fbpx

Hoe presenteer je een bord met hors d’oeuvres of hapjes met de meest originele verpakkingen?

plato-entremeses-portada

De cultuur van het voorgerecht maakt deel uit van de Spaanse eigenheid. Geen enkele maaltijd gaat goed als je niet eerst in de verleiding bent gekomen door een vermout, een koud biertje en natuurlijk wat tapas of pinchos die onze maagsappen doen ontwaken. Maar je moet wel weten hoe je een bordje hors d’oeuvres kunt presenteren zodat de lekkernijen door de ogen binnenkomen, dat is het gevoel dat ons het meest opwindt.

Hoe kan men hors d’oeuvres en hapjes op een originele manier presenteren?

Er zijn vele presentaties van originele voorgerechten waarmee u uw gasten kunt verrassen: maxi-eieren, mini-kookpannen, mini-zakken, schalen met verschillende vormen, onder andere.

 

Minivasos

Glazen zijn al een trend op feestjes, banketten en cocktails. Er zijn verschillende materialen en ontwerpen, maar het belangrijkste is dat de gasten het comfortabel vinden om te eten.

 

De dunne en hoge shotglazen zijn ideaal voor crèmes, soepen en kleine hapjes met sauzen, de bredere zijn beter geschikt voor voorgerechten die een vork of mes nodig hebben; tot slot zijn de rechte glazen zeer geschikt voor het vormen van lagen.

 

Catering lepels

De kleinere zijn ideaal voor een enkele hap van minimalistische hapjes, en de grotere maken de bediening van een normale container, maar met een esthetiek die elke tafel gelukkig maakt.

 

Alle soorten snacks kunnen worden geserveerd in de horeca lepels: hummus met knapperige begeleiding, augurken, octopus, salpicon…

 

Blikken of blikken

Een zeer recente trend die zowel in bars als in veel huizen te zien is in de presentatie van hapjes om te verrassen is het gebruik van blikjes en potjes.

 

Hoewel soms de originele containers worden gebruikt, goed gewassen en zonder mogelijke randen die snijwonden kunnen veroorzaken, is het het beste om deze containers in de winkel te kopen, waar ze al perfect geschikt zijn voor hun functie.

 

Ze zijn ideaal voor vissnacks, zoals sardientjes, ingelegde mosselen of ansjovis, maar de mogelijkheden zijn eindeloos en je hoeft alleen maar een beetje fantasie te gebruiken.

 

Originele hors d’oeuvres en hapjes om te verrassen

plato-entremeses-cuerpo

De presentatie is belangrijk, maar als we eenmaal het zicht van de gasten hebben verdiend, is het tijd om hun maag aan te vallen met enkele gegronde hors d’oeuvres, zoals Arguiñano zou zeggen.

 

Laten we eens kijken naar wat makkelijke hapjes om de dag ervoor te maken, zodat je niet door de stier wordt gegrepen als je gasten aankomen en je alles klaar hebt staan.

 

Garnalen en courgettespiesen

Het enige wat je hoeft te doen is een paar plakjes opgerolde courgette af te wisselen met wat garnalen in het midden, waarbij je een paar minuten op een bakplaat moet liggen.

 

Hummus voor dompelen

Hummus kan niet ontbreken in de originele starters. Als u het te zwaar vindt, kunt u de hoeveelheid tahini verminderen door de olijfolie te vervangen door een verse Griekse yoghurt.

 

Taartjes met huzarensalade

Huzarensalade is een van de sterren van de zomer. Taartjes gevuld met het zijn altijd een veilige gok. Nog meer als je ze kroont met wat gepelde garnalen.

 

Weten hoe je een bordje hors d’oeuvres moet presenteren is de eerste stap naar succes bij het aperitief, maar dan moet je wel weten hoe je het met inhoud moet vullen. De mogelijkheden zijn ontelbaar: Zalm montaditos, augurkenbanderillas, boerenkool, courgette en bietenchips, enz. Het belangrijkste is om fantasie te hebben en het eten met veel “liefde” te bereiden.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.