fbpx

Kartonnen kasthouders: de beste bondgenoot voor cafetaria’s

Portavasos de cartón: el mejor aliado de las cafeterías

Als coffeeshophouder wilt u uw klanten op de best mogelijke manier een plezier doen. Daarom moet je nadenken over kartonnen bekerhouders..

Hoge temperatuur dranken komen en gaan. Mensen praten op mobiele telefoons, anderen zitten aan tafels. De geringste onoplettendheid: een klop op een glas en een brandwond van een brand rechts.

Als bedrijfseigenaar heeft u de verantwoordelijkheid om uw bedrijf veilig te maken . Zelfs als uw klant niet op uw terrein is.

Kartonnen kasthouders zijn wegwerpproducten voor de veiligheid van uw klanten. Bovendien is het een handige manier om uw koffie te krijgen waar uw klanten het willen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verbranden van uzelf of anderen.

Laten we eens kijken welke opties u heeft voor kartonnen bekerhouders, zodat u direct de bekerhouder kunt kiezen die het beste bij u past.

Wat zijn wegwerpbekerhouders van karton?

¿Qué buscar en portavasos de cartón desechables?

Zoals we in het begin al zeiden, is veiligheid het eerste wat je moet zoeken in een kartonnen bekerhouder.

Kartonnen kasthouders zijn een wegwerpproduct. Toen ze op hun bestemming aankwamen, gooiden de mensen ze weg. Het is een goed idee om kartonnen koffiebekerhouders te selecteren die gemaakt zijn van gerecycled materiaal.

Op deze manier zou uw koffie het milieu helpen.

Plaats jezelf in de schoenen van je klant. De bekerhouder moet comfortabel zijn om te dragen. Denk eraan wanneer u loopt, rijdt of het openbaar vervoer neemt om uw klanten zich comfortabel te laten voelen.

Comfort moet ook voor uw bedrijf van maximaal belang zijn. Selecteer producten die gemakkelijk op te slaan en te leveren zijn. Optimaliseer de tijd van uw medewerkers.

Denk ten slotte aan een materiaal dat bestand is tegen de temperatuur van de dranken die je in je cafetaria verkoopt. Als het werkt voor zowel warme als koude dranken , zal het een betere totaaloplossing zijn die voor u werkt .

Kartonnen koffiebekerhouders

portavasos kraftLaten we nu eens kijken naar enkele van de kartonnen bekerhouders die op de markt te vinden zijn.

De eerste optie is de Kraft bekerhouders. Deze gebruiksvoorwerpen zijn een uitgesneden vel met gaten om de bekers in te steken en een paar handgrepen om ze te verplaatsen.

De montage van deze optie is een ander punt in uw voordeel. Neem er gewoon een, doe elke beker in een gat, vouw het vel om tot je de handgrepen toevoegt en dat is het. Koffie om te drinken in de handen van uw klant.

U heeft ook de bekerhouders van gerecycled karton. Verkrijgbaar voor twee of vier kopjes, dit type kartonnen bekerhouder is ideaal voor het veilig dragen van koffie.

portavasos de cartón recicladoWie bijvoorbeeld in de auto zit, kan ze op een van de stoelen zetten, wie in het vervoer zit, kan ze op schoot zetten. Het zal altijd rechtop staan en zal zijn karakteristieke hardheid niet verliezen.

Voordat u dit type bekerhouder selecteert, moet u ervoor zorgen dat u voldoende ruimte hebt om deze in uw cafetaria op te slaan.

Er bestaat een variant van dit type bekerhouder. Bekend als de menukaart bekerhouder, hebben ze een ruimte om het product dat uw klant met zijn koffie gaat eten comfortabel te kunnen verplaatsen.

Dit type bekerhouder is ideaal voor de verkoop van speciale afhaalmenu’s, een combinatie-optie die de duur van uw bedrijf verkort.

Heb je niet veel ruimte in je coffeeshop? Kartonnen kasthouders kunnen de optie zijn die u nodig heeft.

Dit type kartonnen bekerhouder wordt gedemonteerd geleverd en na een paar eenvoudige stappen kunt u een veilig en handig product hebben om de drankjes van uw klanten mee te nemen.

Kartonnen kasthouders zijn verkrijgbaar voor twee of vier kopjes, waardoor u meer mogelijkheden heeft om uw klanten te bedienen.

De beste kwaliteitsproducten voor de cafetaria

Productos para cafetería con mejor relación calidad precio

Kent u de meest aanbevolen kartonnen bekerhouders voor uw koffie, waar kunt u die nu krijgen? In Monouso!

Ja, in onze online shop hebben we een categorie gewijd aan kartonnen bekerhouders die de beste functies tot uw dienst staan, tegen de beste prijzen en in hoeveelheden die aan uw behoeften voldoen.

Om de service aan uw klanten te verbeteren, bieden wij u kaartbekers voor warme dranken, veiligheidshoezen, servetten, roerstaafjes en elk ander product dat u nodig heeft voor uw koffie.

Het enige wat u hoeft te doen is de producten in onze online shop te selecteren, te bevestigen met de door u gewenste betaalmethode en het verzendadres aan te geven.

Als uw bestelling meer dan 75 euro bedraagt, is de verzending gratis.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.