fbpx

Kartonnen verzendbuizen: hoeveel soorten zijn er?

Tubos de cart├│n para env├şos: ┬┐cu├íntos tipos existen?

Voor bijna elk object dat bestaat, is er een perfecte verpakkingsdoos. Een voorbeeld hiervan zijn kartonnen kokers, een product ideaal voor gebruik bij het verzenden van enkele speciale artikelen.

Wanneer een object bijvoorbeeld langwerpig is, zoals de voet van een lamp of een speciale vintage lamp, is het riskant om het te verplaatsen in een kartonnen doos.

Het kan ook duurder zijn, zoals het gebruik van ongeschikte verpakkingen u zult meer beschermers moeten gebruiken voor uw object.

Kartonnen verzendbuizen zijn een innovatieve oplossing en hebben verschillende maten om verschillende artikelen op te slaan. Ze zijn ook een economisch en veilig type verpakking.

Bovendien kunnen ze, afhankelijk van het model van de kartonnen koker, deksels bevatten om de uiteinden van de koker te bedekken en de inhoud ervan op een uitzonderlijke manier te beschermen. Bij de modellen zonder deksel zijn de uiteinden gebogen en is de bescherming gegarandeerd.

Neem nota van de verschillende soorten kartonnen kokers voor zendingen die op de markt worden gebracht en de voordelen die het gebruik ervan u biedt.

Wat bedoelen we met kartonnen kokers en waarvoor worden ze gebruikt?

┬┐A qu├ę nos referimos con los tubos de cart├│n y para qu├ę se usan?

 

Kartonnen verzendingsbuizen zijn containers in de vorm van cilinders die de functie hebben om de voorwerpen die ze bevatten te beschermen tegen schokken, vlekken of rimpels tijdens het transport.

Ze zijn over het algemeen gewend aan instrumenten, documenten, plannen, posters, projecten te sturen, onder andere.

Het karton dat gebruikt wordt om dit soort verpakkingen te vervaardigen is sterk en dicht. Bovendien hebben sommigen papier om de binnenkant waterdicht te maken, dat wil zeggen dat ze de inhoud beschermen voor het geval de buis nat wordt, misbruikt wordt of vuil wordt.

Basiseigenschappen van kartonnen verpakkingskokers

Caracter├şsticas b├ísicas de los tubos de cart├│n embalaje

 

Zoals alle soorten verpakkingen, kartonnen verzendkokers voldoen aan bepaalde fundamentele kenmerken om de goede werking ervan te waarborgen.

Hun eerste kenmerk is dat ze gemaakt zijn van karton, een materiaal dat op een zeer economische manier een opmerkelijke weerstand tegen alle soorten gebruik Zelfs misbruik

Afhankelijk van het bedrijf dat dit type kartonnen koker produceert, bedekken sommige deze met kraftpapier om de sterkte en de hardheid te verdubbelen. Op deze manier hebben de opgeslagen objecten een grotere veiligheid.

Een ander fundamenteel kenmerk is het sluitsysteem dat ze gebruiken. Afhankelijk van het model, de buizen worden gesloten met deksels of met een kleefband geplaatst in de randen van de kartonnen koker.

De deksels van kartonnen verzendkokers zijn gemaakt van metaal of plastic. In beide gevallen worden er strikte maatregelen genomen om een volledige afsluiting te garanderen, steeds met het oog op de bescherming van de inhoud.

Aan de andere kant, kartonnen kokers die gebruik maken van de tape-sluiting methode worden gesloten door eenvoudigweg de uiteinden van de verpakking te vouwen.

Als laatste hebben we de grote verscheidenheid aan maten. Deze functie kan ook worden gecatalogiseerd als een voordeel van het gebruik ervan. Dankzij deze functie is het mogelijk om artikelen van verschillende afmetingen en diktes over te dragen.

Soorten kartonnen verzendkokers

Tipos de tubos de cart├│n para env├şos

 

Er zijn drie soorten kartonnen verzendbuizen op de markt. Elk gericht op het aanbieden van een pakket dat past bij de behoefte van de klant.

Het meest voor de hand liggende verschil tussen de soorten kartonnen kokers zijn de vormen waar ze van gemaakt zijn Ze zijn verdeeld in ronde buizen, rechthoekige buizen en vierkante buizen.

Lees verder om meer te weten te komen over de kenmerken en de voordelen die het biedt bij het verpakken en verplaatsen van artikelen.

Volleboord-rondes

De ronde buizen van massief karton worden het meest gebruikt en een van de meest veelzijdige manieren om objecten op te slaan.

Ze zijn vervaardigd met verschillende maten voor een eenvoudig opslagproces. Ze hebben een minimale dikte van ├ę├ęn millimeter, een maat die de nodige zekerheid biedt voor de objecten.

Deze pakketten hebben kappen die passen bij de afmetingen van de buisuiteinden voor meer veiligheid. Bovendien wordt voorkomen dat voorwerpen tijdens het transport uit de kartonnen koker vallen.

De ronde kokers van compact karton zijn niet gemonteerd, waardoor het veel gemakkelijker is om de producten te verpakken en te verzenden.

Stijve vierkanten

Het tweede type kartonnen verzendkokers is vierkant van vorm. Dit type buis is bedoeld voor een gemakkelijk te transporteren, met de capaciteit om te worden gestapeld gemakkelijk en snel.

In tegenstelling tot het cilindrische model gebruiken de vierkante buizen geen deksel om de producten binnen te houden

Aan elk uiteinde van de buis zijn flappen in het ontwerp geïntegreerd. Deze kleppen worden bevestigd met plakband en bieden een veiliger transport, maar dit type buizen moet wel worden gemonteerd voordat een object voor verzending wordt geïntroduceerd.

Driehoekige kartonnen buizen

Tot slot vinden we de driehoekige kartonnen kokers Een zeer nuttige manier om te verplaatsen en op te slaan.

De mensen die verantwoordelijk zijn voor de opslag en het verplaatsen van de producten kunnen deze stapelen en de ruimte beter beheren bij gebruik van driehoekige buizen. Dit vertaalt zich in meer ruimte voor de scheepvaart.

De afdichtingsmethode voor driehoekige buizen is ingewikkelder dan voor vierkante of cilindrische buizen. Dit type buis wordt gesloten door het plaatsen van een kleefstrip op elk uiteinde.

Waarom kartonnen kokers gebruiken voor de verzending?

Kartonnen verzendingsbuizen hebben verschillende voordelen voor degenen die op het gebruik ervan wedden.

Dit type industri├źle kartonnen verpakking het maakt het mogelijk om artikelen en voorwerpen die langer zijn dan hun breedte op te slaan

Voorbeelden van producten die in verzendingsbuizen kunnen worden geplaatst zijn constructietekeningen, documenten, schetsen van tekeningen, meetinstrumenten zoals linialen en zelfs muziekinstrumenten zoals fluiten.

Een ander voordeel is dat de buizen licht zijn, maar toch zorgen voor de weerstand die nodig is tijdens het transport De lichtheid ervan is ook een voordeel in de kosten van de zendingen, aangezien de kosten voor de overdracht laag zullen zijn. Een niet onbelangrijk aspect als u meerdere zendingen van dit type moet maken.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat kartonnen verzendbuizen ze kunnen thuis worden gerecycled Je moet gewoon je verbeelding de vrije loop laten.

Als je een leuke tijd met je kind wilt hebben, kun je de verzendbuis veranderen in een piratenspuitbus of je kunt een robot bouwen met een aantal dozen en twee verzendbuizen als armen.

In het geval dat u ze wilt gebruiken voor hun hoofdfunctie je kunt elke flat of elk laken dat je thuis los hebt, opbergen.

Maten en afmetingen van kartonnen kokers

Medidas y tama├▒os de tubos de cart├│n

 

De afmetingen en afmetingen van de kartonnen kokers staan vast, zodat ze niet kunnen worden aangepast aan de inhoud.

Als oplossing voor dit probleem van aanpasbaarheid zijn kartonnen kokers gemaakt voor zendingen met verschillende lengtes die het mogelijk maken om alle soorten langwerpige producten te verschepen.

Bij de aankoop van een kartonnen koker voor verzending is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van het object. Deze moeten overeenkomen met de afmetingen van de buis

Sommige bedrijven hebben vooraf ingestelde verzendbuislengte formaten, zoals:

  • Buizen voor A0 en A1: 890 mm
  • Buizen voor A1 en A2: 625 mm.
  • Buizen voor A2 en A3: 450 mm.
  • Buizen voor A3 en A4: 330 mm.

In het geval van de diameter van de verzendbuizen is de grootte ervan afhankelijk van het model en het bedrijf dat ze produceert. Sommige bedrijven produceren bijvoorbeeld de verzendingsbuizen met een diameter van 40 tot 80 mm.

Verpakkingsmateriaal tegen de beste prijs

Material para embalaje al mejor precio

Als u producten moet verpakken voor verzending of verplaatsen naar een nieuwe locatie, ga dan naar de Monouso.

In onze winkel vindt u een breed scala aan producten die nuttig zijn voor het opslaan, beveiligen van objecten en het sluiten van uw verpakking.

De verpakkingsmateriaal zit vol met spullen, zoals tape, kartonnen dozen, filmrollen of boodschappentassen.

Bovendien biedt elk product u kwaliteit, de beste marktprijs en snelle levering na bevestiging van de betaling van uw bestelling.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.