fbpx

Ideaal voedsel voor het invriezen in tupperware

Comidas ideales para congelar en tupper

In de hectische wereld waarin we leven, moeten we altijd recepten kennen voor het invriezen van tupperware.

Het zijn goddelijke preparaten die ons in staat stellen om te eten, zonder dat we tijd hoeven te investeren in het koken

Terwijl u hier bent, presenteren wij u een selectie van heerlijke recepten voor diepvriesproducten in tupperware, perfect voor snel koken.

Voedsel voor tupperware en veilig invriezen

Comida para tupper y congelar de forma segura

Hier zijn een paar ideeën voor bevroren tupperware maaltijden. Het selectiecriterium was gebaseerd op de snelheid van de bereiding en hun geschiktheid om in te vriezen zonder hun kenmerken te verliezen.

Lasagne en goten

We openen de lijst met twee recepten van de Italiaanse gastronomie.

Lasagne en cannelloni zijn perfect om te koken en in te vriezen. Bovendien kunt u ze na het opwarmen in de magnetronklaar en lekkerhebben.

Een van de bijzonderheden van deze voedingsmiddelen is dat, net als bij wijn, hoe meer tijd er voorbij gaat hoe beter ze smaken.

Soepen

Andere recepten die u in tupperware kunt bereiden en invriezen zijn soepen. Welk recept je ook kiest , een soep invriezen is een goed idee om te eten wanneer je maar wilt .

Kroketten

De kroketten zijn goddelijk als ze vers worden bereid, maar ze zijn ook een perfecte maaltijd om in een tupperware te bewaren en in te vriezen.

Hier heeft u twee opties, u kunt ze gekookt of rauw bewaren. Als je ze rauw bewaart, zorg er dan voor dat je ze er van tevoren uithaalt, zodat je ze veilig kunt bakken.

Stoofpotjes zonder aardappelen

Die heerlijke linzen, erwten, bonen en andere stoofschotels zijn ook recepten voor het invriezen in tupperware.

De enige aanbeveling is om het gebruik van aardappelen tijdens de bereiding te vermijden . Het zou het eindresultaat kunnen bederven bij het heropwarmen.

Als u van aardappelen in stoofschotels houdt, raden wij u aan ze te bereiden, in te vriezen in een tupperware en ze toe te voegen aan de stoofpot wanneer u ze gaat eten.

Hummus

De kikkererwtencrème is naast heerlijk en zeer veelzijdig ook ideaal om te reserveren in een tupperware en in te vriezen.

Om te voorkomen dat de hummus tijdens het opwarmingsproces wordt beschadigd, kunt u ze het beste in kleine porties bewaren die u kunt opwarmen zonder dat u de hele bereiding hoeft te verwijderen.

Vleesballen in saus

Vleesballen, of het nu gaat om vlees, kip, kalkoen of een ander eiwit, zijn perfecte bereidingen voor diepvriesopslag.

Bereid ze voor zoals je normaal gesproken doet, plaats ze in een tupperware en bevries ze zo lang als je nodig hebt.

U kunt ook rauwe gehaktballen bewaren. Het duurt maar een paar minuten om ze te koken als je trek hebt in gehaktballen voor de lunch.

Stoofschotels

De stoofschotels zijn ook recepten voor het invriezen in tupperware, waarbij de eigenschappen tijdens het invriezen intact blijven en ze – wanneer ze worden geconsumeerd – vers lijken te zijn gekookt.

Hou je van lendenen? Stop ermee!

Varkenshaas, tot in de puntjes gekookt, kon niet ontbreken op onze lijst van voedingsmiddelen voor het invriezen in Tupperware.

Trek gewoon het tupperware uit en verwarm je ossenhaas, en je hebt een perfecte maaltijd in slechts enkele minuten. Durf iedereen te verrassen bij je volgende lunch.

Hamburgers

Hamburgers behoren tot de meest veelzijdige gerechten in de gastronomie

U kunt ze maken van alle soorten rundvlees, varkensvlees, rundvlees, vis en zelfs groenten. Het beste is dat u ze bevroren – rauw of gekookt – kunt bewaren en ze in een mum van tijd klaar hebt, wanneer uze wilt eten.

Groenten

Groenten zijn ook uitstekend geschikt om te koken en in te vriezen.

Je moet ze alleen koken voordat je ze opbergt. Vervolgens kunt u ze gebruiken om in salades te eten, toe te voegen aan andere bereidingen of gewoon als bijgerecht bij uw maaltijden.

Sauzen

Hoewel het geen volledige recepten zijn, kan het invriezen van uw sauzen u ook helpen om veel tijd te besparen tijdens de maaltijd.

Stel je voor: je wilt pasta eten, fettuccine bereiden, de saus uit de vriezer halen, opwarmen en in een mum van tijd heb je een ongelooflijke maaltijd op je bord

Tips bij het bereiden van voedsel voor tupperware en het invriezen

Consejos al preparar comida para tupper y congelar

Nu geven we je nog wat laatste tips over de kunst van het koken en invriezen. Alleen al door ze te volgen zorgtu voor succes aan het einde van het proces.

  1. Voordat u het tupperware in de vriezer bewaart, wacht u tot het eten op kamertemperatuur is. Het opslaan ervan terwijl het nog warm is, zal meer energie uit de vriezer verbruiken om zijn werk te doen.
  2. De ideale temperatuur om voedsel op te slaan is 0 graden of minder, zodat uw voedsel langer in perfecte staat blijft.
  3. Gebruik speciale tupperware voor het invriezen. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat de resultaten zijn zoals verwacht. Als u tupperware koopt om in te vriezen, geef dan de voorkeur aan dunne rechthoekige containers, zodat u de ruimte beter kunt gebruiken.
  4. Eerste in, eerste uit. Dat zou het beleid moeten zijn om het voedsel te eten zonder het te lang te laten invriezen. Leg de bereidingstijd zoveel mogelijk in de container. Als je het eet, ben je zeker van de tijd dat het bevroren is.

Containers voor het invriezen van voedsel

Envases para congelar comida

U kent de lekkerste en makkelijkst te bereiden recepten al, nu is het tijd om ervoor te zorgen dat u het perfecte tupperwareheeft om uw eten in te vriezen.

We nodigen u uit voor een bezoek aan Monousoen kennen de verschillende opties die we voor u hebben.

Ten eerste hebben we een sectie gewijd aan plastic verpakkingen waar u een grote verscheidenheid aan tupperware vindt om voedsel op te slaan, dat ook ingevroren kan worden.

Om uw resultaten te verbeteren en het gebruik van uw diepvriesruimte te optimaliseren, hebben we bovendien diepvrieszakken welke betere resultaten het u biedt bij het bewaren van uw diepvriesproducten.

We hebben een veilige leveringsservice in het comfort van uw huis of bedrijf

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.