fbpx

Leer waar biologisch afbreekbaar bestek van gemaakt is

Komt er een speciaal diner en wil je iets anders doen? Wat dacht u van het gebruik van ecologisch of biologisch afbreekbaar bestek? Ze zijn een uitstekende optie om te gebruiken bij allerlei evenementen en tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Verras uw gasten door het typische zilverwerk van uw grootmoeder te vervangen. Je vrienden zullen je na een avond met biologisch afbreekbaar bestek en natuurlijke producten anders zien.

Biologisch afbreekbaar bestek is zonder twijfel een innovatief idee dat ons zal helpen om de hoeveelheid plastic te verminderen

Het gebruik van plastic bestek, borden en glazen is in de loop der tijd gegroeid, omdat ze perfect zijn voor gebruik en vervolgens worden weggegooid. Dit betekent dat er elke dag meer afval is dat onze planeet vervuilt.

Het biologisch afbreekbare bestek combineert het behoud van het milieu met gezonde voeding. Als u meer wilt weten over dit soort bestek, ga dan verder met het lezen van dit bericht.

Biologisch afbreekbaar bestek: het beste alternatief

cubiertos biodegradables

Met biologisch afbreekbaar bestek wordt bedoeld bestek dat door levende organismen wordt weggegooid en via het milieu weer in de bodem kan worden opgenomen.

De meeste van deze gebruiksvoorwerpen vergaan en worden binnen negentig tot tweehonderd dagen weer op de grond gezet. In tegenstelling tot plastic gebruiksvoorwerpen, die aardolieproducten zijn en waarvan de ontbinding meer dan 500 jaar kan duren.

Biologisch afbreekbaar bestek bestaat uit een vork, lepel en mes. Maar er is ook bestek om op te dienen. Ze zijn ideaal voor gebruik in de dienst van de tafels of selfservice, zijn comfortabel op het moment van het hebben van een maaltijd.

Ander bestek wordt gebruikt voor snacks. Als u op een feestje of diner bent, kunt u fruit of snoepjes zien die met speciale vorken worden vastgehouden. Dit type bestek zal u veel verfijning bieden en tegelijkertijd het milieu ontzien.

Waar is biologisch afbreekbaar bestek van gemaakt?

cubiertos biodegradables material

De materialen die gebruikt worden om biologisch afbreekbaar bestek te maken zijn onder andere

Suikerrietpulp

Het is een natuurlijk productmateriaal dat wordt gebruikt van geraffineerd suikerriet. Het is volledig biologisch afbreekbaar, composteerbaar en recycleerbaar.

PLA

Het betekent polylactisch zuur. Het is een hars gemaakt van maïszetmeel. De eigenschappen ervan zijn uitstekend in vergelijking met die van kunststoffen uit aardolie.

Bovendien veroorzaken ze geen allergieën of andere problemen. Het is gedekt in overeenstemming met de Europese regelgeving, en daarom is het veilig voor de consument.

Het biologisch afbreekbare PLA-bestek dat door MonoUso wordt aangeboden is van uitstekende kwaliteit. U kunt ze krijgen in verschillende modellen, kleuren en in sets of individueel. Ze zijn zuinig en zeer verantwoordelijk voor het milieu.

Bamboe

Bamboe is een zeer gunstig product omdat het afkomstig is van de snelst groeiende plant ter wereld. Het heeft geen chemicaliën nodig om te groeien en is volledig biologisch afbreekbaar.

Omdat ze biologisch afbreekbaar zijn, worden ze volledig afgebroken zonder dat er verontreinigende deeltjes in de natuur achterblijven. Als je ze niet meer gebruikt, gooi je ze gewoon weg. Door de lage prijs zijn ze een uitstekend alternatief om het te gebruiken voor buitenlunches of -diners, evenementen, feestjes, vieringen, enz.

Onder de zorg van het bestek van bamboe is dat: ze moeten worden gewassen met warm water en zeep. Ze mogen niet worden overgelaten om te weken en mogen niet worden gebruikt in ovens of magnetrons.

Dennenhout

Pijnboom is volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar, omdat het afkomstig is van grondstoffen die afkomstig zijn van gecontroleerde bosbouwactiviteiten.

Hoewel het een gebruiksvoorwerp is dat wordt gebruikt en vervolgens wordt weggegooid, is het zeer praktisch en hygiënisch. U bespaart veel tijd en geld in de schoonmaak en het onderhoud tijdens een evenement.

Waarom biologisch afbreekbaar bestek kopen?

cubiertos biodegradables por que

De huidige trend is gebaseerd op een duurzamere wereld. Daarom zijn kunststofbedrijven begonnen met het ontwikkelen van oplossingen zoals biologisch afbreekbare materialen, waaronder bestek.

In die zin kunnen ze, omdat ze met natuurlijke materialen zijn gemaakt, door micro-organismen worden geconsumeerd. En draagt ook bij aan de voortzetting van de levenscyclus.

Dit soort bestek produceert geen afval en komt bij de ontbinding dus geen chemicaliën of gassen vrij in de atmosfeer. Met andere woorden, ze verdwijnen snel of worden gerecycled voor hergebruik.

Net als wegwerpzilver kan je het op een feestje gebruiken zonder dat je het hoeft te schrobben. U kunt uw tafel ook versieren met deze gebruiksvoorwerpen en ze combineren met ecologische schalen of glazen.

Op dezelfde manier vermijdt u de ophoping van containers in huis, omdat ze geen bron van afval zijn en het milieu niet schaden.

Naar een wereld zonder plastic

YouTube video

Het implementeren van biologisch afbreekbaar bestek is een uitstekende en grote stap om het milieu te helpen beschermen.

Het vooruitzicht is dat het zal beginnen te worden vervangen in voedingsbedrijven en zo verder in andere plaatsen, zoals het huis. Bovendien, om niet alleen het bestek te vervangen, maar ook de borden en andere gebruiksvoorwerpen in de cafetaria of de catering.

Als we ons verenigen en voor onze omgeving zorgen, zullen we erin slagen om in een gezonde wereld te leven. Het gebruik van biologisch afbreekbaar bestek en het verminderen van plastic zal helpen om het te behouden.

Als u op zoek bent naar uw biologisch afbreekbaar bestek in onze website vindt u het. Wij bieden een verscheidenheid aan bestek aan dat gemaakt is van polymeer afkomstig van maïszetmeel en andere materialen. Deze gebruiksvoorwerpen hebben een hoog gramgewicht en een hoge hardheid, en zijn bestand tegen temperaturen boven 85ºC.

MonoUso biedt u biologisch afbreekbaar bestek van hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan de afvalverwerking. Zo wordt het behoud en de zorg voor het ecosysteem ondersteund.

Als u denkt aan een evenement dat ecologisch verantwoord is, vindt u op onze website MonoUso veel alternatieven om uw evenement tot een succes te maken.

Nu je weet waar ze van gemaakt zijn biologisch afbreekbaar bestek en wat zijn hun voordelen, durf ze te gebruiken. Als u ze in uw bedrijf gaat gebruiken, biedt u een beter imago en een betere kwaliteit van uw diensten.

FAQ

Wat is biologisch afbreekbaar bestek?

Biologisch afbreekbaar bestek is bestek dat is gemaakt van natuurlijke (niet-plastic) elementen en dat gemakkelijk kan worden afgebroken.

Van welke materialen is biologisch afbreekbaar bestek gemaakt?

Wij belichten 4 soorten materialen: suikerrietpulp, PLA, bamboe en dennenhout.

Wat zijn de voordelen van biologisch afbreekbaar bestek?

Onder andere het feit dat ze geen afval produceren en op natuurlijke wijze vergaan. Zij voorkomen de ophoping van afval en schade aan het milieu.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.