zonder woorden te gebruiken die ongewoon en moeilijk uit te spreken zijn.

Ook de naamopties kunnen betekenissen in andere talen hebben of een speciale betekenis voor u, maar het moet eenvoudig zijn voor de klant.

Beperk je groei niet

Kies geen namen die alleen aan een specifieke levensmiddelencategorie of soort levensmiddelen zijn gewijd.

Als de naam te specifiek is en u vervolgens het menu van uw zaak wilt uitbreiden met andere voedingsmiddelen, zullen de eters uw zaak misschien niet serieus nemen.

engelse namen. Waarom niet?

Als Engels uw tweede taal is, beperk u dan niet tot het bedenken van namen voor uw levensmiddelenbedrijf in het Spaans alleen.

Zorg ervoor dat de namen die u kiest goed gespeld zijn en niet bestaan uit woorden die moeilijk uit te spreken zijn voor mensen die de taal niet kennen.

Richt u op uw ideale klant in de naam

Verzin een naam die geschikt is voor uw doelgroep. Afhankelijk van of uw klanten jong of oud zullen zijn, richt u de naam daarop.

De naam moet aansluiten bij de trends en smaken van uw doelpubliek om een schot in de roos te zijn.

Bestudeer de markt en leer

Kijk naar de succesvolle namen van de bedrijven van uw concurrenten en bestudeer hoe goed ze werken.

U moet rekening houden met hun grootte, hun klanten en hoe het naamgevingsproces was.

Fast food bedrijfsnamen

Om u een idee te geven van de namen van fastfoodzaken die u kunt bedenken, volgt hier een lijst met namen. U kunt zich ook laten inspireren door restaurantnamen, cafénamen en zelfs de populairste fastfoodketens.

In elk van hen vindt u de sleutelelementen om de fast food bedrijfsnamen te creëren die we in het vorige punt hebben besproken.

 • Veganistisch-snel
 • Straat Oogst
 • Uw uitdrukkelijke genoegen
 • De woede van de honger
 • La veloz” fast food
 • Foodmania
 • Stadsrestaurant
 • Snelle lekkernijen
 • Burger blauw
 • Duizend smaken en meer
 • La fritanga de Doña María

Speciale producten voor fastfoodbedrijven

Voor de producten die door fastfoodbedrijven worden aangeboden, zijn er leveranciers die een verscheidenheid van producten tegen betaalbare prijzen aanbieden.

In Monouso, onze online winkel, heeft u een catalogus met verschillende producten om de producten van het menu van een fast food restaurant te serveren.

Er zijn borden, schalen en glazen in verschillende maten, kleuren en vormen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende eenheden, afhankelijk van de hoeveelheid producten die u in uw zaak nodig hebt.

In het menu is er een sectie voedselcontainers van verschillende materialen, waarin u alle voedsel kunt bewaren zonder te morsen of uit de container te lopen wanneer deze eenmaal is afgesloten.

Bovendien hebben wij papieren zakken voor het serveren van hamburgers of friet, die de eters in hun handen kunnen houden zonder vet aan hun handen te krijgen.

Om een comfortabele service te bieden, vindt u bovendien de beste en meest absorberende papieren servetten, bestek en roerstaafjes

Hoe kies je de beste naam voor een levensmiddelenbedrijf?

Bovenal moet het gemakkelijk te onthouden en aantrekkelijk zijn. U kunt het baseren op namen, steden, thema’s of het voedsel op uw menu. Het moet kort, speciaal en betekenisvol zijn.

Kan ik inspiratie putten uit de sterke punten van mijn bedrijf?

Natuurlijk kunt u praten over de snelheid van de bestellingen, de verscheidenheid aan ingrediënten, het soort keuken dat u inspireert…

Wat zijn de eerste benodigdheden die ik nodig heb als ik met de zaak begin?

U zult een grote verscheidenheid aan producten nodig hebben: borden, dienbladen, bekers, papieren zakken, papieren servetten, bestek, roerstaafjes…

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.