fbpx

Ideeën om het ijs te begeleiden

Lieve zomer, wat houden we van je! Het is lang geleden dat we van het beste ijs ter wereld zijn gaan genieten om ons te verfrissen en te vullen met smaak. Misschien is de meest populaire manier om ijs te eten wel in een hoorntje of in een schepje wegwerpijs zonder enige andere begeleiding, maar wist u dat ijs ook verwarmd kan worden, gedronken met alcohol, gemengd met fruit of verdronken in koffie? Begin je dit artikel leuk te vinden? Nou, je zult het een stuk leuker vinden als je klaar bent met het lezen ervan! Volgende Eenmalig gebruikWe geven u enkele ideeën om het ijs te begeleiden en naar het volgende niveau van genot te gaan: de meest originele ijsjes zijn voor deze zomer! U kunt uw klanten nieuwe en heerlijke recepten aanbieden, of u kunt uw vrienden thuis verrassen omdat het heel eenvoudige recepten zijn om in uw keuken te bereiden. Het kost u slechts een paar minuten om een van deze heerlijke recepten te maken om ons deze zomer op te frissen. Het is tijd om te innoveren.

Affogato

Kende je hem? Het is heel typisch in Italië en de letterlijke vertaling is eenvoudig: verdronken. Beter had het niet kunnen zijn, het gaat om het verdrinken van het ijsbolletje in het kopje espresso en/of een likeurtje. Meestal is dat ijsbolletje gemaakt van vanille, en het mengsel met de koffiesmaak is spectaculair. In feite is het een van de meest populaire en gevraagde desserts in Italië. En voor chocoladeliefhebbers kun je je ijsbal ook in warme chocolademelk verdrinken. We weten niet met welke we moeten meegaan. Het is het beste om beide te proberen. Kijk naar deze foto uit Divine Kitchen… het maakt dat je het wilt proberen, toch?

Warm ijs

Het warme ijs van Rocambolesces, de ijswinkel van Jordi Roca, heeft over de hele wereld voor een sensatie gezorgd omdat het een moeilijk te begrijpen, maar heerlijk te eten dessert is. En hoe doet het dat? In Rocambolesc gebruiken ze een soort sandwichmaker , ontworpen door Andre Carulla, die de brioches gevuld met ijs bereidt. Het roostert en verzegelt het zoete brood met ijs binnenin. Op het eerste gezicht lijkt het gek, maar deze warme ijsbroodjes zijn erg beroemd. Warm aan de buitenkant en ijs aan de binnenkant. Een wonder dat we niet kunnen wachten om het te proberen! Kijk naar deze foto van 5 vaten Rocambolescent-ijs.

Ijs met alcohol

Een fantastisch recept voor zomeravonden met vrienden. Er zijn veel recepten die suggereren om een paar druppels alcohol aan uw ijs toe te voegen, zoals het recept voor Mojito ijs, piña colada of Daiquiri de Curaçao. Een veel eenvoudiger recept is om een scheutje van de klassieke koffielikeur toe te voegen aan uw vanille-ijs. Het resultaat zal een gastronomische toets zijn die zelfs de meest exquise fijnproevers verliefd zal maken. Je kunt het zelfs versieren met koffiebonen gedompeld in chocolade.

Met cookies

Deze combinatie is veel traditioneler, maar net zo lekker. Probeer je favoriete koekjes mee te nemen en maak een broodje met ijs erin. Of u kunt zelfs uw favoriete koekjes verpletteren en ze op ijsballen strooien.

Met taart

De waarheid is dat de koekjes er goed uitzien met elke smaak, maar als je ze combineert met een aardbeien- of frambozenijs, zal het resultaat heerlijk zijn. Een zomerhapje dat zowel de kleintjes als de volwassenen zal bevallen. De sponsachtige textuur van de taart zal de kwaliteit ervan verhogen als u hem vergezeld laat gaan van ijsbolletjes. Het zal je veel meer smaak geven.

Vergeet niet dat de zomer er is om van te genieten, en dat u nu uw favoriete ijsjes comfortabel kunt proeven met onze wegwerp-ijsverpakkingen. Voeg daar nog verfijning aan toe met de accessoires en decoraties voor ijs en laat uw klanten met hun mond open staan.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.