Hoe kom je in de keuken van een restaurant of bar om te eten


Om met een horecagelegenheid te kunnen werken, moet de nivelleerinrichting zo’n grote nauwkeurigheid hebben: de efficiëntie van de verpakking wordt verminderd, er kan minder voedsel verloren gaan door het gebruik van een waarde of een suiker, de verpakking wordt beter gecontroleerd, producten die noodzakelijk zijn voor het menu kunnen snel worden verkocht aan producten die gemakkelijker aan hen kunnen worden aangepast.
¿Qué encontrarás en este artículo?
Betere verpakking om het voedsel in de keuken te houden
De containers die in bar- en restaurantkeukens worden gebruikt, zijn van verschillende materialen gemaakt. Laten we eens kijken hoeveel de kleuren en de kleuren van de containers zijn van degenen die een belangrijke trend zijn.
Plastic verpakking
Kunststof is zeer nuttig bij het ontwerpen en bouwen van meubelen omdat het zeer duurzaam, resistent, gemakkelijk schoon te maken en licht is. Het is zeer voedzaam voor de bestuurder en het voorstel van voedsel voor korte perioden van tijd.
Het kan echter zijn dat het niet echt nodig is het te gebruiken om het voedsel op te warmen of warm te houden. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat de plastic recipiënten die voor de opslag van voedsel worden gebruikt, niet voor dit doel worden gebruikt.
PLA maïszetmeel containers
Dit materiaal, een drager voor plastic, wordt verwerkt uit planten en is absoluut composteerbaar en milieuvriendelijk.
In de horecasector wordt het steeds meer gebruikt voor verpakkingen en verpakkingsdiensten.
FOAM verpakking
Zuinige isothermische verpakking, zeer licht, voelt schuimend aan en is multifunctioneel (hij kan worden gebruikt als thermische menubox of als hotdog- en hamburgerverpakking).
Aluminium Containers
Het is zeer gemakkelijk schoon te maken en is een van de meest gebruikte materialen in de cateringsector, omdat het kan worden gebruikt voor levensmiddelen die dagelijks zullen worden geconsumeerd of voor de verpakking van levensmiddelen.
Suikerriet Containers
De meest populaire biologische afvalcontainer in de wereld, hij is zeer licht en multifunctioneel.

Hoe krijg je de juiste producten in de fles?
Het feit dat de producten in de ruimten moeten worden geplaatst, is van fundamenteel belang bij cateringdiensten.
In de eerste plaats moeten de levensmiddelen op dezelfde wijze worden verpakt, verpakt, verzorgd of verpakt als voorheen. U moet ook reageren op de gezondheid van elk van hen om ervoor te zorgen dat ze worden geleverd of gerepareerd
Het zou ideaal zijn om voor elk soort product een ruimte te hebben, maar dat is in de meeste bars en restaurants niet mogelijk.
Daarom vragen wij ons nu af hoe wij aan het voedsel kunnen komen dat wij nodig hebben:
- Groenten en fruit om rauw te eten: in aparte vakken of op de bovenste planken.
- Groenten en fruit om te tekenen: in hun specifieke lade, die zich meestal onderaan bevindt.
- Eieren: in het minst koude gedeelte van de koelkast.
- Rauwe vis en vlees: in de koudste ruimten van de koelkast, die zich meestal onderin bevinden. Het is noodzakelijk om alle benodigde visa en vlees op dezelfde plaats te bewaren.
- Verwerkte voedingsmiddelen: in het bovenste gedeelte van de koelkast.
- Productaanvoer: midden op de dag of in het midden van de dag.
- Het ergst: midden op de dag of midden in de nacht.
- Sauzen: boven vis en vlees, in het middengebied.
- Desserts: altijd aan de zijkant van de tafel gegeten.
Etiketteer het voedsel met de informatie
Het is moeilijk om de producten te vinden die je wilt kopen op het moment van aankoop. De kamers doen natuurlijk het eerste wat gedaan moet worden.
De beste manier om het aanbod voor de consumptie van levensmiddelen te controleren is ze te etiketteren met de begindatum en op het etiket zelf een maximumconsumptie vast te stellen.
Maak een “check-list
Wat is een “check-list”?
Het is een lijst waarbij u kunt kiezen of u alles wat erop staat wilt houden of niet
De laatste maar niet minder belangrijke stap is het opstellen van een“check-list“. U bent in een helderder geestesgesteldheid en werkt met een helderder en minder stressvolle manier van werken
Daartoe is het van groot belang een “check-list” op te stellen en tegelijkertijd te weten wat er nog in het mandje zit en wat er nog moet gebeuren. Als de mand goed geordend is, is het veel gemakkelijker om ervoor te zorgen dat hij klaar is voor gebruik, omdat alles op de juiste plaats staat
Bij Monouso helpen wij u bij deze verkoop door u containers te leveren om uw voedsel in te bewaren. We willen niet eens een checklist maken voor al uw materiaal, en als u het te druk heeft, kijken we niet eens op onze website om te zien wat u nodig heeft
Kom op, we zien je graag op onze website!
BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING
Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.
Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.
Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.
Legitimatie: Consentimiento del interesado.
Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.
Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy