fbpx

Kleed uw tafel aan met hotelterras tafelkleden

manteles-de-terraza-para-hosteleria-portada

Het verzorgen van de inrichting van uw hotelbedrijf stelt u in staat om uw gasten een maximale beleving van plezier te bieden. Daarom raden wij u bij Monouso aan om uw tafel aan te kleden met tafelkleden voor het hotelterras, omdat we weten dat dit element van invloed is op de marketing van uw bedrijf.

Bekijk al deze tips en bied glamour en comfort aan degenen die uw restaurant bezoeken, laten we gaan!

De kleur van de terrastafellopers

Kleur is een van de belangrijkste elementen om te overwegen in de decoratie. In het geval van tafellakens voor terrastafels, kiest u voor een witte of lichtgekleurde stof die nooit faalt. Deze draagt een grote helderheid bij en onderscheidt de andere elementen, waardoor het zicht niet te veel wordt belast.

Echter, als je het gevoel hebt dat je wat kleur nodig hebt, kun je wat felle tinten proberen. In dit geval kunt u het beste kiezen voor ondoorzichtige tinten voor servetten, schotels en dergelijke, om zo een evenwicht te bereiken.

Meest geschikte materialen voor het exterieur

Wat betreft de materialen is het altijd goed om linnen, katoen en zelfs zakdoek te gebruiken om de terrastafels van het restaurant te bedekken. Dit type stof geeft een natuurlijke uitstraling aan de decoratie en zorgt voor een warmere sfeer.

Het is belangrijk dat de tafelkleden die u kiest bestand zijn tegen het weer. Het is ook belangrijk dat ze een anti-slip basis hebben, vooral in het geval van hardnekkige tocht. Kies ook voor tafelkleden met waterdichte lagen, want ze zijn zeer eenvoudig te reinigen.

manteles-de-terraza-para-hostelería-cuerpo

Textuur op de tafelkleden van tafels in terrassen

Textuur is een ander element waarmee u kunt spelen in de decoratie van uw terrastafels. Alles wat vintage is gaat zeer goed samen met het ontwerp van de exterieurs, in dit geval moeten de natuurlijke vezels aanwezig zijn in de tafelkleden die u kiest.

Aan de andere kant, maak je geen zorgen als je geen tijd wilt investeren in het strijken, want het kreukelen van de stof ziet er helemaal niet slecht uit. Als u echter de voorkeur geeft aan de perfecte vlakte, is er geen probleem, hoewel het ook een uitstekend idee is om verschillende texturen te combineren.

Afdrukken op de tafelkleden van het terras van het restaurant

Prints spelen een belangrijke rol in het ontwerp van buitentafels. Afhankelijk van de stijl die je nastreeft, kun je kiezen uit onder andere etnische, bloemige, vogel-, geometrische en gestreepte motieven.

Om een uitstekend contrast te creëren kunt u eenkleurige en gedessineerde stoffen combineren. Dit moet in gedachten worden gehouden, vooral bij het plaatsen van een tafelkleed of tafelloper op het tafelkleed.

Hoe zit het met een tafelloper?

A tafelloper is een lang, smal tafelkleed dat zo geplaatst is dat het de tafel in het midden kruist. U kunt het op het tafelkleed leggen, waarbij het contrast in kleur en textuur van fundamenteel belang is. Het ziet er echter ook geweldig uit als je het alleen gebruikt, vooral als het een tafel voor twee personen is.

Andere elementen

De andere elementen zoals onder andere serviesgoed, servetten en centra moeten in perfecte harmonie zijn met het tafelkleed. Het is ook belangrijk dat de stoelen worden bedekt of gedecoreerd volgens de uitgevoerde stijl. Bovendien mogen bloemstukken nooit ontbreken aan buitentafels met een hoogte die het zicht van de gasten niet belemmert.

We kunnen deze post niet afmaken zonder te vermelden dat we bij Monouso verschillende tafelkleden hebben die zich goed kunnen aanpassen aan de buitenomgeving. Deze zijn gemaakt met materialen zoals TNT Novotex en Airlaid, sommige wegwerp- en andere herbruikbaar, waaronder tafellopers.

Tot slot hopen we dat u geholpen bent door ons advies over hoe u uw tafel kunt aankleden met de juiste terrastafelkleden voor het hotelwezen. Voel je vrij om te experimenteren met kleuren, texturen, prints en dergelijke.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.