fbpx

Hoe maak je wegwerpjurken van vuilniszakken?

De dreiging van het coronavirus in Spanje is het testen van de grenzen van het gezondheidspersoneel, die elke dag hun middelen om het virus te bestrijden zien afnemen. Een tekort dat door artsen en burgers wordt verholpen dankzij de vervaardiging van onder meer wegwerpjurken met vuilniszakken

Sinds de ziekenhuizen begonnen in te storten, is het aantal maskers, handschoenen en andere beschermende methoden zoals wegwerpmutsen afgenomen. Door het ontbreken van deze belangrijke beschermende elementen is het draagvlak bij het publiek snel groter geworden. Zo zijn honderden inwoners die hun steentje willen bijdragen, begonnen met de productie van allerlei accessoires die een barrière vormen tegen het virus en die bijdragen aan de bescherming van artsen in ziekenhuizen.

Wegwerpjurken zijn een van de essentiële materialen die door gezondheidswerkers worden gebruikt om patiënten te behandelen met de veiligheid en hygiëne die nodig zijn om mogelijke infecties te voorkomen. Als je wilt weten hoe je gewaden met vuilniszakken moet maken, lees dan verder.

Stap voor stap: productie van wegwerpjurken met vuilniszakken

De artsen van het Getafe Ziekenhuis in Madrid, een van de brandpunten van de ziekte, hebben hun verstand aangescherpt om wegwerpjurken te maken van materialen die we thuis kunnen vinden. Je hebt alleen een vuilniszak en een schaar nodig om in een paar minuten een jurk klaar te hebben. Hier is de video.

Cómo hacer batas protectoras de hospital con bolsas de basura

Een ander voorbeeld van solidariteit is dat van de basisstudenten van de Nuestra Señora del Valdemoro School, wiens leraar hen de taak heeft opgedragen om wegwerpjurken met vuilniszakken te maken. In deze link zie je het nieuws over het maken van wegwerpjurken, uitgelegd met de instructievideo en de computerafbeeldingen:

https://www.niusdiario.es/sociedad/sanidad/ayudar-hospital-getafe-coronavirus-con-batas-desechables-de-deberes_18_2920320027.html

Als u ook de zaak wilt helpen door het maken van wegwerpjurken, aarzel dan niet om de website van Monouso te raadplegen, waar u goedkope vuilniszakken kunt vinden.

 

 

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.