fbpx

Hoe plastic zakken te recyclen voor thuisgebruik

Plastic zakken worden nog steeds gebruikt om een grote hoeveelheid voedsel te verpakken, met het oog op het behoud van voedsel. De industrie evolueert echter snel naar meer en meer ecologische plastic zakken.

Bestaande in het milieu een grote hoeveelheid verontreinigende stoffen, zal de plastic zakken niet de oorzaak van zo veel vervuiling en de wereldwijde ecologische beweging weet over dit onderwerp, de recycling vaak in bruikbare, niet alle plastic zakken kunnen worden weggegooid, kunt u opnieuw gebruiken

Vandaag de dag gebruiken de meeste plastic zakken plastic materiaal als belangrijkste verpakkingsmateriaal voor hun producten. Deze zakken zijn meestal gemaakt van lage densiteit polyethyleen of LDPE, ook wel bekend als plastic folie.

Wat is het probleem met plastic zakken en vervuiling?

Het is simpel: niet iedereen weet wat hij of zij met plastic zakken moet doen, de oplossing is om ze te recyclen en niet weg te gooien of in het milieu te gooien.

Veel mensen weten misschien niet dat dit soort plastic daadwerkelijk recyclebaar is. Maar, het staat voor een zware strijd in het proces om iets nieuws te worden. Ten eerste kiezen veel mensen ervoor om niet te recyclen.

Dus, hoewel de zakken kunnen worden hergebruikt, komen ze in de gewone vuilnisbak terecht en gaan ze naar de stortplaats. Ten tweede is het voor mensen die willen recyclen niet zo eenvoudig om plasticfolie op een duurzame manier te verwijderen.

Recycling van plastic zakken

Waarom? Dit komt omdat veel stads- en gemeenteprogramma’s geen plastic folie accepteren vanwege de mogelijkheid om vast te komen zitten in de machines van het recyclingcentrum en ongewenste vertragingen te veroorzaken.

Wij denken dat de rest van de verontreinigingen een negatievere invloed heeft op het milieu, plastic zakken zijn niet het probleem, we moeten de recyclingpraktijken en het hergebruik van plastic zakken versterken, daar zijn duizenden ideeën voor.

Hoe plastic zakken te gebruiken door middel van recycling

De vooruitgang in de industriële technologie maakt polyethyleen of plastic elke dag meer biologisch afbreekbaar, maar je moet ook de cultuur hebben van het legen en hergebruiken van plastic zakken 👜, dit voorkomt dat plastic zakken zo snel mogelijk op de stortplaats terechtkomen.

Als u de tassen in uw huis bewaart en ze vele toepassingen geeft met het principe van recycling, vermijdt u dat u ze moet weggooien.

Er zijn vele manieren om te recyclen, de eerste is om de materialen te legen zonder de zakken in de containers, maar we kunnen er ook een ander gebruik aan geven, nu gaan we ideeën zien om plastic zakken te hergebruiken

👜 Ideeën voor het recyclen van plastic zakken

✔️ Als je naar de stomerij of de supermarkt gaat en één of twee plastic zakken hebt, neem ze dan mee en hergebruik dezelfde plastic zak elke keer als je kunt.

✔️ Plastic zakken samenvoegen om onderzetters te maken

Hoe maak je een onderzetter met plastic zakken

Houd uw tafel vrij van waterringen door een onderzetter onder uw beker of glas te schuiven. Heeft u geen onderzetter? Alles wat je nodig hebt is een paar plastic zakken en een strijkijzer. Volg deze stappen om uw tafel er als nieuw te laten uitzien:

✔️ Zoek een rond voorwerp ter grootte van een onderzetter en gebruik het om cirkels te tekenen op uw plastic zakken.
✔️ Plaats een onbedrukt stuk papier op een strijkplank.
✔️ Plaats de uitgesneden stukken plastic op het papier.
✔️ Bedek het plastic met een ander stuk papier.
✔️ Strijk elke kant voor 10 tot 15 seconden.
✔️ Maak van een boodschappentas een
brazalete✔
tasarmband

.

Maak indruk op uw familie en vrienden met een unieke en milieuvriendelijke armband

.
https://www.youtube.com/watch?v=EOWf3bCJuf8

Hoe maak je mooie armbanden van plastic zakken?

✔️ Maak indruk op je familie en vrienden met een stijlvolle nieuwe armband die volledig is gemaakt van de boodschappentas waarin je je eten hebt meegenomen.

✔️ Knip drie stroken van dezelfde grootte en knoop ze in een knoop. Vlecht vanaf daar de stroken. Eenmaal gevlochten, knoop je de uiteinden vast en knip je het extra plastic af.

https://www.youtube.com/watch?v=5FRChkjsMS0

U kunt ook plastic draden maken om andere voorwerpen te weven die nuttig zijn, een tafelkleed, voor de tafel, ornamenten of tafels. Hoewel het niet weggooien van plastic zakken het probleem van vervuiling niet oplost, gebruik je plastic zakken altijd voor hergebruik of voor het maken van enkele nuttige of decoratieve objecten.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.