fbpx

Latex reinigingshandschoenen de veiligste optie

Handbescherming is van het grootste belang wanneer men in contact komt met middelen en chemicaliën. Hetzelfde geldt voor het werken met reinigingsmiddelen en het langdurig blootstellen van de handen aan water. U kunt problemen voorkomen door latex handschoenen te gebruiken voor de reiniging.

Zelfs als de reclame probeert te verkopen met alle middelen het idee van het gebruik van andere soorten handschoenen te reinigen. De effectiviteit van latex reinigingshandschoenen in dit werkveld is niet te vergelijken. Hier zijn de redenen voor deze verklaring.

Functie van latex reinigingshandschoenen

De functie van de latex reinigingshandschoenen gaat in 2 richtingen die zeer belangrijk zijn. Enerzijds dienen ze ter bescherming van de handen van de bediener om te voorkomen dat de huid, vingers of nagels worden beschadigd. Aan de andere kant hebben ze ook de functie om het te reinigen object te beschermen.

Dankzij hun bijzondere eigenschappen bieden latex reinigingshandschoenen een uitstekende grip. Dit voorkomt dat de voorwerpen die worden gereinigd uit uw handen glippen en breken. Geen enkele andere reinigingshandschoen kan deze bidirectionele beschermingsfunctie bieden.

Het harde werk van het schoonmaken

Het lijdt geen twijfel dat de schoonmaakwerkzaamheden zeer moeilijk uit te voeren zijn. Het bestrijkt de woon- en kantoorruimten, ziekenhuizen, gebouwen, scholen, restaurants en vele andere plaatsen. Toiletten, keukens, gangen, afwasmachines en tapijten moeten worden gereinigd en er moeten veel specifieke schoonmaakmiddelen worden gebruikt.

Al dat harde schoonmaakwerk vereist veel handbescherming. Sommige van deze producten veroorzaken vaak allergische reacties bij mensen, en je kunt ook schimmel op je nagels krijgen. Daarom moet de bescherming zeer effectief zijn en de beste manier om dit te garanderen is met latex reinigingshandschoenen.

Latex reinigingshandschoenen: veilige handbescherming

Schoonmaakwerkzaamheden, zowel thuis als op kantoor, brengen de operator voortdurend in contact met verschillende middelen en chemicaliën. Om te voorkomen dat de huid tegen deze stoffen schuurt zijn er latex reinigingshandschoenen. Dit is de meest effectieve en complete manier om bescherming te bieden aan de handen.

guantes de látex para limpieza

Hoewel reinigingshandschoenen van verschillende materialen op de markt verkrijgbaar zijn, is latex de meest commerciële. Niet alleen vanwege de lage kosten, maar ook vanwege de kenmerken en eigenschappen. We vertellen u iets meer over de eigenschappen van latex reinigingshandschoenen, ook wel bekend als huishoudhandschoenen.

Latex reinigingshandschoenen en hun reinigingskenmerken

Laten we het eerst eens hebben over de maat die deze latex handschoenen moeten hebben voor de reiniging. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren, met korte vanaf 9 inch en lange tot 18 inch. De 12-inch maat is degene die wij aanbevelen voor de reiniging.

De reden dat we deze aanbeveling doen is omdat bescherming niet alleen voor handen is. Het bestrijkt ook een deel van de onderarmen, waardoor wordt voorkomen dat water of andere giftige, chemische of irriterende stoffen gezondheidsproblemen veroorzaken. Een simpel spettertje kan je leven in gevaar brengen.

Interne beschermingsbarrière

Het is geen geheim dat, hoewel latex een natuurproduct is, het bij sommige mensen allergieën kan veroorzaken. Met dit in het achterhoofd hebben we pluche latex handschoenen voor de reiniging ontwikkeld, die twee vitale functies in de ontwikkeling van dit werk bieden

In de eerste plaats dient het pluche in de latexhandschoenen voor meer comfort bij het aantrekken van de handschoenen. De andere functie is om te dienen als een soort beschermende barrière die huidcontact met het latex voorkomt. Dit voorkomt huidirritaties en allergieën.

De afwerking op de handpalm en de vingers

Een van de kenmerken die latex reinigingshandschoenen doen opvallen is hun afwerking. Zowel de handpalmen als de vingers hebben twee soorten oppervlakteafwerking. U kunt ze glad of gestructureerd vinden, wij raden vooral het laatste aan.

Getextureerde latex reinigingshandschoenen zorgen voor een betere grip op voorwerpen die met de handen worden vastgehouden. Vooral als u de afwas doet of als u de afwas doet, zal dit zeer nuttig zijn. Omdat hun functie is om onbedoeld uitglijden van voorwerpen te voorkomen, kunnen ze ongelukken op het werk voorkomen.

Heeft u meer informatie nodig?

In dat geval kunt u contact met ons opnemen door een bezoek te brengen aan onze kantoren, of als u liever naar onze website gaat. U krijgt toegang tot de nieuwste catalogi met de nieuwste innovaties op het gebied van latex reinigingshandschoenen. Alle informatie over wegwerphandschoenen staat tot uw beschikking.

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de distributie van wegwerphandschoenen van alle modellen, maten, materialen, kleuren en maten. We zorgen ervoor dat we het publiek een echt kwaliteitsproduct aanbieden, ook al maken we de latex reinigingshandschoenen niet.

Groeiende voorraden

Door te denken aan het voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten hebben we het bestaan in de reeds bestaande voorraden vergroot. Op die manier kunnen we de hoeveelheden wegwerphandschoenen dekken die onze klanten vragen, ongeacht het aantal.

We houden er rekening mee dat de technologie blijft innoveren in wegwerphandschoenen, waardoor ze steeds beter worden. Om niet achter te blijven, vernieuwen we voortdurend onze stopwatches en voegen we de handschoenen toe die onlangs in Spanje op de markt zijn gekomen.

De prijs? Geen probleem

Zoals reeds vermeld, produceren wij geen wegwerphandschoenen of latex reinigingshandschoenen Maar we bieden momenteel de beste prijzen die beschikbaar zijn op de Spaanse markt Niet alleen op de handschoenen voor thuisgebruik, maar op de hele lijn van onze producten, inclusief de nitrilhandschoenen.

De prijs zal geen probleem zijn om u de beste handschoenen te verkopen die in Spanje worden verkocht.

FAQ

Waarom zijn latex handschoenen zo populair?

Ze voorkomen niet alleen dat de voorwerpen die we schoonmaken wegglijden en vallen, maar ze beschermen onze huid ook tegen stoffen van buitenaf.

Wat is de beste maat voor een latex handschoen?

Wij bevelen aan dat de handschoen niet alleen de handen, maar ook een deel van de onderarmen beschermt, voor meer veiligheid.

Kunnen mensen met een latexallergie latex handschoenen gebruiken?

Sommige latex handschoenen hebben een fluweelachtig oppervlak, dat huidcontact met het materiaal voorkomt en zo allergieën voorkomt.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.