fbpx

Hoe vermijd je allergie-vinylhandschoenen

Het gebruik van wegwerphandschoenen als beschermingsmaatregel op verschillende werkterreinen komt steeds vaker voor. Alleen zo vaak beschermen we ons tegen ziektekiemen, bacteriën en infecties en kunnen de handschoenen allergieën veroorzaken. Maar dit kan vermeden worden. Hoe? Vinyl handschoenen zijn de beste optie tegen allergieën.

Hoewel er op de verkoopmarkt een grote verscheidenheid aan wegwerphandschoenen is, is er een grote verscheidenheid aan modellen, maten en materialen. Een grote meerderheid van hen veroorzaakt allergische reacties op de mensen die ze dragen. Het is niet echt een serieus probleem omdat er een oplossing is, het vermijden van allergie-vinylhandschoenen is de ideale optie.

Allergievinylshandschoenen en hun eigenschappen

Er zijn twee hoofdgroepen van materialen waarvan wegwerphandschoenen worden gemaakt. Natuurrubber, vertegenwoordigd in latex handschoenen en synthetische of PVC wegwerphandschoenen. Deze laatste worden gepresenteerd met een grote verscheidenheid aan modellen op de markt, zijnde de meest bekende:

 • Nitril.
 • Neopreen handschoenen.
 • Polyurethaan handschoenen.
 • Gemaakt van polyethyleen.
 • Vinyl handschoenen.

Elk van hen speelt een uitstekende rol in het voorkomen van de verspreiding van besmettelijke ziekten. Maar de meeste van deze handschoenen veroorzaken allergieën op de handen of de huid. Alleen wegwerpvinylhandschoenen veroorzaken dit probleem niet bij mensen, dankzij hun productie-eigenschappen.

alergia guantes de vinilo

Vinyl handschoenen en werkruimtes

Wegwerpvinylhandschoenen kunnen in veel werkgebieden worden gebruikt, vooral in de voedingsindustrie. Natuurlijk worden ze ook veel gebruikt in de gezondheidszorg en zelfs in kapsalons. Een sector die algemeen wordt aanbevolen om deze handschoenen te gebruiken is de schoonmaaksector.

Vinyl handschoenen passen zich goed aan de vorm van de handen aan. Ondanks de geringe elasticiteit van de latex- of nitrilhandschoenen. Die pasvorm maakt een goede beweging mogelijk en houdt de gevoeligheid voor aanraking in stand, waardoor betere prestaties in elk werkgebied mogelijk zijn

Ze zijn niet het meest resistent maar wel effectief

We moeten eerlijk zijn. Vinylhandschoenen staan niet bekend als de meest resistente op de markt, maar ze hebben bewezen zeer effectief te zijn. Ze vervullen hun functie als beschermende barrière tegen bacteriën en besmettelijke stoffen tot in de perfectie. Ze kunnen gewoon niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen en zware chemicaliën.

Reinigingsagentschappen raden vinyl handschoenen aan voor allergieën, omdat ze latexvrij zijn. Ook omdat ze de handen beschermen tegen de irriterende effecten van reinigingsmiddelen en vocht. In de voedingsindustrie worden vinyl handschoenen zeer gewaardeerd voor de manier waarop ze de handen passen zonder de vrije beweging te belemmeren.

U kunt ze de hele dag gebruiken zonder risico op allergieën!

Dit is het grootste voordeel van het dragen van vinyl handschoenen. Het is bewezen dat er na de hele werkdag met de handschoenen aan geen enkele allergie aanwezig is. Zelfs geen huidirritatie door voortdurend gebruik van de handschoenen aan de handen.

Het bewijs spreekt voor zich en daarom gebruiken steeds meer mensen dit soort handschoenen. Het tegengaan van allergieën met vinyl handschoenen is de beste manier geworden om uw handen op het werk te beschermen. Niet alleen door mogelijke bacteriële besmetting, maar ook door allergieën van welke aard dan ook.

Eigenschappen van vinyl handschoenen

Het bestrijden van allergieën met vinyl handschoenen is het kenmerk van deze wegwerphandschoenen. Maar dit is niet de enige reden waarom veel mensen de voorkeur geven aan hen als een beschermende maatregel. Kijk eens goed naar de eigenschappen van vinyl handschoenen:

 • Het materiaal waarvan de vinyl handschoen is gemaakt is volledig vrij van latex.
 • De pasvorm die met de vinyl handschoenen in de handen wordt bereikt, is de indicatie voor een betere prestatie in het werk.
 • Het is perfect voor werk dat een laag risico op besmettelijke besmetting met zich meebrengt.
 • Als het gaat om het doen van korte termijn werk, zijn vinyl handschoenen het meest aan te bevelen.
 • Het zijn handschoenen met antistatische eigenschappen.
 • Het presenteert een versie met talk, om hun positie in de handen te vergemakkelijken.
 • Het zijn de meest gebruikte handschoenen voor materialen met een laag risico.
 • Nog één! Ze zijn de meest economische op de markt.

Een onovertroffen voordeel de beste prijs op de markt

Zoals u hebt gezien, kunnen vinyl handschoenen een hele dag worden gedragen zonder huidirritatie te veroorzaken. Daarnaast vervullen ze perfect hun rol als beschermende muur tegen micro-organismen. En het beste is dat het geen allergieën veroorzaakt. Er is echter nog een reden om deze handschoenen te promoten.

Het is de prijs, ze zijn de goedkoopste optie die je op de markt kunt vinden. Wij, als distributeurs van wegwerphandschoenen, bieden ze aan tegen de laagste prijs in Spanje. Dat betekent niet dat ze van slechte kwaliteit zijn, integendeel. De kwaliteit van wegwerpvinylhandschoenen is meer dan bewezen.

Maten en kleuren om uit te kiezen

Op dit moment hebben we een zeer complete voorraad binnen de inventaris van een grote verscheidenheid aan kleuren en maten. We zouden kunnen zeggen dat er een vinylhandschoen-allergie moet worden gekozen op basis van het werkgebied dat nodig is. Wat de maten betreft, hebben we van de kleinste tot de grootste.

Wij zullen uw verzoek direct in behandeling nemen!

We wachten op uw bezoek in onze kantoren in Spanje, of in onze website op het internet. Het maakt niet uit wat u gebruikt om contact met ons op te nemen, wat zeker is, is dat wij u onmiddellijk zullen helpen. Voor ons is het belangrijkste om onze onderscheiden klanten te bedienen en hen het beste van onze producten te bieden, zoals de allergie voor vinylhandschoenen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.