fbpx

Monouso ondersteunt professionele Valenciaanse piloten

Het Valenciaanse loodsen is veel meer dan een sport voor de gemeenschap die zijn naam draagt. Uitgeroepen tot Immaterieel Cultureel Goed, is het een spel dat zich concentreert op culturele, sociale, etnografische en taalkundige aspecten die de rijkdom en de traditie van de inwoners laten zien.

Deze sport bestaat uit het gooien van een bal naar de tegenstander(s) met de blote hand of met kleine beschermingen. Het wordt gekenmerkt door verschillende modaliteiten waaronder de volgende: la escala i corda, la galotxa, el raspall en de Valenciaanse fronton. Daarnaast kunnen ze worden gespeeld in hun versie van direct (of tegengestelde velden) en indirect (of tegen een muur) spelen.

Wij sponsoren José Vicente Pérez “Sofurk“, een professionele speler van het Valenciaanse peloton

sofurk nl

Bij Monouso zetten we ons in voor een duurzaam woonmodel waarin we ons niet alleen richten op duurzame producten, maar ook op mensen. Daarom wilden we in 2020 jonge talenten steunen, zoals José Vicente Pérez Aguilar, zijn bijnaam Sofurk, een professionele piloot uit Valencia, die dit idee vertegenwoordigt en probeert lichamelijke activiteit te verspreiden als de drijvende kracht achter deze levensstijl.

De Club Pilotari Vinalesa speler en winnaar, onder andere trofeeën, van het Individueel Kampioenschap van 2019 van Escala i Corda is er trots op deel uit te maken van een van de sporten met de meeste traditie die niet ophoudt met het winnen van volgelingen. “Mensen die naar de wedstrijden komen kijken, willen dan spelen,” zei hij nadrukkelijk. Tegelijkertijd is hij blij met de sponsoring van Monouso, omdat hij het een goed initiatief vindt om de praktijk te stimuleren.

De verscheidenheid aan modaliteiten en stijlen van het spel maakt het een stimulans voor nieuwe generaties die, net als Sofurk, andere sporten buiten het voetbal willen verkennen.

Monouso wilde de kans niet missen om de speler te sponsoren, omdat hij het idee deelt dat lichaamsbeweging een fundamentele rol speelt bij een gezond leven.

Mis het volledige interview niet in toekomstige berichten!

josevi pilota nl

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.