fbpx

Onmisbaar keukengerei

De keuken is een speciale plaats in onze huizen, vandaar het belang van keukengerei. We maken er vaak een rommeltje van met ontelbare pannen en potten die we zelden gebruiken, waardoor de ruimte beperkt is.

De keuze van het keukengerei houdt rechtstreeks verband met het soort voedsel dat wij gewoonlijk bereiden, d.w.z. dat ieder zijn keukengerei aanschaft naar gelang van wat hij in de keuken nodig heeft. Iemand die sauteergerechten bereidt en een wok nodig heeft, zal andere behoeften hebben dan iemand die stoomt en een stoompan nodig heeft.

Er zijn echter basisgereedschappen die elke keuken moet hebben om een gerecht te bereiden. Als u erover denkt om keukengerei te kopen, lees dan verder tot het einde en laten we beginnen!

Top 10 keukengerei

Hier presenteren wij u een compilatie van het basisgerei dat in geen enkele keuken mag ontbreken.

1. Mes

Een goed mes is een must in elke keuken. Je vindt ze in verschillende maten en soorten

Het is belangrijk dat het een goed, scherp, breed mes heeft voor het hakken en snijden van elk ingrediënt. De keuze van de grootte of het type van het mes zal afhangen van de smaak van de kok.

Zorg er altijd voor dat het gemakkelijk te hanteren is, zodat u snel en efficiënt kunt werken wanneer u het gebruikt.

2. Set van potten en pannen

Andere elementen die niet mogen ontbreken in uw keuken zijn potten en pannen. Er zijn verschillende maten en materialen beschikbaar, zoals roestvrij staal of aluminium.

Het is aan elk individu om te kiezen welk type potten en pannen hij koopt en de hoeveelheid. Velen kiezen voor de complete set en anderen geven er de voorkeur aan ze afzonderlijk te kopen.

Het advies is om steelpannen of potten te kiezen die handgrepen, gemaakt van roestvrij staal en gemakkelijk schoon te maken.

3. Koekenpan met antiaanbaklaag

De keuze van koekenpannen is wellicht iets ingewikkelder, aangezien zij een antiaanbaklaag van hoge kwaliteit moeten hebben. Het meest aanbevolen materiaal is keramiek of titanium, omdat het niet schadelijk is voor de gezondheid.

Belangrijk is ook dat ze licht en gemakkelijk schoon te maken zijn en dat alle soorten roerbakgerechten ermee kunnen worden bereid.

4. Kookgerei set

Dit is een bestekset voor het koken bestaande uit een schep, opscheplepel, spaghettilepel en schuimspaan. Wij raden u aan ze te kopen in materialen zoals silicone, dat vaatwasmachinebestendig is

5. Rasp

Een keuken moet altijd een goede rasp hebben, die uw recepten een speciale toets zal geven. U vindt ze in verschillende maten, en daarmee kunt u groenten, citrusschillen, nootmuskaat, knoflook, gember en andere ingrediënten raspen.

Wij raden u ook aan een ontwerp te kiezen dat u in staat stelt het comfortabel te hanteren, zodat u zich niet bezeert

6. Snijplank

De snijplank is een van de gebruiksvoorwerpen die nooit mogen ontbreken in een keuken. Er is een grote verscheidenheid aan modellen en materialen, dus het is moeilijk om er een te kiezen.

Het moet echter duidelijk zijn dat een snijplank van stevig en groot materiaal moet zijn gemaakt. Houten planken zijn het meest gebruikte materiaal, omdat ze robuust en mooi zijn. Hout zorgt voor de scherpte van het lemmet van ons mes, omdat het altijd meegeeft met de druk bij het snijden

Zonder twijfel kunt u met een goede houten plank vlotter werken in uw keuken soepeler werken in uw keuken.

7. Houten lepel

wie wil er nu niet roeren tijdens het koken? Een goede houten lepel is altijd nodig en wordt beschouwd als een van de meest noodzakelijke keukengerei van het meest noodzakelijke keukengerei.

De houten lepel is er in vele maten en uitvoeringen, het ideale is dat u de voor u meest comfortabele kiest. Tot de grote voordelen ervan behoren dat ze geen metaalsmaak aan voedsel geven, geen krassen maken op potten en pannen en niet heet worden.

Als u ze wast, kunt u ze het beste onmiddellijk met een droge doek drogen om te voorkomen dat ze bederven.

8. Zeef

Vaak willen we het water uit een bereiding laten lopen en het voedsel intact houden. Daarom hebben we een zeef nodig.

Hiermee kunnen ook onzuiverheden of deeltjes worden verwijderd uit alle sappen, confituren of bereidingen die dat vereisen. U kunt ze krijgen in verschillende materialen zoals plastic, metaal of silicone, en in verschillende maten naargelang uw smaak en behoeften.

9. Schiller

Velen zullen denken, is een dunschiller echt nodig als we met een mes kunnen schillen? Het antwoord is ja

Peelers maken het mogelijk om de ingrediënten van elke bereiding te schillen met elke voorbereiding gemakkelijker te maken. Schillen kost meestal veel moeite, en als het om voedsel gaat inspanning, en als het gaat om zeer overvloedig voedsel is het groter.

Ze zijn ook veiliger, preciezer en efficiënter dan messen, waardoor we efficiënter kunnen werken messen, zodat u snel en gemakkelijk kunt werken.

10. Klopper

Er zijn mengsels die niet met een lepel alleen kunnen worden geroerd omdat zij te veel klonters opleveren. Het beste wat men kan hebben is een garde, om alle bereidingen te mengen en vooral om eieren te kloppen.

U vindt ze in verschillende materialen, zoals plastic, bamboe en gepolijst roestvrij staal, en in verschillende maten.

Tenslotte, als u van uw keuken een functionele en praktische ruimte wilt maken, aarzel dan niet om al deze elementen aan te schaffen.

Welk keukengerei is onmisbaar in huis?

Messen, pannenset, koekenpan met antiaanbaklaag, keukengerei, rasp, snijplank, houten lepel, vergiet, dunschiller en garde.

Waarom moeten we kiezen voor een koekenpan met antiaanbaklaag?

Het stelt ons in staat te koken zonder dat we bang hoeven te zijn dat het aan elkaar plakt. De meest aanbevolen zijn die met een keramische of titanium coating.

Wat zit er in een set keukengerei?

Een set keukengerei bestaat uit een soeplepel, een opscheplepel, een spaghettilepel en een schuimspaan.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.