fbpx

Hoe zet je een ontbijtbedrijf op?

Cómo montar un negocio de desayunos a domicilio

Om kwaliteitsvolle diensten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van de klanten is het noodzakelijk om als een ontbijtbedrijf, meer dan alleen een bedrijf, aanwezig te zijn en zich te focussenhet ideale model om klanten verliefd op je te maken.

Het bieden van verschillende opties om een kwaliteitsservice te garanderen is essentieel voor succes. Nog meer wanneer de varianten die wij aanbieden innovatief en vooral boeiend zijn.

Als u wilt weten hoe u een ontbijtbedrijf kunt opzetten, bent u op de juiste plaats.

Vervolgens weet u de instrumenten die u moet implementeren om dit te bereiken en de stap voor stap dit zal dienen als een gids om alle aspecten te behandelen die gericht zijn op het ondersteunen van u om een 5-sterren service aan te bieden.

Blijf bij ons en ontdek de beste technieken om thuis een succesvol ontbijtrestaurant op te zetten.

Wat is een ontbijtleveringsbedrijf?

¿Qué es un negocio de desayunos a domicilio?

Een thuisontbijtzaak is een model dat gericht is op het verlenen van klantenservice door de verkoop van heerlijke ontbijten, met ingrediënten die door de consument worden gekozen op basis van zijn of haar voorkeur.

Dit soort zaken is booming. Het wordt door veel mensen gebruikt, waaronder bedrijven om hun werknemers een verrassingsontbijt aan te bieden thuisbezorging. Ideaal om geesten op te wekken of een speciale viering te herdenken.

Typisch voor een ontbijtbedrijf aan huis is dat het een uitgebreid menu heeft met verschillende opties om zijn klanten aan te bieden. Gevestigde variëteiten of combinaties volgens de voorkeur van de klant.

Dit moet de manier zijn waarop uw ontbijtgeschenkenbusiness werkt

Así debe funcionar tu negocio de desayunos para regalar

Om uw ontbijtgeschenkenbusiness te laten werken, moet u deze stappen zeker volgen:

 1. Onderzoek naar de behoeften van klanten in de markt.
 2. Het aanbieden van alle noodzakelijke producten om de klanten een compleet ontbijt te kunnen bieden.
 3. Het definiëren van verschillende soorten menu’s.
 4. Promoot de producten en diensten die het verrassingsontbijt bedrijf thuis aanbiedt via de website, sociale netwerken, brochures en publicaties in kranten of tijdschriften.

Voordelen

Onder de voordelen van het hebben van een ontbijt levering bedrijf kunnen we noemen

 • Het is een creatief bedrijfsmodel, dat ons in staat stelt een breed scala aan diensten aan te bieden, aangepast aan de behoeften van de klant.
 • De investeringskosten zijn laag.
 • Het aanbieden van een georganiseerde en geplande ontbijtservice. Vooral voor diegenen die een verrassingsontbijt willen aanbieden aan hun familie, kennissen, werknemers of familieleden.
 • Zorg voor een ontbijtservice aan huis die de klant in staat stelt om andere activiteiten met betrekking tot het evenement dat hij voorzit te verzorgen.

Nadelen

Wanneer we overwegen om een zakelijke mogelijkheid te adopteren en te benutten, moeten we de voors en tegens analyseren die we onderweg kunnen tegenkomen Het is de beste manier om op beide situaties voorbereid te zijn.

Onder de nadelen of aandachtspunten waar we rekening mee moeten houden bij het starten van een ontbijtleveringsbedrijf zijn

 • De klanttevredenheid is het meest delicate en fundamentele aspect van deze zaak. Dit dwingt de vestiging om normen te stellen die een kwaliteitsvolle dienstverlening garanderen
 • Het is noodzakelijk om innoverende eigenschappen in de service die ze onder de aandacht van de klanten brengen, anders verliezen ze hun interesse en laten ze de serviceverzoeken vallen.
 • Het is onvervangbaar om te gebruiken uitstekende kwaliteitsproducten en -ingrediënten. Op deze manier zal de klant zich op zijn gemak voelen bij het nuttigen van het eten op het ontbijtmenu thuis.

Essentieel bij het opzetten van een verrassingsontbijtverkoop

Imprescindibles al montar una venta de desayunos sorpresa

Om de verrassingsbusiness voor het ontbijt thuis te beginnen het is essentieel om te zorgen voor een aantal variabelen, zodat we op weg zijn naar succes. Daaronder kunnen we het volgende noemen:

Selecteer het segment

Niet elk bedrijf zou zich moeten richten op bredere segmenten dan het aankan. Hoewel elk bedrijf moet groeien, is de meest aanbevolen route niet het streven om iedereen te bedienen. Concentreer je.

Het definiëren van het segment waarop uw diensten gericht zijn, is van fundamenteel belang voor het vaststellen van promotiestrategieën in de geselecteerde marktsector. Op deze manier zult u in staat zijn om de behoeften van uw ideale klanten bij te wonen en te dekken

Maak een daadwerkelijk budget

Stelt de kosten die nodig zijn om uw bedrijf te runnen ontbijtservice.

Het is belangrijk om in uw budget de uitgaven op te nemen voor de salarisadministratie en de betaling aan leveranciers, de betaling van diensten, en ook voor al die producten of diensten die de werking van uw bedrijf garanderen.

Het is de enige manier voor u om te projecteren, nog voor de opening, hoe uw restaurant zou kunnen doen, maar -bovenal- om het beleid vast te stellen om de doelstellingen te bereiken.

Leunen op digitale marketing

Het hebben van een gerichte en gedefinieerde digitale marketingstrategie is noodzakelijk. In feite is het een van de onmisbare acties ter bevordering van de ontbijtbezorging.

Om dit te doen, moet je acties van SEO, SEM, content marketing, de behandeling van sociale netwerken, onder andere die u toelaten om uw merk te promoten

Hoewel het misschien eenvoudig of oppervlakkig lijkt, is deze taak net zo belangrijk als uw keuken Je zou geen chef inhuren die in opleiding is.. of hou je vast dat je geweldig kookt omdat je familie je dat zegt. Zoek naar professionals en zorg voor succes.

Sociale netwerken

Sociale netwerken zijn een instrument dat door verschillende bedrijven wordt gebruikt om hun producten te promoten en een groter bereik te hebben.

Er zijn verschillende sociale netwerken die u kunt gebruiken voor uw ontbijt thuisbedrijf, die u in staat stellen om uw doelgroep snel en gemakkelijk te bereiken.

In uw sociale netwerken kunt u uw locatie, beschikbare menu’s, webpagina in het geval dat u er een heeft, en een telefoonnummer dat het contact met uw klanten vergemakkelijkt.

Internetpagina

Om de producten en diensten die u aanbiedt in uw verrassingsontbijt aan huis te benadrukken het is noodzakelijk om een eigen website te hebben, goed gebouwd en gefocust op uw segment.

Op dit platform kunt u de missie en visie van uw bedrijf presenteren, de diensten die u aanbiedt, promoties, de inhoud die voor uw klanten interessant is en een speciale ruimte voor contact met het publiek. Jij stelt de limiet vast.

Bovendien kunt u op de website links te delen die uw klanten naar de verschillende sociale netwerken van uw merk leiden.

Ontbijt ideeën die u kunt verkopen

Ideas de desayunos a domicilio que puedes comercializar

Gezien de huidige situatie van sociale vervreemding die we door de Covid-19-pandemie meemaken, bedrijven hebben zichzelf opnieuw moeten uitvinden om diensten te kunnen blijven aanbieden.. dat zal een verschil maken voor uw klanten.

Enkele ideeën die u misschien wilt overwegen voor de marketing van uw ontbijthuisbedrijf zijn

Biologisch en gezond

Het aanbieden van een gezond biologisch ontbijt thuis geeft u de mogelijkheid om om klanten te behagen die de voorkeur geven aan 100% natuurlijk voedsel.

Een gezond ontbijt op basis van volkorenmeel, amandelmelk, natuurlijke kokosnoot, sesam of olijfolie, volkorenbrood, natuurlijke kaas, fruit en suikervrij sap zijn enkele van de ideale voorstellen om de dag op de juiste manier te beginnen.

Romantisch

Een andere ideale optie om speciale data te vieren zijn de romantische verrassingsontbijten.

Uw klanten toestaan om hun partners thuis een verrassingsontbijt te geven is zonder twijfel een onvergetelijk detail dat zal laten zien hoe belangrijk het is.

Met ballonnen, knuffeldieren, chocolade, bloemen en zelfs een kaartje met een speciale boodschap in het romantische ontbijt geven we allemaal dat persoonlijke tintje.

Vergeet niet dat de focus ligt op het verkopen van een ervaring, niet alleen een ontbijt

Traditioneel ontbijt

Traditionele ontbijten zijn ideaal om uw klanten of medewerkers te verrassen tijdens een zakelijke maaltijd.

Ze kunnen ook op de markt gebracht op evenementen waar u de lokale keuken wilt verbeteren van een regio of land.

Dit type service biedt menu’s met tortilla’s, tapas, paella’s, maar ook internationale opties zoals arepas, corn tortilla’s, sandwiches, roerei, gebakken spek, bonen, vlees; je hebt geen grenzen.

Viering of herdenkingsontbijten

Viering of herdenkingsontbijten worden gehouden aan speciale dagen te vieren zoals Moederdag, vaderdag, verjaardagen en vieringen van academische prestaties.

Het idee van dit type ontbijt is dat de gast met volle teugen van het menu geniet en het voedsel van zijn of haar voorkeur eet.

Vergeet niet een speciale promotie te ontwikkelen voor die dagen. Veel mensen geven de voorkeur aan verschillende details en geschenken, het ontbijt zit in de meest gezochte lijsten deze dagen.

Aangepast ontbijt

Aangepaste ontbijten maken het mogelijk dat elk diner de mogelijkheid om het menu van uw voorkeur te kiezen, inclusief ingrediënten en favoriete dranken, om aan uw wensen te voldoen.

Het belangrijkste bij het aanbieden van een gepersonaliseerd ontbijt thuis is het waarborgen van klanttevredenheid door het gebruik van kwaliteitsingrediënten.

Innovatief

Innovatieve leveringsontbijten onderscheiden zich door de aandacht te trekken van klanten vanwege hun naam en mixen van ingrediënten.

Om dit te bereiken is het noodzakelijk om de voorkeuren van de klanten te bestuderen en te kennen, evenals de voorstellen van de concurrentie te analyseren om te wedden op een succesvol innovatief menu.

Innovatieve ontbijten in het algemeen hebben korte, zeer aantrekkelijke namen, in staat om in de geest van de consument te blijven.

Betere ontbijtverpakking thuis

Mejores envases para desayunos a domicilio

Een ander aspect dat niet uit het oog mag worden verloren bij het opzetten van een thuisontbijtzaak is de verpakking.

Met de verpakking kunt u het eten serveren met behoud van de presentatie net zoals ze in jouw restaurant zaten, en het vermijden van morsen

Hier raden wij u de beste verpakking aan om het ontbijt thuis te serveren, verkrijgbaar in de online winkel MonousoDe containers hebben een veiligheids- en hygiënegarantie om te worden gebruikt als een ideale voedselopslagcontainer.

Take away verpakking

De meeneemverpakking zijn ideaal voor het serveren van afhaalmaaltijden vanwege hun kwaliteit en kracht.

Deze pakketten se ze zijn gemaakt van plastic of karton. Ze zijn de beste optie voor thuisbezorging, comfortabel en gemakkelijk te hanteren bij het vervoer van voedsel.

In de Monouso online shop vindt u een grote verscheidenheid aan ontwerpen en maten aangepast aan uw behoeften.

Soorten karton en papieren bekers

De papieren en kartonnen bekers worden gebruikt in de ontbijthuiszaken om warme en koude dranken te serveren.

Deze glazen zijn stevig, milieuvriendelijk en licht van gewicht. Bovendien zijn ze bestand tegen een breed scala aan temperaturen, zodat ze geschikt zijn voor uw klant.

Je bent verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, worden aanbevolen voor hun hoge kwaliteit en uitstekende prijzen.

Vergeet niet de online winkel van Monouso te bezoeken, daar vindt u de ideale optie voor uw evenement, feest of bedrijf.

Drinkrietjes

De drinkrietjes ze vormen een aanvulling op de bediening van de drankjes. Dit fijne gebruiksvoorwerp vergemakkelijkt niet alleen de consumptie, maar geeft ook een speciaal tintje aan de presentatie van de drankjes.

Ze hebben diverse kleuren, maten en verwerkingsmaterialen dat u kunt kiezen volgens uw voorkeur.

Met de drinkrietjes kunt u een andere ervaring bieden door uw gasten op een originele manier te bedienen.

Kunststof schalen

De plastic dienbladen zijn een essentieel onderdeel van elk bedrijf in de horeca.

Deze hulpmiddelen van diverse maten, materialen en uitvoeringen worden gebruikt om voedsel te serveren.

Ze zijn wegwerpbaar, met uitzondering van PP-schalen, ergonomisch, gemakkelijk te stapelen en bieden een onovertroffen kwaliteit/prijsverhouding.

Biologisch afbreekbare schalen

De biologisch afbreekbare bakken zijn ideale hulpmiddelen om voedsel op een duurzame manier te serveren en worden daarom beschouwd als milieuvriendelijke producten.

Ze zijn gemaakt met natuurlijke materialen zoals bamboe, hout en suikerriet in staat zijn om in korte tijd te ontbinden.

De biologisch afbreekbare schalen zijn resistent, hygiënisch en hebben een hoge kwaliteit, u kunt ze vinden in de Monouso online winkel.

Papieren servetten

De papieren servetten zijn een ideaal alternatief om persoonlijkheid en elegantie aan de tafel te geven, zelfs buiten uw restaurant.

Ze zijn gemaakt van materialen die beschermen het milieu, zijn producten van superieure kwaliteit en voelen zacht aan.

De papieren servetten zijn in de online shop verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en designs, ideaal om de presentatie van verrassingsontbijten thuis in de verf te zetten.

Nu u alle benodigde materialen voor uw ontbijtbedrijf thuis heeft, hopen we dat u uw klanten ‘s morgens zo snel mogelijk kunt opfrissen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.