fbpx

3 Voordelen van houten wegwerpborden in de horeca

ventajas-platos-madera-desechables

De meeste mensen denken aan wegwerpservies, ze denken aan plastic producten, maar zoals u weet zijn er veel soorten wegwerpservies. In het bijzonder de houten wegwerpplaten zijn een zeer goede oplossing die veel restaurants integreren. Dit is te danken aan de veiligheid, de hygiëne en ook aan het ontwerp en de zorg voor het imago dat ze bieden.

In een van de vorige posts in onze blog hebben we u al verteld wat de redenen zijn voor het gebruik van houten bestek in restaurants, en in deze post willen we daar verder op ingaan en u ook informeren over de grote voordelen van houten wegwerpplaten.

  1. Bespaar tijd en geld met houten wegwerpplaten

Als u een restaurant, bar, catering of een bedrijf heeft dat gerelateerd is aan het hotelwezen, is een zeer goede manier om zowel de tijd van uw werknemers als de kosten (water en elektriciteit) te besparen door gebruik te maken van wegwerpservies.

Met de houten wegwerpborden kunt u die persoon, die ooit alleen bestemd was om af te wassen, nu de hele tijd aan verschillende taken wijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de lange klusjes van het wassen, drogen en polijsten van uw serviesgoed en glazen, en hallo aan een nieuwe realiteit.

En niet alleen dat, maar u bespaart ook liters water, schoonmaakmiddelen en een belangrijke elektrische uitgave doordat u de vaatwasser vele malen moet gebruiken.

  1. Een origineel en mooi ontwerp voor uw restaurant

Een van de grote voordelen die houten wegwerpplaten ongetwijfeld bieden, is dat ze verschillend, origineel en opvallend zijn. De verpakking en de presentatie is wat ons het eerst opvalt als we een bord voedsel zien en als het eerst in ons oog springt, eten we het met meer verlangen. Bovendien is het een presentatiekaart voor uw restaurant en zal het iets zijn wat uw klanten zich altijd zullen herinneren als ze zich uw plaats herinneren.

Sociale netwerken zorgen ervoor dat we alles delen, en een van de dingen die we het meest delen is ons bordje voedsel. Houten wegwerpborden worden het meest gebruikt door veganistische en vegetarische restaurants en restaurants met een milieuvriendelijke filosofie, maar ze worden ook steeds vaker gebruikt door generalistische restaurants omdat ze trendy zijn.

Dit komt omdat er veel soorten restaurants zijn, veel mogelijkheden om uit te kiezen en steeds meer consumenten op zoek zijn naar een goed product, maar op een originele manier gepresenteerd. Een groot voordeel van houten wegwerpborden is dan ook dat ze een differentiatie in de presentatie van het voedsel mogelijk maken die je bovenop plaatst ten opzichte van een middelmatige presentatie.

platos-de-madera-desechable

  1. Help het milieu door gebruik te maken van houten wegwerpplaten

Het goede aan houten wegwerpplaten is dat ze van natuurlijk hout zijn gemaakt en biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent dat ze in de natuur alleen kunnen ontbinden met behulp van biologische agentia zoals o.a. de zon, het water, de fauna en de flora. Dit maakt het afvalbeheer efficiënter en is niet schadelijk voor ons milieu.

Bovendien willen we benadrukken dat ze, hoewel ze wegwerpbaar zijn, dankzij hun grote kwaliteit, meer keren kunnen worden gewassen en hergebruikt als je dat zou willen. Dit is nog beter voor het milieu, omdat het een product is dat voldoet aan de 3V-regel: verminderen, recyclen en hergebruiken.

Zonder twijfel is dit soort wegwerpservies de toekomst van de horeca, want beetje bij beetje verandert onze filosofie en willen de nieuwe generaties steeds meer: tijd, een uitgebreide presentatie met een zorgvuldig ontwerp, en respect voor het milieu.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.