fbpx

Hoe worden suikerriet verpakkingen gemaakt?

envases-desechables-ecologicos

De suikerrietrecipiënten zijn het grote ecologische alternatief geworden voor de klassieke plastic containers. Nog meer als we het hebben over het gebruik in take-away bedrijven. De verpakking van suikerriet is biologisch afbreekbaar en is de meest ecologische voedselverpakking die je vandaag de dag op de markt voor wegwerpverpakkingen kan vinden.

Vandaag op de blog van Eenmalig gebruikIn onze online shop van ecologische wegwerpverpakkingen vertellen we u hoe suikerrietbakken worden gemaakt. We vertellen u ook een aantal eigenschappen die verklaren waarom wegwerpverpakkingen het meest worden gekozen door afhaalbedrijven.

Verpakking van suikerriet, ecologische evolutie van wegwerpproducten

Het zijn 100% ecologische containers die gemaakt zijn met de resten van de suikerrietplant (bagasse), die overblijft na de extractie van het suikersap.

Het grote kenmerk van het natuurlijke materiaal waaruit het is samengesteld, is dat het een stijfheid in de structuur mogelijk maakt waardoor het zeer praktisch en veilig is. Bovendien hebben ze allemaal een goede afwerking die het mogelijk maakt om de buitentemperatuur te isoleren en te voorkomen dat de vloeistof wordt gegoten.

Het fabricageproces is het resultaat van een ecologische en duurzame formule, aangezien de oorsprong ervan plantaardig is. Het productieproces is volledig natuurlijk en kan gemakkelijk worden afgevoerd.

Het resultaat is een biologisch afbreekbare verpakking die niet schadelijk is voor het milieu en die een grote weerstand en kwaliteit heeft. Ze zijn wat algemeen bekend staat als eco-vriendelijk. Met andere woorden, ze hebben geen negatieve invloed op de natuur, noch wanneer ze worden geproduceerd, noch wanneer ze worden verwijderd.

Daarnaast wordt dit type suikerrietverpakking veel gebruikt in de take-away business. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en zijn zeer resistent, waardoor ze het transport van warme, verse levensmiddelen mogelijk maken.

Veel van deze containers hebben al een flip-top deksel of er is de mogelijkheid om een deksel toe te voegen voor het gemak. De mogelijkheden worden steeds groter.

>  Betere goedkope wegwerp-operatiejurken

Als u nadenkt over hoe u de beste wegwerpverpakking voor uw bedrijf kunt kiezen, is het belangrijk dat u de optie van ecologische wegwerpverpakkingen voor suikerriet op prijs stelt. Vergeet niet dat u op onze website biologisch afbreekbare verpakkingen voor het bedrijfsleven kunt kopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Additional information: You can find additional and detailed information on data protection in our privacy policy