fbpx

Hoe worden kraftpapierzakken gemaakt?

De kraftpapier kraftpapier is een van de meest gewilde materialen voor het maken van tassen geworden vanwege zijn grote weerstand en kwaliteiten haar inzet voor de omgevingHet is een gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal.

Vandaag op de blog van Monouso we praten over kraftpapier en het fabricageproces. Het is echt interessant! Al dit proces dat we hieronder zullen zien resulteert in kraft papieren zakken die meer gewicht weten vast te houden dan plastic zakken en bovendien biologisch afbreekbaar zijn.

Recycleerbaar en ecologisch

De kraft papieren zakken die u op onze website kunt kopen, zijn het resultaat van een zeer interessant productieproces dat aanleiding geeft tot dit ecologische materiaal. Op dit moment zien we veel objecten en kraft items zoals kaarten, menu’s, brochures, tassen, enz. De inzet voor het milieu maakt dat veel bedrijven en particulieren op dit soort materiaal wedden, wat voor hen een toegevoegde waarde heeft.

Fabricageproces

Het productieproces van kraftpapier is zeer interessant en staat bekend als ‘fibreboarding‘ van houtpulp waarbij hout chemisch wordt omgezet in houtpulp.

Boomhout bestaat uit de volgende constructiedelen: lignine en cellulose. Tijdens het proces worden beide componenten gescheiden, waarbij de houtsnippers worden gekookt tot een soort witte pasta van natriumsulfide en natriumhydroxide.

Dit breekt beide componenten en laat de massieve houtpulp en ook een soort donkere pasta achter. Een proces van filteren en wassen wordt gevolgd om een schoon papier te produceren zonder grote onzuiverheden, hoewel het zoals bekend een ruw oppervlak heeft. Het krijgt geen enkele behandeling om te worden gebleekt, vandaar de karakteristieke houtkleur.

Tot slot moet worden opgemerkt dat de term ‘kraft‘ uit het Duits komt en ‘kracht‘ betekent, dus het is niet verwonderlijk dat dit het meest kenmerkend is. Het is ook zeer gewaardeerd om zijn esthetiek, en wordt gebruikt in ontwerpmaterialen, zoals we al eerder hebben vermeld. Als u op zoek bent naar goedkope papieren zakkenop onze website Monouso u vindt er een grote verscheidenheid aan: verschillende maten, met handgrepen, zonder handgrepen, enz.

Naast de tassen hebben we nog veel meer Kraft food items op onze website – kom binnen en ontdek alles wat we te bieden hebben!

FAQ

Wat zijn Kraft papieren zakken?

Het zijn donkere, zware papieren zakken. Het is vooral bekend omdat het een milieuvriendelijk materiaal is.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.