fbpx

Hoeveel staven komen er uit een vat?

Cuántas cañas salen de un barril

Bij het organiseren van de opening van een bar of de verhoging van de drankjes die u gaat aanbieden in uw bedrijf, je moet wat feiten weten, een van hen is te weten hoeveel staven er uit een vat komen.

Deze informatie, hoe onbeduidend ook, zal u helpen bij het vaststellen van het aantal vaten dat u in uw winkel moet hebben, het berekenen van de verkoopprijs van elk rietje en het projecteren van de winst die u met elke verkoop kunt genereren

Van een standaard maat vat, ontdek de beste formule om te berekenen hoeveel staven er uit een vat komen, met de precisie die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Hoeveel stokken komen er uit een 30-liter vat?

Cuántas cañas salen en un barril de 30 litros

Voordat we beginnen, is het nodig om duidelijk te maken dat we alle berekeningen zullen vaststellen vanuit een 30-liter vat. Waarom? Dit type vat wordt gebruikt in restaurants en rietbars.

Afval of schroot

Zoals we hebben aangegeven in onze blog, in elk restaurant, hotel en catering bedrijf, is er de afname en u moet er rekening mee houden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens uw bedrijfsvoering

In het geval van de stokken, bijvoorbeeld wanneer er een stok wordt geserveerd, moet u wat bier weggooien voordat u een drankje serveert, is een beweging die het mogelijk maakt om correct en met de juiste hoeveelheid schuim te dienen.

Daarom moet u tussen de anderhalve liter bier aftrekken van het totaal van het vat

Daarna, er is nog ongeveer 80 gallons bier over voor je stok.

Het verlies of de verspilling van uw restaurant zal echter sterk afhangen van uw processen. Sommige staven melden tussen de 10 en 15% verlies in hun vaten.

Meten van het bier per vat

Rekening houdend met de daling en de vaststelling van het te berekenen percentage, bent u nu klaar om te weten hoeveel staven er uit een vat komen.

In het algemeen, de bekers of glazen die gebruikt worden om stokken te serveren zijn 333 milliliter, een maatregel die in de bierwereld bekend staat als een derde

Op basis van die capaciteit kunnen we uitrekenen dat er uit een vat van 30 liter ongeveer 88 glazen van een derde nodig zijn.

Uiteraard moet u, als u een glas met een grotere of kleinere capaciteit heeft, berekenen hoeveel riet er uit een vat komt, afhankelijk van wat u gebruikt.

Nu kunt u de aantal vaten dat u nodig heeft in uw restaurant en hoeveel mensen je met één van hen kunt bedienen.

Berekeningsgids voor stokken met verschillende capaciteiten

Heeft u staven met een andere capaciteit en wilt u weten hoe uw vat zal presteren?

Geen probleem, hier is een referentie die u zal helpen bij het berekenen van de hoeveelheid dranken die u zal opdienen, rekening houdend met waar u ze serveert.

  • 200 ml stokken – 210 dranken
  • 300 ml glazen – 140 dranken
  • Dubbele 400 ml – 105 dranken
  • 500 ml kannen – 85 dranken
  • 568 ml pinten – 74 drankjes

Wat te doen als het vat leeg is?

Nadat je het vaatje op hebt en het hebt verwisseld om nieuw bier te serveren, hoef je het niet meer weg te gooien.

Het enige wat je hoeft te doen is de terugkeer naar de brouwerij te regelen, ze zullen een nieuw vat bier aan uw bedrijf leveren.

Als u zich zorgen maakt over dit proces, moet u weten dat de levensduur van een vat bier wordt geschat op 10 jaar. Op deze manier zorgen ze ervoor dat ze een product leveren met de kenmerken ervan te allen tijde intact.

Producten om bier te serveren als een professional

Productos para servir cañas como un profesional

Mensen die een bar bezoeken, geloven het of niet, een minimale dienstverlening verwachten en als je er niet bij komt, verlies je klanten.

Daarom is het belangrijk dat u alles heeft wat u nodig heeft om uw veeleisende klanten te bedienen met de beste glazen en bekers voor uw wandelstok.

In onze online winkel, Monouso, hebben we de producten die u nodig heeft om uw het bedrijf valt op en uw klanten zijn tevreden.

In onze virtuele rekken vindt u San en Tritan herbruikbare bekers Deze producten, die zich onderscheiden door hun kwaliteit en veiligheid, worden beschouwd als onbreekbare glazen.

Ze zijn verkrijgbaar bij verscheidenheid aan vormen en verschillende capaciteiten, dus ze passen bij uw bedrijf.

Plus, we hebben de herbruikbare plastic bekers PP Ze zijn net zo resistent als de vorige en in nieuwe vormen, perfect voor feesten of openluchtevenementen.

In het geval dat u op zoek bent naar een glas om de stokken te serveren die worden besteld om te gaan, in Monouso hebben we ze ook.

De Amerikaanse feestbekers Verkrijgbaar in een verscheidenheid van levendige kleuren, zijn ze het type product dat u zoekt in uw bedrijf.

Ze zijn ook nuttig voor leuke activiteiten in uw bar om uw klanten te plezieren, zoals het bekende spelletje bierpong.

Al deze glazen zijn beschikbaar voor onmiddellijke levering, we kunnen het naar het adres van uw gemak verzenden en – voor bestellingen boven de £59 – is de service gratis.

Zoek niet verder, de producten die u nodig heeft voor uw bedrijf bevinden zich in Monouso.

FAQ

Hoeveel stokken komen er uit een vat van 30 liter?

Voor 333 ml stokken zou het gebruik van het vat ons in staat stellen 88 derde glazen te serveren.
Maar we kunnen rekenen op andere soorten glazen. Als de canes 200 miljoen zijn, zouden we 210 drankjes krijgen. Als we echter pinten van 568 ml nemen, krijgen we 74 drankjes.

Wat doe je als het vat leeg is?

De bierleverancier verwijdert het lege vat en levert een nieuw vat aan de pub of het restaurant.

Is het mogelijk om alle vloeistof in het vat te gebruiken?

Dat is praktisch onmogelijk. Er is altijd een zekere mate van krimp, als gevolg van het eigen gebruik van het vat.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.