fbpx

Ideeën voor een milieuvriendelijke catering voor evenementen

Evenementen met catering zijn aan de orde van de dag, of het nu gaat om bruiloften, doopfeesten en communies, of om congressen en zakelijke bijeenkomsten. Binnen die sector hebben milieuvriendelijke evenementen veel aan populariteit gewonnen en zijn ze een grote aantrekkingskracht op de hele wereld geworden.

Als u wilt dat uw evenement catering in alle opzichten ecologisch is, neem dan kennis van deze ideeën die we u geven van Monouso voor een milieuvriendelijke catering voor evenementen.

Sleutels tot een milieuvriendelijk evenement

Naast een zeer natuurlijke decoratie, moeten milieuvriendelijke evenementen zeer duidelijke richtlijnen volgen zodat het hele evenement in lijn is. Alle initiatieven tellen mee, en nog meer als het gaat om de catering van evenementen, want er wordt een groot aantal gerechten aangeboden om de gasten te laten genieten van een prachtige proeverij.

Biologisch afbreekbare miniaturen

Als u wilt dat uw hele evenement milieuvriendelijk is, moet u zorgen voor alle details en aspecten. In die zin is een van de grote winnende weddenschappen het gebruik van biologisch afbreekbare miniaturen voor de catering. Enkele van de meest populaire die u zeker succesvol zullen maken zijn de volgende:

 • Proeflepels
 • Bamboe Mini-bestekproeverij
 • Biologisch afbreekbare proefglazen
 • Biologisch afbreekbaar Gerechten Proeven
 • Bladeren van dennenbomen
 • Mini Bamboe dienbladen
 • Mini Houten Pallets
 • Dennenvlokken kegels
 • Kegelsteun
 • Biologisch afbreekbare minibassins
 • Miniatuur maïszetmeel PLA

Er zijn veel verschillende soorten die perfect geschikt zijn voor de behoeften van elk gerecht. Dankzij deze miniaturen zullen de grote professionals van de keuken hun beste gerechten kunnen beeldhouwen op deze doeken vol schoonheid en natuurlijkheid. Het zijn artikelen die de laatste trends volgen en zullen ongetwijfeld een zeer positieve invloed hebben op alle eters.

Ondanks het feit dat ze biologisch afbreekbaar en ecologische miniaturen zijn, verliezen ze niet de stijl en elegantie volgens de grote gebeurtenissen waarin ze zullen worden gebruikt.

“Drie R’s”

En we onthullen nog een van de sleutels tot succes in een milieuvriendelijk evenement. Naast het geven van een knipoog naar het milieu met het biologisch afbreekbare servies, is de decoratie van het hele evenement gebaseerd op de “drie R’s”:

 • Verminder
 • Hergebruik
 • Recycleer

Lokale en seizoensgebonden ingrediënten

Let ook op de gerechten en ingrediënten. Het is aan te raden om te wedden op lokale en seizoensgebonden producten die ook biologisch zijn om een prachtig evenement af te sluiten.

We hopen dat deze ideeën u zullen helpen bij het creëren van de beste catering voor een milieuvriendelijk evenement, en vergeet niet dat u op onze Monouso website biologisch afbreekbare miniaturen kunt kopen om elk type gerecht of voedsel te serveren. We wachten op u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.