fbpx

Hoe maak je heerlijke zelfgemaakte popcorn?

Cómo hacer palomitas caseras deliciosas

Popcorn is een voorgerecht of een hapje dat veel mensen fascineert Vooral de kleintjes in huis.Ze zijn eenvoudig en snel voor te bereiden. Bovendien zijn ze gezond voor iedereen, als ze met mate worden gegeten.Bovendien, popcorn je kunt ze zoutachtig, zoet of met kleuren bereiden om ze een leuke toets te geven.Leer de beste manieren om heerlijke zelfgemaakte popcorn te bereiden als u deze op het fornuis of in de magnetron wilt maken.

Basis zelfgemaakt popcornrecept

Receta básica de palomitas caseras

Om goede popcorn te maken heb je alleen maar 30 milliliter olie van uw voorkeur, zout en 70 gram popcornolie.Doe de olie in de koekenpan en breng het naar de keuken, op hoog vuur. Eenmaal heet, laat u de vlam zakken en voegt u de maïskorrels toe.Vergeet niet dat – na het plaatsen van de maïskorrels – het belangrijk is om de pot te bedekken om te voorkomen dat de popcorn eruit vliegt als hij begint te exploderen.Wanneer u het karakteristieke geluid van de pitten niet meer hoort exploderen, is het tijd om de vlam uit te schakelen en het deksel te verwijderen om te serveren.

Zelfgemaakte gebakken popcorn: dichter bij de hemel..

Palomitas caseras con mantequilla: Más cerca del cielo

Als je de voorkeur geeft aan beboterde popcorn, voor zijn ongelooflijke smaak, maak een aantekening om je familie te verrassen.Om zelfgemaakte popcorn met boter te maken, kun je twee recepten volgen die een onovertroffen resultaat opleveren.In het eerste recept moet je regelmatig popcorn maken. Aan de andere kant, smelt de boter Als de zelfgemaakte popcorn klaar is, spuit je hem in met de boter en geniet je ervan.Voor het tweede recept, moet je de olie, wacht tot het opwarmen en plaats de korrels van maïs als de basis procedure Maar voordat je de pot op gaat, moet je voeg een lepel boter toe en elke popcorn zal zijn smaak absorberen als hij ontploft.Er blijft altijd een beetje gesmolten boter op de bodem van de pot liggen, dus meng het met een spatel zodat alle popcorn bedekt is en serveer.

Popcorn: Microgolf, de beste bondgenoot van een voorbereiding in enkele seconden

Als je een thuisbioscoop wilt maken, je moet voor elk detail zorgen om je erin te voelen.De magnetron is uw bondgenoot voor het maken van de popcorn die u gaat serveren, aangezien u deze in kraftpapierzakken kunt koken.De typische zakken waarin je popcorn serveert hebben een capaciteit tot 60 gram pitten.Leg de pitten – in de kraftpapierzak – samen met een lepel olie en een halve theelepel zout.Wanneer u de ingrediënten hebt geplaatst, vouw dan de opening van de zak en maak insnijdingen om ervoor te zorgen dat de zak niet opengaat als u hem op de hoeken sluit.Plaats het zakje horizontaal, zodat het plat ligt, en zet de magnetron twee minuten aan.Wees voorzichtig bij het uit de magnetron halen van het zakje, want er kunnen nog een paar korrels over zijn Het is raadzaam om het een paar seconden te laten liggen voordat u het opent.

Popcorn, de favoriet van velen

Palomitas dulces, las preferidas de muchos

Als je een zoete, knapperige snack wilt, zelfgemaakte popcorn is een van je beste keuzes.Om het te maken heb je een handjevol popcornpitten, een lepel olie en 125 gram suiker nodig.Maak eerst de popcorn klaar en voeg dan de suiker toe, waarvoor je twee methoden kunt gebruiken.De eerste methode is om de suiker toe te voegen aan de popcorn, zodat deze smelt met zijn warmte en er geen enkele popcorn zonder karamel is.De andere manier is om een andere pot te nemen en de karamel erin te bereiden. Zodra het klaar is, plaats de popcorn in de snoeppot en roer om.

Gekleurde popcorn om de kleintjes te charmeren

Palomitas de colores para encantar a los peques de casa

De gekleurde popcorn is zeer aantrekkelijk voor het oog en elk kind wil het graag eten, zodat je ze kunt verrassen met een nieuw recept.Terwijl je de heerlijke popcorn maakt, kook een niet te dikke suikerstroop Om dit te doen moet je gelijke delen water en suiker op een laag vuur zetten.Zodra de siroop klaar is, serveer je hem in verschillende glazen om te mengen met tien druppels kleurstof. Serveer evenveel delen van de siroop als je kleurstoffen hebt.De popcorn is klaar, voeg de siroop toe aan je popcorn en maak je klaar om ze allemaal te verrassen..

Trucs voor het maken van perfecte zelfgemaakte popcorn

Trucos para hacer palomitas caseras perfectas

Het maken van zelfgemaakte popcorn is heel eenvoudig, maar het kan nooit kwaad om een paar trucjes te weten voor om je technieken te perfectioneren om ze voor te bereiden. Vandaag brengen we je wat.De eerste is dat je niet alleen je popcorn, zoet of hartig kunt eten Gebruik wat kruiden om de popcorn op smaak te brengen en ontdek nieuwe favoriete smaken.Een ander belangrijk gegeven om te weten is waarom je popcorn niet ontploft Een van de redenen waarom het gebeurt is dat je stopt er veel maiskorrels in en er is meer dan één laag, en de korrels hierboven exploderen niet gemakkelijk omdat ze minder contact hebben met de vlam.Neem de maïskorrels die niet zijn ontploft en dompel ze onder in water om ze te hydrateren.Het vocht in de maïskorrels is wat – bij hoge temperaturen – zorgt ervoor dat het maïskorrel in popcorn ontploft.

Geef je popcorn een speciaal tintje

Dame un toque especial a tus palomitas

Als je het gevoel wilt hebben dat je in een bioscoop thuis naar een film kijkt, het is belangrijk om popcorndozen te hebben om je snack in te serveren.Op Eenmalig gebruikAls u op zoek bent naar een popcorncontainer, vindt u een verscheidenheid aan popcorncontainers die aan uw wensen voldoen.Om uw keuze gemakkelijker te maken en meer mogelijkheden te bieden, hebben we popcorndozen met capaciteiten van 45, 90, 150, 720, 960, 1380, 1920, 3900 en 5400 gram.Ze zijn gemaakt van hard karton om te voorkomen dat ze breken tijdens het gebruik. We hebben ook opvouwbare modellen, zodat hun opslag geen probleem is.Ga onze online winkel binnen en ontdek alle producten die we hebben om uw leven te verrijken.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.