fbpx

Horeca en gastvrijheid Wat is elk?

Horeca en gastvrijheid zijn disciplines die veel aspecten gemeen hebben. Zoveel dat ze gescheiden zijn door een zeer dunne lijn, die zich leent voor verwarring.

Een verwarring die vroeg of laat zijn tol eist vroeg of laat, vooral op het moment dat we nieuwe fasen in onze onderneming projecteren onderneming.

Om die reden zullen we in het volgende artikel de concepten van elk van hen, zullen wij de diensten bestuderen die zij aan hun klanten aanbieden cli├źnten en hun verschillen.

Het idee is dat je naar buiten komt met meer duidelijkheid en weet waar elke sector mee te maken heeft.

Restauratieconcept

Restauratieconcept

Ik weet zeker dat het je opvalt waar het gebruik van dit woord het gebruik van dit woord vandaan komt, en het gaat terug tot een historisch moment: de Franse Revolutie Franse Revolutie.

Chefs die werkloos waren kwamen samen om een huis van maaltijden op te richten om gerechten aan de bourgeoisie aan te bieden onder het motto “kom alle lege magen het motto “Kom allen met lege magen en ik zal u herstellen”.

Catering is de branche waarin alle bedrijven alle bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het bereiden van voedsel en dranken, die in hun etablissement worden geconsumeerd binnen hun etablissement worden geconsumeerd.

Het is om die reden dat lokale als huizen van restaurants, strandtenten, bars, wijnhuizen, caf├ęs en wijnwinkels, behoren tot deze sector wijnwinkels, behoren tot deze sector.

Hoe ver gaat de restauratie

Hoe ver de restauratie gaat

Omdat het gastronomische bedrijven zijn, met als doel voedsel te verkopen, zijn verdeeld in twee categorie├źn.

Bars en cafetaria’s

Dit zijn etablissementen waar alcoholische en niet-alcoholische alcoholische en niet-alcoholische dranken, die door de eters worden genuttigd terwijl ze aan de bar of aan tafels zitten.

Naast het serveren van drankjes, hebben ze de neiging om hebben een menu van tapas en hapjes – zoet of hartig – om mee tenemen

Restaurants

Dit zijn plaatsen waar klanten plaatsnemen om te bestellen wat ze willen eten, het opeten en dan betalen betaal ervoor.

In deze inrichtingen, is het gebruikelijk om de mogelijkheid te hebben om mee te nemen.

Meest voorkomende type restaurant

Meest voorkomende types van restauratie

Er zijn verschillende soorten catering die in restaurants worden gebruikt, afhankelijk van de kwaliteit vande service die ze bieden de service die zij bieden, het aantal gasten en de gerechten die zullen worden opgediend geserveerd.

Dit zijn de meest gebruikte:

Engelse dienst

Engelse service is synoniem met professionaliteit in de restaurant industrie. Obers en serveersters moeten een uitstekende tangen en soeplepels.

Obers moeten het diner benaderen vanuit de links van het diner, met het dienblad met het voedsel en serveerze op de borden met de de borden met behulp van de tang of soeplepel die ze in hun rechterhand houden rechterhand.

Het is de ideale service voor banketten of evenementen waarbij verschillende personen aan tafel hetzelfde gerecht van het menu zullen proeven van het menu. Het wordtook gebruikt wanneer soepen of stoofschotels worden geserveerd aan deeters diners

Amerikaanse stijl

Het is de meest gebruikte in het moderne restaurant modern, omdat de kok het eten serveert en is verantwoordelijk voor een opvallende presentatie van het gerecht.

Als het gerecht klaar is om te worden de ober brengt het gerecht naar de tafel van het diner en levert het aan hun levert het aan de rechterkant van het diner.

Het ideaal bij dit soort diensten is dat de ober draagt tot twee borden op elke arm om de presentatie niet te bederven presentatie. Neem nooit meer dan twee borden mee om ongelukken te voorkomen en dat sommige gerechten en dat een of ander gerecht er gebroken uitkomt

Frans

Ondanks dat het een beroemde dienst is, is het slechts gebruikt voor speciale gelegenheden.

In deze dienst, de ober houdt het dienblad met het voedsel vast en de eters serveren de porties die zij wensen te eten die ze willen eten.

Het is een trage dienst en in sommige situaties situaties is het nodig om het diner te helpen met het serveren van het eten -indien gewenst- om te voorkomen om te voorkomen dat ze op de grond vallen.

Zoals je gemerkt hebt, is het een complexe dienst dat gewoonlijk gebruikt wordt voor familiefeesten, evenementen en recepties van belangrijke persoonlijkheden van belangrijke persoonlijkheden, zoals ambassadeurs of consuls.

Russische dienst

Deze dienst dankt zijn naam aan russische kelners die, op de vlucht voor de Russische revolutie, naar Frankrijk emigreerdenen begonnen met het bedienen en begon de gerechten op deze manier te serveren.

Het bestaat uit het verplaatsen van het voedsel, van de keuken naar de tafel van de eters, met behulp van een tafel en het eten voor hen op een bord te zetten.

Om de gerechten te presenteren, wordt met de rechterhand een soeplepel en met de rechterhand een vork gebruikt soeplepel in de rechterhand en een vork in de linkerhand.

Ook, in deze dienst, worden gebruikt vormen van koken zoals flambeados, desespinados en trinchados.

Het is een van de meest veeleisende en dure obers meest veeleisende en duurste op de restaurantmarkt. Om deze reden, is het meestal gebruikt in top restaurants.

Spaanse stijl

In deze dienst, de obers het eten op dienbladen en zet ze rechts van de eters in het midden van de tafel de eters in het midden van de tafel.

Op deze manier kunnen de klanten zichzelf bedienen serveren zichzelf de hoeveelheden die zij willen en geven de dienbladen door aan de andere leden van de tafel van de tafel.

Catering: concept en toepassingsgebied

Gastvrijheid: concept en werkingssfeer

De horeca verwijst naar alle bedrijven bedrijven die diensten aanbieden zoals logies en catering.

Deze economische activiteit omvat hotels, landelijke huizen, pensions, herbergen en herbergen.

Aangezien wij in een technologische technologische tijdperk, beginnen al deze bedrijven zich bij de beweging aan te sluiten doorwebsites te makenen websites en sociale netwerken om in contact te komen met potenti├źle klanten.

En wat doet de catering?

En wat doet het cateringbedrijf?

Catering is een gastronomische dienst aangeboden door bedrijven voor feesten of evenementen, verantwoordelijk voor de bereiding van hetvoedsel en de dranken die eten en drinken dat wordt vervoerd en geserveerd naar de plaats van de viering.

Andere aanbieders van deze dienst, eten en drinken bereiden naar gelang van het aantal aanwezigen op het evenement evenement.

Af en toe bieden zij ook andere diensten aan diensten zoals tafellinnen en bestek.

Ze hebben ook obers en schoonmaakpersoneel voor de organisatie en ontwikkeling van het evenement.

De rol van de gastronomie in de catering en de horeca

De rol van de gastronomie in het restaurant- en hotelwezen

De nieuwsgierigheid die mensen ontwikkelen gastronomie van sommige gebieden, heeft de eigenaars van restaurants en hotels ertoe aangezet hun zaken uit te breiden restaurants en hotels om de markt van hun zaak te vergroten om deculinaire culinaire ervaringen waar klanten naar op zoek zijn.

In deze gevallen, naast het aanbieden van service en kwaliteitseten, voegen ze een nieuw element toe aan de formule: gastvrijheid formule: gastvrijheid. Dat wil zeggen, ze proberen herinneringen en aangename momenten te produceren aangename momenten die hen aanmoedigen om terug te komen.

Je moet creatief zijn en verrassen klanten met kleine maar belangrijke details.

Bijvoorbeeld, probeer geen indruk te maken met alleen de smaak van warme koffie.

Je moet de koffie versieren met wat design op de koffie en zelfs, plaats er een koekje bij.

Waar komen catering en horeca samen?

Waar catering en gastvrijheid samenkomen

De hotels hebben ervoor gekozen om de catering binnen de diensten die zij aanbieden, zodat het voor klanten makkelijker is om te eten voordat voor gasten om te eten voor hun activiteiten, zoals sightseeing of zakelijke bijeenkomsten of zakelijke bijeenkomsten.

Bij het kiezen van een hotel, ten minste 50%van de mensen van de mensen bevestigen de accommodatie vanwege de cateringservice die ze bieden ze bieden.

Daarom is het zeer belangrijk dat de gerechten gerechten op uw menu de beste smaak en een uitstekende presentatie hebben.

Dit zal helpen om goede recensies te krijgen op de reserveringspagina’s en het hotel zal een van de best beoordeelde zijn, waardoor de vraag in het vraag tijdens vakantieperiodes.

Ook moet je er rekening mee houden dat gasten hebben niet veel tijd om restaurants uit te zoeken restaurants. Het zou dus ideaal zijn als u alle drie de maaltijden van de dag aanbiedt: ontbijt, lunch en avondeten ontbijt, lunch en diner.

Als de cateringservice die je aanbiedt ├ę├ęn van de beste is service die u aanbiedt een van de beste is, zult u extra punten hebben voor klanten om terug te keren naar uw om bij een andere gelegenheid terug te komen om in uw etablissement te verblijven.

Monouso, een bondgenoot van de sector

Monouso, bondgenoot van de sector

Monouso is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van wegwerpproducten en herbruikbare productendie ideaal zijn voor herbruikbare producten ideaal voor catering, restaurant en hotelbedrijven.

Alle producten zijn onderverdeeld in categorie├źn categorie├źn, dus het vinden van de gebruiksvoorwerpen die u nodig heeft zal een gemakkelijke taak zijn gemakkelijk.

Bovendien zult u merken dat we verschillende maten, kleuren en materialen hebben voor elke materialen voor elk soort koopwaar.

Onder de brede waaier van producten wij bieden u plastic en kartonnen borden, papieren en niet-geweven servetten, plastic en bamboe dienbladen non-woven tissue, plastic en bamboe bakjes, en plastic en aluminium bakjes voor het vervoer van alle soorten voedsel om wat voor voedsel dan ook te vervoeren.

Aan de andere kant, hebben we een uitgebreide vari├źteit in plastic bestek, wegwerp- en biologisch afbreekbare bekers, glazen, mokken en tafelkleden.

Om de hygi├źne van onze klanten te garanderen klanten, bieden wij u zeepdispensers, toiletpapierdispensers, en zelfs wegwerp en zelfs wegwerphanddoeken om in de badkamers te leggen

Het zijn economische en kwalitatieve opties om aan de behoeften van uw klanten te voldoen, met een service die even tijdrovend is en en aandacht voor detail, zo veel en zo weinig als uw cli├źnten nodig hebben klanten nodig hebben

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.