fbpx

Hoe verkoop ik pizza’s van mijn huis?

Veel mensen denken dat het openen van een eigen pizzabedrijf niet gemakkelijk is, zeker niet als ze denken aan het economische risico dat het kan vertegenwoordigen. Helemaal niet! Je vindt het misschien ongelofelijk, maar een thuispizzeria vereist niet echt een grote financiële investering. Bovendien is de kans op mislukking veel kleiner dan bij andere thuiszaken.

Dit soort zaken heeft veel voordelen, dankzij de populariteit die pizza de laatste jaren heeft gewonnen. Consumenten zijn door hun strakke werkschema’s in toenemende mate afhankelijk van snel en eenvoudig voedsel. De kans op mislukking bij het opstarten van een pizzeria is dan ook zeer klein.

Lees de volgende stappen om te leren hoe u thuis pizza’s kunt verkopen en om fouten te voorkomen.

6 sleutels voor de verkoop van pizza’s vanuit huis

Cómo vender pizzas desde mi casa

Pizza is een van de favoriete voedingsmiddelen van het publiek, vooral voor jongeren en kinderen, dus het is een winstgevend bedrijf. Bovendien is er een grote variëteit aan deze producten en hun voorbereiding is eenvoudig.

Als u van gastronomie houdt en u wilt investeren in een dergelijk bedrijf, volg dan de volgende stappen:

1. Leer hoe je goede pizza’s kunt maken

Investeer wat tijd om jezelf te trainen en leer hoe je goede pizza’s en andere soorten maaltijden kunt bereiden die snel en gemakkelijk zijn. Op deze manier leert u niet alleen hoe u pizza’s met een goede smaak kunt bereiden. U kunt ook nieuwe gerechten aan uw menukaart toevoegen, waardoor u meer klanten kunt aantrekken.

2. Ontwikkelen van een businessplan

Het is belangrijk dat u, voordat u de deuren van uw bedrijf opent, de aspecten analyseert die het bedrijf op een positieve of negatieve manier kunnen beïnvloeden. Op deze manier kunt u een businessplan opstellen volgens uw behoeften en budget.

Dit businessplan moet een beschrijving bevatten van uw pizzeria, missie, visie, structuur, leden, sterktes, kansen en zwaktes.

Ook moet u de markt bestuderen waaraan u gaat verkopen en uw marketingproject. Vergeet niet de opstartkosten en de verwachte inkomsten toe te voegen. Dit alles zal u helpen om uw bedrijf beter te beheren.

3. Krijg het kapitaal dat u nodig heeft voor uw bedrijf

Door thuis pizza’s te verkopen heb je geen groot kapitaal nodig, omdat je dan de huur van een plek niet hoeft te betalen. Ook als de ruimte beperkt is, hoeft u geen stoelen en tafels te kopen.

Als u nog steeds niet over het kapitaal beschikt om uw bedrijf te starten, begin dan met het maken van afspraken om een lening aan te vragen bij uw bank. Of u kunt zich wenden tot privé-investeerders.

4. Koop de apparatuur die u nodig heeft voor uw bedrijf

Het is waar dat bij de verkoop van pizza’s vanuit huis veel producten niet nodig zijn. Er zijn echter nog vele andere die onmisbaar zijn bij het bereiden en verkopen van pizza’s. Onder hen zijn:

 • Koelkast.
 • Oven.
 • Potten en pannen.
 • Maatbekers.
 • Pizza-dozen.
 • Gerechten.
 • Bestek.
 • Servetten

Ook als u denkt aan thuisleveringen, heeft u een voertuig nodig om u te vervoeren.

5. Maak een menu van verschillende pizza’s

Om in deze business te kunnen uitblinken, moet u afwisseling hebben om uw klanten verschillende opties te kunnen bieden en te kunnen inspelen op de diversiteit aan smaken.

Het is echter aan te raden om bij de start een menu aan te bieden met weinig opties om de smaak van uw klanten te kennen. Later kunt u nieuwe producten aanbieden en indien mogelijk een uniek type pizza aan uw menukaart toevoegen, zodat deze zich onderscheidt van andere pizzeria’s. Dit zal uw bedrijf helpen om te groeien en zich te onderscheiden van de concurrentie.

6. Bied uw product aan

Het is belangrijk om uw product bekend te maken, zodat mensen weten dat uw bedrijf bestaat en dat het veel te bieden heeft. Om dit te doen, kunt u het volgende doen:

 • Flyers uitdelen bij u in de buurt: u kunt van huis tot huis flyers uitdelen zodat uw buren weten dat u pizza’s verkoopt in uw huis. Ook kunt u naar de lokale media gaan om uw product in uw buurt te promoten.
 • Gebruik sociale netwerken: Promoot uw pizza’s op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Pinterest. U kunt foto’s van uw pizza’s of exclusieve video’s van het bereidingsproces delen. Op deze manier krijgt en houdt u uw klanten, en zij zullen u zelfs aanbevelen.
 • Maak een webpagina aan: Overweeg een website te maken zodat uw klanten uw bedrijf kunnen zien, prijzen, promoties en meer te weten kunnen komen. Op het internet vindt u vele gratis tools om uw eigen website te ontwerpen. Zorg ervoor dat u alle nodige informatie toevoegt zodat mensen contact met u kunnen opnemen en hun bestellingen kunnen plaatsen.
 • Bied monsters aan: Een uitstekende manier om potentiële klanten te vangen is om ze de kans te geven uw pizza’s gratis te proberen. Hiervoor kunt u monsters aanbieden bij lokale evenementen, supermarkten of op straat.

Ongeacht hoe u besluit uw product te promoten, zorg ervoor dat het een imago heeft dat de aandacht van de mensen trekt.

Daarnaast kunt u een logo en een unieke naam maken zodat mensen u direct kunnen identificeren.

Aanbevelingen voor de verkoop van pizza’s vanuit huis

YouTube video

Hoewel er altijd veel vraag is naar de fastfoodindustrie, wil ik enkele aanbevelingen met u delen om uw bedrijf succesvol te maken.

 • Het aanbieden van betaalbare prijzen en promoties is een goede strategie om mensen kennis te laten maken met uw bedrijf.
 • U moet altijd verse en kwalitatief goede ingrediënten gebruiken, want dat geeft uw pizza’s een goede reputatie.
 • Zorg voor uw belangen door uw bedrijf op verantwoorde wijze te beheren, zodat het zichzelf kan onderhouden en kan groeien.

Waar koop je pizzadoos?

Denkt u eraan om uw eigen pizzeriazaak te beginnen? Dan moet u pizzadoos kopen waar u ze mee naartoe kunt nemen of bij u thuis kunt afleveren.

In onze online shop monouso.es hebben we een brede catalogus van wegwerpartikelen en biologisch afbreekbare producten waar u Kraft kartonnen dozen of gedecoreerde pizzadoos kunt vinden. Deze kunnen worden gekocht in verschillende maten en met Italiaanse of op maat gemaakte ontwerpen, ideaal om uw merk beter zichtbaar te maken.

Ook bieden wij u kartonnen wiggen voor pizzaplakken, pizzatafels of pizzastatieven om u de beste service te bieden. We hebben ook kartonnen, ronde en driehoekige pizzaborden, anti-vetzakken, servetten en goedkoop, kwaliteitsvol plastic bestek.

We zijn aan het einde gekomen van deze inzending, waar we je laten zien hoe je pizza’s van thuis uit kunt verkopen. Vergeet niet dat, g het belangrijkste is dat de klant tevreden is vanaf het eerste bezoek.

Vergeet niet.. bezoek onze verkoopcatalogusWij bieden u producten aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding, zodat u vandaag nog kunt beginnen met uw bedrijf. Neem nu contact met ons op!

FAQ

Hoe verkoop je pizza’s vanuit huis?

Bereid een uniek en lekker recept.
Stel een bedrijfsplan op.
Het nodige kapitaal bijeenbrengen.
Koop de nodige apparatuur voor het bedrijf.
Maak een menu met verschillende pizza’s.
Bied uw product aan en genereer een marketingstrategie.

Waar koop je pizzadozen?

In onze online shop vindt u een grote verscheidenheid aan wegwerp- en biologisch afbreekbare producten om uw merk te personaliseren en zichtbaarder te maken.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.