fbpx

Kun je folie gebruiken in de magnetron?

¿Se puede usar papel film en el microondas?

De magnetron is een van de meest gebruikte keukenapparatuur Net als bij papieren film heeft de magnetron een revolutie teweeggebracht in het koken.

Maar wat als we folie gebruiken in de magnetron?

Er zijn veel voorzorgsmaatregelen en angsten rond het gebruik van de magnetron Het is gebruikelijk om ze niet te gebruiken met een metalen element binnenin, andere mensen zijn bang dat ze kanker zullen veroorzaken.

Gezien deze realiteit is het logisch dat er twijfels zijn over het gemak van het gebruik van transparante folie om voedsel in de magnetron te verhitten.

Weg met de twijfels over het gebruik van dit soort keukenpapier.. en ontdek andere toepassingen voor film. Leer ook de voorwerpen kennen die u niet in de microgolfoven moet plaatsen.

Transparante folie in de magnetron

Film transparente en el microondas

Transparante papierfolie is een soort plastic dat vaak wordt gebruikt om voedsel te beschermen, hetzij in containers of andere soorten containers.

Daarom is het gebruikelijk om te denken aan verwarming in de magnetron met doorzichtig foliepapier.

Maar, u moet ervoor zorgen dat het filmpapier bestand is tegen hoge temperaturen voordat je het in de magnetron zet.

De aanbevelingen voor het gebruik moeten worden vermeld op de doos van de verschillende merken filmpapier die in de supermarkten worden verkocht. Op die manier stellen de merken de voorwaarden vast voor een veilig gebruik van hun product.

Als het merk van de gekochte papierfolie aangeeft dat het in de magnetron kan worden gebruikt je krijgt de bevestiging die je verwacht. Gebruik het zonder angst.

Als u het vaak moet gebruiken, raden wij u aan de mogelijkheid om het papier in de supermarkt te gebruiken te controleren en niet als u thuiskomt.

Aanbevolen gebruik voor filmpapier

Usos recomendados para el papel film

Papierfolie is een plastic verpakkingsrol die door velen wordt beschouwd als een veelzijdig hulpmiddel Het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en eenvoudige aanpassing aan de verpakking.

Een van de belangrijkste toepassingen van papierfolie is het verpakken en conserveren van vers of gekookt voedsel. Het wordt ook gebruikt om voedsel af te dekken voordat het in de koelkast of vriezer wordt bewaard.

Een andere reden voor het veelvuldige gebruik van folie is het vermijden van brandwonden aan het voedsel, wanneer het wordt blootgesteld aan de gebruikelijke kou van de koelkast.

Bent u het deksel van de container die u wilt gebruiken kwijt? Maak je geen zorgen, met een beetje transparante folie.. kunt u de container afdekken zoals u dat deed met het originele deksel.

Bovendien bedekt de papieren folie het voedsel met stof of insecten wanneer u het laat marineren in een of andere saus of bouillon, voorafgaand aan de bereiding.

Bij het geven van een feestje is film een grote bondgenoot. U kunt de sauzen, broodjes en deksels afdekken tot de gasten arriveren. Dan, aan het einde van het feest, kun je alles wat er nog over is zonder problemen houden.

Andere toepassingen die niet worden aanbevolen voor de transparante folie

Otros usos no recomendados para el film transparente

Niet-aanbevolen toepassingen van doorschrijfpapier zijn geassocieerd met hoge temperaturen en het onvermogen om ze te verdragen, in principe omdat ze gemaakt zijn van een materiaal dat niet ideaal is voor dat soort gebruik.

Het is belangrijk om – ten koste van alles – te voorkomen dat de folie wordt blootgesteld aan de zon of aan de hoge temperaturen van barbecues, koekenpannen, ovens of magnetrons. Het zal smelten zonder weerstand.

In dat geval, plastic kan sommige stoffen of gassen afgeven die schadelijk zijn voor de gezondheid.. en het is het beste om deze situatie te vermijden.

Dingen die niet in de magnetron moeten worden gezet

Cosas que no se deben meter en el microondas

Naast bepaalde merken filmpapier dat niet in een magnetron kan worden gebruikt, er zijn producten die niet geschikt zijn voor gebruik in de magnetron.

De eerste dingen die je niet in de magnetron moet doen zijn voorwerpen van metaal. Het is bekend dat dit soort materiaal vonken genereert in de magnetron en een brand kan veroorzaken in het toestel.

Vermijd ook het gebruik van schalen met metalen verfranden, kan hetzelfde effect genereren als met een metalen doelwit.

In het geval van voedingsmiddelen zoals groenten is het aan te raden om in de schil te snijden voordat ze in de magnetron worden geplaatst.

De sneden voorkomen dat de groenten exploderen, als gevolg van een snelle stijging van de temperatuur en dat ze een groot volume aan dampen genereren.

Hetzelfde probleem doet zich voor bij het plaatsen van eieren met hun schelpen in de magnetron. De interne hitte van het ei genereert druk die pas vrijkomt als het explodeert.

Tot slot moet u er zeker van zijn dat uw plastic bakjes zijn geschikt voor het verwarmen in de magnetron

Anders zou het plastic kunnen smelten en gevaarlijke stoffen kunnen verdrijven wanneer het in contact komt met uw voedsel. In het ergste geval zal de container volledig smelten en zal je de rommel moeten opruimen.

Alternatieven voor papierfolieverwarming in de magnetron

Alternativas papel film calentar en el microondas

Als u niet overtuigd bent van het gebruik van papieren folie om voedsel in de magnetron te verwarmen, kunt u een bezoek brengen aan onze online winkel Eenmalig gebruik.

In onze categorie van plastic producten vindt u microwaveable PP plastic platenZonder twijfel is dit het veiligste en beste kwaliteitsalternatief dat u tot uw beschikking heeft.

We hebben een uitgebreide catalogus van microgolfbare PP-kunststofplaten met verschillende maten, kleuren, ontwerpen en vormen die je kunt gebruiken om je eten in de magnetron te verwarmen.

Daarnaast vindt u producten zoals dienbladen, bestek en glazen, ook gemaakt van PP-kunststof, die in de microgolfoven kunnen worden gebruikt.

Als u een biologisch afbreekbaar product wilt, kunt u een bezoek brengen aan onze sectie van ecologische borden en tassen die kunt u zonder complicaties in uw magnetron gebruiken.

Plaats uw bestelling, geef een leveringsadres op en binnen maximaal 48 uur ontvangt u deze.

FAQ

Kan huishoudfolie in de magnetron?

Het hangt rechtstreeks af van de specificaties van de fabrikant. We moeten het controleren voordat we het in de magnetron doen om problemen te voorkomen.

Wat zijn de aanbevolen toepassingen van huishoudfolie?

We kunnen dit materiaal gebruiken om voedsel te bewaren in de koelkast en voor specifieke momenten, zoals voor het opdienen van voedsel. Aan de andere kant moeten we voorkomen dat hij wordt blootgesteld aan de zon of aan de hoge temperaturen van barbecues, koekenpannen of ovens.

Alternatieven voor plasticfolie voor de magnetron?

We kunnen magnetroncontainers gebruiken om problemen te voorkomen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.