fbpx

Hoe maak je gestoffeerde meubelen schoon?

limpiar-muebles-tapizados-portada

Het schoonmaken van gestoffeerde meubels kan een nachtmerrie zijn als je niet de juiste aanwijzingen hebt. Deze coating is vrij delicaat, dus het moet met grote zorg worden behandeld om het in perfecte staat te houden; anders zou je je bank of fauteuil kunnen verpesten door alleen maar te proberen het te wassen.

Afhankelijk van de vervaardiging van uw bekleding kunt u deze direct in de wasmachine wassen of in de droger wassen. De apparaten zijn echter niet altijd in staat om u te helpen, dus zorg ervoor dat u weet welke producten het beste geschikt zijn voor het reinigen van uw bekleding.

Wilt u ontdekken hoe u uw meubelen volledig onberispelijk kunt achterlaten? Dan is dit artikel voor jou. Op Monouso We willen graag onze geheimen delen om uw bekleding te saneren en in perfecte staat achter te laten. Blijf lezen!

Reinigen van gestoffeerde meubelen

Geloof het of niet, dekens beschermen het meubilair niet volledig tegen vuil. Stof en vuil zijn altijd aanwezig op meubels, dus maak ze van tijd tot tijd schoon om ze goed te bestrijden.

Het eerste wat je moet doen is de instructies op de etiketten lezen. Zo komt u te weten of uw bekleding geschikt is voor het wassen en welke fiets u moet gebruiken. U kunt ook kiezen voor de klassieke stofferingsproducten op de markt of kiezen voor zelfgemaakte producten zoals

Azijn en zuiveringszout

Bijna alle keukens hebben beide ingrediënten, omdat ze uiterst eenvoudig en economisch te verkrijgen zijn.

>  Alles wat je moet weten over de Roscón de Reyes

Het eerste wat je doet is de azijn verdunnen in voldoende warm water. Vergeet niet dat azijn, net als schoonmaakproducten, in kleine hoeveelheden wordt gebruikt. Ook moet u niet te veel bicarbonaat toevoegen, één lepel is genoeg.

In dit geval kunnen de borstels de stof beschadigen, zodat u alleen een gewone zakdoek nodig heeft.

Dompel het weefsel onder in de oplossing zonder het te verzadigen met de oplossing. Concentreer u op de vuilste delen, maar dek het hele meubilair af zodat de reiniging gelijkmatig verloopt.

Ammoniak

Ammoniak heeft een sterke en zeer karakteristieke geur, maar je hoeft het alleen maar te verdunnen in genoeg water om te kunnen werken.

Net als de combinatie van azijn en zuiveringszout heeft u alleen een zakdoekje nodig om uw stoffen meubelen perfect schoon te maken. Ammoniak is vooral nuttig voor vetvlekken, zweet, bloed, koffie, wijn en andere producten.

limpiar-muebles-tapizados

Stofzuiger

De stofzuiger kan de beste vriend van gestoffeerde meubelen worden. Onthoud de volgende stappen en uw meubels zien er onberispelijk uit:

  • Schud eerst de meubels om het apparaat te helpen.
  • Als je ze hebt, concentreer je dan eerst op de decoratiekussens.
  • Ga verder met de dekkussens.
  • Verwijder ze en maak de binnenkant van het meubilair schoon.
  • Vergeet niet om over de hoeken en de houten delen heen te gaan.
  • Nu hoef je er alleen nog maar omheen te poetsen.

Als u onze aanbevelingen opvolgt, zullen uw gestoffeerde meubelen er fantastisch uitzien. Zo kunt u genieten van een schoner en schoner huis en behoudt u het leven van uw meubels. Tegelijkertijd zullen uw bezoekers onder de indruk zijn van de goede staat van uw fauteuils. Bekijk het maar eens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.