fbpx

Hoe maak je zelfgemaakte snoepappels?

Palillos perfectos para tus manzanas de caramelo caseras

Snoepappels zijn snoepjes die veel kinderen en volwassenen graag eten, voor een leuke tijd op de kermis, thuis of wanneer dan ook.

Als er geen kermissen in de buurt zijn en uw familie heeft trek in lekkere snoepappels, volg dan dit geweldige en eenvoudige recept.

Om karamelappels te maken heb je niet veel ingrediënten of veel tijd nodig om ze te bereiden . Daarom zijn ze een ideaal dessert om thuis te maken.

Dus, om je op weg te helpen, neem kennis van het recept en maak je klaar om je familie te verrukken met een aantal heerlijke en knapperige zelfgemaakte karamelappels.

Ingrediënten van het Star Caramel Appel Recept

Ingredientes de la receta estrella de manzanas de caramelo

Voor de bereiding van enkele karamelappels – identiek aan die welke op de kermis worden gegeten – heb je slechts zeven ingrediënten nodig, een geschatte tijd van 30 minuten en de wens om te koken.

De ingrediënten die je nodig hebt zijn:

  • Vier middelgrote appels.
  • Sap van een citroen.
  • 100 gram ongezouten boter.
  • 50 milliliter water.
  • Een theelepel vanille.
  • 300 gram suiker.
  • Rode voedselkleurstof.
  • Houten stokken.

Heb je alles? Oké, laten we nu eens kijken hoe we snoepappels kunnen maken omop te zuigen.

Stap voor stap naar het maken van snoepklare appels

Paso a paso para hacer manzanas de feria de caramelo

De eerste stap is het wassen van de appels en het drogen om het overtollige water te verwijderen.

Verwijder met behulp van een mes de steel van de appel en steek een houten stokje door het midden.

Bewaar de appels in de koelkast.

Om de karamel te bereiden neemt u een pot en giet u het water met het citroensap en de suiker.

Zet het op een laag vuur tot de suiker smelt.

Zodra de suiker gesmolten is, voeg je de boter toe. Roer met een spatel tot de karamel zijn karakteristieke gouden kleur krijgt.

Haal van het vuur als de karamel klaar is en voeg een paar druppels rode kleurstof toe terwijl u met de spatel roert.

Breng de karamel over in een diepe kom waarin je de appels – volledig – kunt baden op de houten stokjes.

Bedek uw appels met de karamel. Dompel ze onmiddellijk onder in een kom met ijswater.

Deze laatste stap dient om de karamel vrijwel direct te harden.

Leg de appels na het verwijderen van het ijswater op een dienblad met het houten stokje naar boven.

Bewaar de appels in de koelkast zodat de karamel kristalliseert.

Als u wilt dat uw snoepappelen een dikke laag karamel krijgen, kunt u de stap van het dompelen in water zo vaak herhalen als u wilt.

Nog meer appelreceptideeën?

Más ideas de recetas con manzana

De appel is een vrucht die een grote hoeveelheid voedingsstoffen levert , dus het is aan te raden om deze regelmatig te consumeren.

Bovendien hebben ze een heerlijke smaak die het mogelijk maakt om elk soort recept te bereiden, van heerlijke desserts tot hartige gerechten, waaraan ze een zeer karakteristieke zoete toets geven.

Als u de gewoonte om appels te eten leuker wilt maken, kunt u eenvoudige zelfgemaakte recepten bereiden die naar de smaak van zowel kinderen als volwassenen zullen zijn.

Appeltaarten, gebakken appels, appelpannenkoeken, met chocolade bedekte appels, biscuitgebakjes gevuld met appelconfituur of appelcompote zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

De enige regel is om creatief te zijn en verse appels te kopen, bij voorkeur op markten in de buurt van uw huis, waar u alle soorten fruit tegen de beste prijs kunt krijgen.

Perfecte eetstokjes voor uw zelfgemaakte snoepappels

Palillos perfectos para tus manzanas de caramelo caseras

Als je houten eetstokjes nodig hebt om je snoepappelen te bereiden, maak je dan geen zorgen. In de virtuele winkel van Monouso vindt u de producten die u nodig heeft tegen de beste prijzen en met een snelle levering.

De houten stokjes zijn de ideale lengte voor het bereiden van snoepappels, suikerspinnen, fruit of barbecuespiesen.

De eetstokjes zijn gemaakt van berkenhout of bamboe, materialen die de kracht bieden om elk voedsel te serveren zonder te breken tijdens het eten. Ze zijn ook eenvoudig te gebruiken, vast te houden en af te voeren na gebruik.

Omdat ze van hout zijn gemaakt, zorgen ze voor een aangename presentatie, die de smaak van uw eten niet verstoort.

Een ander voordeel van deze eetstokjes is dat je ze– omdat ze ecologisch zijn – kunt gebruiken om compost te maken, te hergebruiken en te recyclen, en zo zorg te dragen voor het milieu.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.