fbpx

Massagehandschoenen

Het lijdt geen twijfel dat een bezoek aan een massagecentrum de beste manier is om spanning en stress los te laten. Als u degene bent die werkt met de handschoenen om massages te geven, bent u zeker dat u het beste wilt. Momenteel zijn er een aantal positieve veranderingen in het ontwerp van de nieuwe massagehandschoenen

Aangezien dit een werkinstrument is, moet het van de beste kwaliteit zijn, in uw voordeel en dat van de begunstigde. Er zijn echter plaatsen waar ze tegen lage kosten te vinden zijn, maar de effectiviteit is net zo laag als hun prijs. Waar vind je de meest geschikte voor het geven van massages? Hier, maar het beste is om eerst hun voordelen en hun karakteristieke eigenschappen te kennen. In korte tijd!

Waarom is het nodig om handschoenen te gebruiken voor de massage?

Veel mensen die zich voorbereiden op hun werk als massagetherapeuten, laten het belang van het gebruik van handschoenen voor de massage achterwege. Het is echter iets dat altijd in uw handen moet zijn, want het is uw meesterlijke werkinstrument.

De lagen van de huid, zelfs na het bad, stapelen zich nog steeds een klein percentage van de bacteriën op. Wist u dat dit de veroorzakers zijn van besmettelijke ziekten? Dus, huid op huid staat gelijk aan besmettelijk virus, vanwege mogelijke ziektekiemen die bij minimaal contact gevonden worden.

  • Het is noodzakelijk voor uw voordeel en dat van de klant
  • Isoleren van mogelijke besmettelijke ziekten
  • Bij open wonden is er geen kans op infectie als u de handschoenen gebruikt

Wat je altijd in gedachten moet houden

Er zijn aspecten, hoewel belangrijk, die onbedoeld worden genegeerd omdat ze geen details kennen die altijd aanwezig zouden moeten zijn bij het hanteren van de handschoenen. Voor een vollediger begrip van elk hoogtepunt is het echter het beste om ze één voor één als volgt door te nemen:

Het is een wegwerpmateriaal

Het is erg belangrijk om dit altijd in gedachten te houden, zowel wanneer je ze aanbrengt als wanneer je ze uit handen neemt. Hoewel je de kwaliteit van het materiaal kunt voelen en dat het resistent is, betekent dit niet dat het gebruik ervan zo lang zal duren dat het de gebruikstijd zal overschrijden.

Hygiëne is echt een onbreekbare regel, het is degene die vooral aanwezig moet zijn. Bij elke klant moet een ander paar handschoenen worden gebruikt, geen dagelijks paar. Er is geen vast aantal van alle mogelijke ziekten die door een veelgebruikte handschoen kunnen worden opgepikt.

guantes para dar masajes

Een klant draagt altijd een ander soort hygiëne, en de handschoenen beschermen elk van hen tegen bacteriën die zich in het lichaam bevinden. Zelfs jezelf, want je bent vrij van het vangen van ziekten die op deze manier worden overgedragen. Dit is een van de belangrijkste punten van de sanitaire hygiëne waarmee te allen tijde rekening moet worden gehouden.

Hij heeft een tijdslimiet!

Het gebruik van dit materiaal heeft een tijdslimiet, die om geen enkele reden mag worden overschreden. Sommige mensen hebben de neiging om het te bagatelliseren omdat ze niet klaar zijn met het werk dat ze doen. Maar als dit gebeurt, is het het beste om ze te vervangen, zelfs als je nog niet klaar bent met wat je aan het doen was.

Als de tijd die u besteedt aan het dragen van uw massagehandschoenen wordt overschreden, dan gebruikt u een materiaal dat klaar is om te worden weggegooid. De kans om allerlei ziekten op te lopen neemt daarom toe met wel 76%. Dit is wat u het meest wilt vermijden, in het belang van u en de persoon met wie u contact heeft.

Hoe lang kunnen ze gebruikt worden? Als we het hebben over een commerciële handschoen gevonden in een vestiging, ongeveer 2 uur. De Mono technologie gaat echter verrassend vooruit, omdat ze tot 8 uur onafgebroken kan worden gebruikt zonder dat er sprake is van kwaliteitsverschillen en er geen contact is met besmettelijke bacteriën.

De kleine details in uw handschoenen zijn verbeterd

Goed nieuws! Er zijn kleine veranderingen aangebracht aan de handschoenen die gebruikt worden voor het masseren. Natuurlijk zijn deze handschoenen zoals altijd te vinden op uw vertrouwde online verkoopsite. Monouso! Er zijn enkele aanpassingen gedaan:

De beste hypoallergene handschoenen zijn bij u aangekomen

Het zal geen belemmering meer zijn voor de persoon om u te vertellen dat u geen handschoenen moet dragen vanwege een allergische reactie op de handschoenen. Als het meer jouw zaak is dat je aandoeningen hebt door latex of talk, zal het ook geen probleem zijn! Deze handschoenen zijn ontworpen met een anti-allergeen poeder of talk, wat voordelig voor u is.

Er is geen risico meer op het hebben van de handschoenen en het lijden aan netelroos, roodheid of jeuk. Dit is een probleem uit het verleden, waar u van kunt profiteren, vooral omdat ze hypoallergeen zijn, er zijn geen variaties in de kosten! De prijs ervan wordt niet overschreden, want die blijft gelijk.

Zeg maar dag tegen het zweten!

Dit is een vervelend probleem vanwege de tijd die wordt doorgebracht met de handschoenen aan. Bij het uittrekken is latex geurend zweet echt ongemakkelijk. Wat u in deze situatie het meest wilt, zijn handschoenen met voldoende technologie om het zweten van de handen te voorkomen en zelfs tegen te gaan, als het een veelvoorkomend probleem voor u is!

Meer weerstand, meer kwaliteit, meer gevoeligheid!

Natuurlijk, hoe kun je dit nieuwe en aangepaste deel van de handschoenen negeren? Onmogelijk! Nu zijn de handschoenen sterk genoeg om een eventuele lekke band te weerstaan. Dit maakte ze echter niet moeilijker, integendeel, ze zijn nu zachter, lichter en zelfs iets elastischer.

Nog iets anders? Ja, deze nieuwe handschoenen, hebben ook meer gevoeligheid voor aanraking, bijna alsof het huid op huid is. Zo kunt u op een veel comfortabelere, snellere en veiligere manier massages uitvoeren. Het ideaal is om jezelf en anderen te beschermen met een ongelooflijke ongeëvenaarde technologie.

Monouso, biedt u het beste van het beste aan op het gebied van handschoenen en alle wegwerpartikelen die u wenst te kopen. Tegen een goede prijs, gegarandeerde kwaliteit en voor lange tijd zonder risico’s. Durft u de kwaliteit van wat we tentoonstellen te controleren?

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.