fbpx

18 kookblogs om je kookkunsten te verbeteren

18 kookblogs om je kookkunsten te verbeteren

Om nieuwe recepten toe te passen of te vernieuwen, zijn kookblogs een geweldige bron van informatie.

In kookblogs worden de hoeveelheden ingrediënten, de te volgen stappen en enkele trucs die de bereiding van het recept vergemakkelijken, in detail uitgelegd. Alleen al door hun advies op te volgen, kunt u op weg zijn naar gastronomisch succes.

Maak gebruik van het internet en verbeter uw kookkunsten in minder tijd dan u verwacht.

Om u daarbij te helpen, hebben wij van Monouso een verzameling gemaakt van enkele van de meest representatieve kookblogs, zodat u meteen naar de beste kunt gaan.

Beste kook recepten blogs in alfabetische volgorde

Mejores blogs de recetas de cocina en orden alfabético

Er zijn talloze receptenwebsites, maar je moet de beste receptenblogsbezoeken.

Hier hebben we de informatie gesorteerd in alfabetische volgorde. Op die manier kun je gemakkelijker recepten zoeken op de blogs waarvan jij denkt dat ze geschikt zijn voor wat jij nodig hebt

7 Kannibalen

“7 Kannibalen” is een kookblog met een diversiteit aan inhoud over de gastronomische wereld. Daarin vindt u opinieartikelen, recepten, nieuws en interviews met gerenommeerde chefs uit de hele wereld.

Tegelijkertijd hebben zij rubrieken gewijd aan culinaire trends die in de mode zijn, een ranglijst van de beste restaurants en chef-koks met meer invloed in de culinaire wereld.

Adres: https://www.7canibales.com/

A Fuego Lento

“A Fuego Lento” is een kookblog dat sinds 1996 beschikbaar is voor het publiek en een rubriek biedt met het laatste nieuws uit de culinaire wereld

Het is een van de beste thuiskookblogs die verschillende recepten aanbiedt, ingedeeld volgens moeilijkheidsgraad, ingrediënten en kostprijs van de bereiding.

Adres: https://www.afuegolento.com/

Koken met weinig

“Koken met weinig” is de perfectekookblog voor wie geen tijd of een groot budgetheeft.

Daarom bevatten de recepten ingrediënten die niet veel kosten en die in elke supermarkt te vinden zijn.

Deze blog heeft ook artikelen met recepten voor mensen die geen gluten in hun dieet mogen opnemen.

Adres: https://www.cocinaconpoco.com/

Koken voor twee

De receptenblog “Cocinar para 2”, die wordt beheerd door Belén Otero, is een perfectesite als je op zoek bent naar recepten voor koppels.

Bij de vermelding van elk recept staat stap voor stap hoe het gerecht wordt bereid, samen met afbeeldingen en video’s die de uitleg aanvullen.

Adres: http://www.cocinarpara2.com/

Japans eten

De Japanse keuken vernieuwt zich voortdurend enraakt nooit uit de mode.

Zo wil “Comer Japonés”, de kookblog van Roger Ortuño Flamerich, meer bekendheid geven aan de Japanse gastronomie.

In deze blog staan verschillende recepten die deel uitmaken van de Japanse keuken, de ingrediënten die vaak worden gebruikt en de kooktechnieken.

Adres: https://comerjapones.com/

Deliciosadas

“Deliciosadas” is een recepten blog gewijd aan de fusion keuken. Binnen zijn artikelen is er een grote aanwezigheid van de Italiaanse, Franse en Spaanse keuken, evenals invloed van de Latijns-Amerikaanse gastronomie.

Het vult elk recept aan met prachtige foto’s, die elk van de elementen van het gerecht belichten.

Adres: http://deliciosadas.com/

Rechtstreeks naar het gehemelte

“Directo al paladar” is opgenomen in de lijst van de beste kookblogs, omdat het een geweldige bron van gastronomische inhoud is voor beginners en professionals.

Deze blog publiceert recepten, kooktechnieken, tips voor het omgaan met keukengerei en andere informatie die helpt om controle te hebben in de keuken.

Adres: https://www.directoalpaladar.com/

De dressing

De kookblog “El aderezo” onderscheidt zich doordat hij wordt aanbevolen door zeer invloedrijke media, zoals het tijdschrift Hallo.

De inhoud van deze blog bestaat uit recepten, kooktips, een ranglijst van de beste chef-koks, gastronomische evenementen, aanbevelingen voor de beste restaurants van het moment en innovaties op gastronomisch gebied.

Als u een kenner van de gastronomische wereld wilt zijn, is dit een bron van verse en kwalitatief hoogstaande informatie.

Adres: https://www.eladerezo.com/

De fijnproever

Beheerd door Mikel López Iturriaga, “El comidista” is de kookblog die behoort tot de krant El País.

In hun schat aan informatie vindt u een grote verscheidenheid aan artikelen met recepten, weekmenu’s, tips voor het kopen en bewaren van ingrediënten en informatie.

Zij hebben ook een rubriek gewijd aan het correcte gebruik van nieuwe of traditionele keukengereedschappen.

Adres: https://elcomidista.elpais.com/

Koekiemonster

“Het Koekiemonster is een kookschool, met een blog waarop ze elk van de recepten die ze inde praktijk brengen, delen.

In het receptenboek staan mogelijkheden om broden, broodjes, desserts, cakes of hartige alternatieven te bereiden, met of zonder gluten

Gezien hun pedagogisch profiel hebben de in deze blog gepubliceerde recepten een hoge didactische component, met uitleg die zeer gemakkelijk te begrijpen is.

Adres: https://www.elmonstruodelasgalletas.com

Gastronomiaycia

Een andere van de pagina’s in de ranglijst van de beste kookblogs is “Gastronomiaycia”, naast een van de meest bezochte. Dit komt omdat het een blog is met een ontelbaar aantal artikelen die betrekking hebben op de culinaire wereld.

De blogartikelen hebben betrekking op recepten, kooktechnieken, het ideale meubilair voor keukens, soorten keukengerei, gebeurtenissen in de gastronomische wereld, aanbevelingen en tips voor het koken.

Adres: https://gastronomiaycia.republica.com/

Hiulit’s Keuken

We kunnen “Hiulit’s Cuisine”, een van de beste thuiskookblogs voor veganisten, niet onvermeld laten, met de eerste plaatsen in wedstrijden.

Binnen de inhoud van deze blog vindt u recepten die vlees, zuivel en eieren uitsluiten, en die vervangers voor deze producten bevatten

Daarom zijn het ideale recepten voor wie nieuw is in de wereld van het veganisme of zich in deze levensstijl wil verdiepen.

Meer dan recepten, is “Hiulit’s Cuisine” een platform waar cursussen veganistisch eten of aanverwant nieuws worden gepromoot.

Adres: http://www.hiulitscuisine.com/es/

Javi Recepten

Aan de andere kant vindt u “Javi Recetas”, een kookblog dat sinds 2008 actief is.

Het is een ideale site voor wie nieuwe recepten wil leren, met een gedetailleerde stap-voor-stap beschrijving. In het geval van “Javi Recetas” gebeurt dat aan de hand van foto’s van de bereiding van elk van de gerechten.

Een ander voordeel van een bezoek aan deze blog is dat u er de beste tips en trucs vindt, zodat de bereiding van het gerecht gemakkelijker wordt of elk recept beter uitvalt dan u verwacht.

Adres: https://www.javirecetas.com/

Lechuza’s Keuken

“La Cocina de la Lechuza” is een blog over thuis koken, geleid door Pilar Martínez. Het is een blog voor alle doelgroepen, vooral voor degenen die altijd de traditionele manier van koken volgen.

In haar inzendingen vindt u recepten die deel uitmaken van de Galicische keuken, maar zonder gerechten uit de wereldgastronomie links te laten liggen.

Adres: http://www.lacocinadelechuza.com/

Gezond koken

La cocina sana”, gecreëerd door Paola Procell, is een blog die tot doel heeft mensen te helpen een gezonde voeding te hebben.

Op deze pagina vindt u een menu met recepten, kooktips en advies om deze gezonde recepten in uw dagelijks leven toe te passen.

Het zijn eenvoudige, gezonde recepten , stap voor stap uitgelegd en met tips om ze gemakkelijker klaar te maken. Je kunt niet meer vragen

Adres: https://www.lacocinasana.com/

Loleta

Deze blog, gemaakt door Lola Bernabe, combineert toerisme en gastronomie op de beste manier.

Het menu van “Loleta” omvat zoete en hartige recepten, bereid met verschillende kooktechnieken zoals gebakken, gefrituurd of gestoomd.

De meeste recepten die zij publiceert zijn geïnspireerd op wat zij eet tijdens haar reizen over de hele wereld, waarbij zij in detail de ingrediënten en de te volgen stappen vermeldt.

Adres: https://www.loleta.es/

Lepel snelheid

Er is ook een receptenblog voor degenen die de Thermomix keukenmachine hebben, gemaakt door Rosa Ardá.

Dit is “Velocidad Cuchara”, een pagina met traditionele, glutenvrije, vegetarische, caloriearme, eivrije, veganistische of lactosevrije recepten voor degenen die deze beroemde keukenmachine hebben.

Er staan ook recepten in voor wie dit gereedschap niet heeft, maar met traditioneel kookgerei kookt.

Deze recepten omvatten vlees, gevogelte, pasta, gebak, salades, vis, dranken, soepen, brood, desserts, conserven, cocktails, zeevruchten, rijst en crèmes.

Adres: https://www.velocidadcuchara.com/

Webos Fritos

“Webos Fritos” is een kookblog van Susana Pérez en Jesús Cerezo, dat sinds 1 december 2007beschikbaar is voor het publiek.

Dit koppel heeft Susana’s passie voor koken en Jesús’ passie voor fotografie samengebracht in dit blogproject over thuis koken.

Gerangschikt als een van de beste kookblogs, heeft het als doel mensen te inspireren om eenvoudige recepten te bereiden als een chef-kok.

Ook de foto’s van de gerechten laten u zien hoe u thuis vijfsterrengerechten kunt maken.

Adres: https://webosfritos.es/

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.