fbpx

Maatregelen op het gebied van de rug-naar-school-hygi├źne

Medidas de higiene vuelta al cole

Na enkele maanden van opsluiting door Covid-19 en de geleidelijke start van het de├źscalatieproces hebben we een nieuwe normaliteit bereikt Hygi├źne- en zorgmaatregelen maken nu deel uit van het landschap.

De nieuwe normaliteit zit ook vol met veel zorgen en vragen, die met dagelijkse maatregelen zijn beantwoord.

Op dit moment, het gaat om de terugkeer naar school.. en wat zijn de hygi├źnische maatregelen om ervoor te zorgen dat er controle is op de besmetting wanneer de klassen worden opgeroepen.

De regering van haar kant is met de autonome gemeenschappen maatregelen overeengekomen. Zij stellen het verplichte gebruik van maskers vanaf de leeftijd van zes jaar vast, naast andere bepalingen zoals de afstand tussen mensen.

Dit zal naar verwachting het risico op Covid-19-infectie in de klas verminderen.

Vervolgens zullen we de hygi├źnemaatregelen die zullen worden uitgevoerd voor een veilige terugkeer naar school.

Water-alcoholische gel

Gel hidroalcoh├│lico

Het gebruik van hydroalcoholische handgel is een van de maatregelen die in elke school moeten worden uitgevoerd, door het plaatsen van hydro-alcoholische gelmachines bij de ingang van de instelling en in elk van de klaslokalen.

Op deze manier gebruiken de studenten de sanitaire gel op hun handen elke keer dat ze het studiecentrum en de klaslokalen binnenkomen en verlaten.

Bovendien zullen de studiecentra over zeep en water beschikken om te zorgen voor hou de handen van de kinderen schoon en de hygi├źnemaatregelen te versterken.

Maskers

Mascarillas-medidas-de-higiene

Een van de verplichte maatregelen voor kinderen ouder dan zes jaar, in deze terugkeer naar face-to-face lessen, is de gebruik van maskers binnen het studiecentrum.

Kinderen moeten het masker dragen als ze de instelling binnenkomen en het dragen in het klaslokaal tijdens de lessen, de reces en de eetzaal, zelfs als er een afstand tussen de studenten is.

Handwasbeurt

Lavado de manos

Een goede handwas is een zeer belangrijke hygi├źnemaatregel in deze terugkeer naar school

Het gebruik van zeep en water wordt aanbevolen, hoewel het gebruik van hydro-alcoholische gel een ideaal alternatief is voor het behoud van de handhygi├źne.

Om deze reden, van leraren tot studenten moeten hun handen goed wassen bij het betreden en verlaten van het studiecentrum, voor en na het gaan naar de speeltuin tijdens de pauze, voor het eten en na het gaan naar de badkamer

Veiligheidsafstand

Distancia de seguridad como medida de higiene

De veiligheidsafstand wordt te allen tijde aangehouden. Om deze reden moeten de studenten een afstand van ten minste vijf voet aanhouden.

Wat de co├źxistentiegroepen betreft, moeten zij garanderen dat er geen contact is tussen groepen die verschillen van wat er is vastgesteld, waardoor de interactie met de leden van elke groep wordt beperkt.

Temperatuurmeting

Toma de temperatura

Een andere hygi├źnemaatregel die in deze terugkeer naar de face-to-face lessen aanwezig zal zijn, is het nemen van de temperatuur.

Welke zal worden gemaakt aan alle medewerkers en studenten voordat ze het studiecentrum betreden, de regeling van deze maatregel is afhankelijk van elke instelling.

Clusters

Aglomeraciones

Een maatregel die niet uit het oog mag worden verloren is vermijdt menigte van leraren, studenten en vertegenwoordigers.

Daartoe moeten meerdere in- en uitgangen van het studiecentrum mogelijk worden gemaakt, met roosters die het mogelijk maken de in- en uitgangen van de studenten gespreid te laten verlopen.

Eetkamers

Medidas de seguridad en Comedores

Wat het gebruik van de eetzalen betreft, deze moeten worden ingeschakeld, zodat bij het serveren van voedsel er wordt een afstand van minstens anderhalve meter tussen de studenten aangehouden.

Om de locatie van elke student in de eetzaal te vergemakkelijken, krijgen zij een vaste plaats toegewezen, waardoor contact met studenten van andere groepen wordt vermeden.

Aanbevelingen voor het vervoer

Recomendaciones en el transporte

Een van de aanbevelingen voor het gebruik van vervoer is het gebruik van het masker, dat verplicht is voor kinderen ouder dan 6 jaar, hoewel het wordt aanbevolen dat zij gebruikt door kinderen tussen 3 en 5 jaar oud die genieten van de vervoersdienst.

Een ander alternatief dat ook in de eetzalen wordt toegepast, is de toewijzing van vaste zitplaatsen voor kinderen, deze maatregel zal de controle van studenten binnen het vervoer vergemakkelijken.

Co├Ârdinatie van de naleving

Coordinaci├│n de cumplimiento

De compliance-co├Ârdinator is de controlecijfer en controleer de informatie met betrekking tot Covid-19.

Een van de taken van het studiecentrum is informatie te vragen aan de gezondheidsinstanties om op de hoogte te blijven van nieuwe bepalingen of richtsnoeren in verband met de pandemie, en ervoor te zorgen dat het studiecentrum deze informatie verspreidt

Water-alcoholische handgel en andere producten

Gel hidroalcoh├│lico manos y otros productos

Het handhaven van adequate hygi├źne en het bevorderen van maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te verminderen, in Eenmalig gebruik we stellen een serie producten die u helpen bij het bereiken van preventieve hygi├źne.

Onder hen is het gebruik van hydro-alcoholische gel, die wordt beschouwd als een uitstekend alternatief voor de handhygi├źne.

De handreinigingsgel is in staat om in een paar minuten tot 90% van de micro-organismen die de gezondheid beïnvloeden te elimineren, te hydrateren en tegelijkertijd de huid te beschermen.

Een ander product dat u kunt vinden in de online shop van Monouso is de wegwerpmaskersgebruikt als bescherming voor de verspreiding van besmettelijke ziekten, zoals Covid-19, te voorkomen.

Daarnaast bieden we u bij Monouso een praktische en economische oplossing die de hygi├źne van de gebruiker garandeert, we hebben het over zeepdispensersdie ook gebruikt kan worden om de hydro-alcoholische gel te serveren.

Zeep- of water/alcohol-gel-dispensers zijn eenvoudig te gebruiken gereedschap, omdat het de hoeveelheid die je nodig hebt om je handen te wassen met een druk op de knop zal uitdelen.

Ga naar onze website en ontdek de grote verscheidenheid aan producten die beschikbaar zijn om de beste oplossing voor uw behoeften te bieden.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.