fbpx

Hoe maak je een spuitzak in eenvoudige stappen

v

Vind je het leuk om ‘s avonds te bakken? Dan weet je dat weten hoe maak je een spuitzak net zo belangrijk is als het recept voor de taart die je bakt.

Het ontbreken van zo’n nuttig instrument als een spuitzak kan ons stress bezorgen waar we niet mee hoeven te leven.

Om deze geïmproviseerde spuitzakken te maken heb je materialen nodig die je gemakkelijk in elke keuken kunt vinden: plastic flessen, bakpapier, plastic zakjes, Ziploc-zakjes of diepvrieszakjes.

Het beste is dat je in een paar eenvoudige stappen een 100% bruikbare spuitzak hebt, die je veel moeite bespaart en je in staat stelt je creaties een speciaal tintje te geven.

Hoe maak je een spuitzak van een plastic zak

Hoe maak je een spuitzak van een plastic zak

Spuitzakken gemaakt van plastic zakken zijn snel te maken.

Alles wat je nodig hebt is een stevige zak, zoals die je in de supermarkt vindt om fruit in te bewaren, en een schaar.

Pak de tas en zoek uit waar de basismond zit . Vul het vervolgens met het mengsel dat je op de taart wilt doen en knijp in het zakje tot de hele inhoud tegen ├ę├ęn hoek zit.

Het is raadzaam de mond van de zak een paar keer te draaien, dit voorkomt dat de inhoud eruit loopt en geeft u meer controle.

Als je het op zijn plaats hebt, knip je de hoek waar de inhoud zit.

Denk eraan dat u de snede niet kunt overdoen, dat wil zeggen, als u hem te groot maakt, verliest u de zak en moet u helemaal opnieuw beginnen. Maak dus een kleine snede en pas aan indien nodig.

Dat is het! Je hebt nu een perfecte spuitzak om de desserts te versieren die je wilt.

Diepvrieszakken = nood spuitzak

Diepvrieszakken = Nood spuitzak = Nood banketbakkers zak

Als je niet weet hoe je een spuitzak moet maken en een noodoplossing nodig hebt, zijn diepvrieszakken een uitstekende optie.

Om er een te maken, heb je een middelgrote of grote diepvrieszak nodig – afhankelijk van de hoeveelheid vulling – en een schaar.

Vul de diepvrieszak, sluit hem om te voorkomen dat de inhoud eruit loopt en knip de hoek af die u zult gebruiken om te versieren

Als u een spuitmondje wilt gebruiken, plaatst u het in de hoek van de diepvrieszak, doet u de vulling erin en het plastic dat het spuitmondje bedekt. Op die manier krijgt u een professionele afwerking met een amateuristische tas.

Spuitzak met plastic fles

Spuitzak met plastic fles

Dit type spuitzak is perfect voor het gieten van dikkere inhoud dan een caketopping, bijvoorbeeld het deeg voor het maken van heerlijke churros.

De benodigdheden zijn: een plastic fles, een pen, een kniptang en een schaar.

Verwijder het etiket van de plastic fles, was de binnenkant en laat het drogen. Was het grondig om geuren en sporen van de oorspronkelijke inhoud te verwijderen.

Het deksel van de plastic fles dient als schenktuit voor uw room, beslag of glazuur. Je kunt een gat maken of een leuke vorm, zoals een klein kruisje.

Teken hiervoor de gewenste vorm met een markeerstift en knip deze uit met de cutter.

Wanneer de fles droog is, snijdt u ze meer dan halverwege in en behoudt u het deel waar het deksel opgeschroefd wordt.

Plaats het deksel op de fles en giet de vulling in de spuitzak . Knijp in de fles en je zult zien dat het er beetje bij beetje uitkomt door het geïmproviseerde mondstuk.

Als u het gemakkelijker wilt maken, giet u het mengsel in een plastic zak, doet u die in de fles die u hebt gehakt en drukt u de zak aan met een andere fles.

Een spuitzak maken met bakpapier

Maak een spuitzak van bakpapier

Bakpapier is een andere klassieker voor het maken van een spuitzak.

Voor kleine decoraties is het maken van een spuitzak van bakpapier een eenvoudig alternatief waarmee je in een paar minuten uit de problemen bent.

Neem een vel bakpapier en spreid het uit op je werkvlak. Vouw een van de hoeken om tot hij het midden raakt en een driehoek vormt.

Knip het overgebleven papier uit en bewaar de driehoek.

Maak met een van uw handen een kegel van het papier en vul die met het mengsel dat u gaat gebruiken. Vouw de bovenmond dicht zodat de kegel gesloten is en de inhoud er niet uitloopt.

Knijp in de sluiting tot de inhoud de hoek bereikt, zonder te veel druk uit te oefenen. Knip de punt af en je bent klaar om te versieren.

Spuitzak met Ziploc zakje of ritssluiting

Spuitzak met Ziploc zakje of ziplock zakje

Ziploc zakjes zijn een grote hulp als het gaat om het maken van een spuitzak.

De rits voorkomt dat de vulling uit de zak glijdt terwijl u aan het decoreren bent.

Om een spuitzak te maken, doet u de vulling in de Ziploc-zak, sluit een beetje af tot de lucht eruit is en sluit verder af.

Knip met een schaar de rand af die u gaat gebruiken om te versieren. Het mooiste is dat u er zonder problemen cr├Ęmes, jam, gesmolten chocolade, glazuur en andere garneringredi├źnten in kunt doen.

Vergeet alles en koop de beste wegwerp spuitzakken

Vergeet alles en koop de beste wegwerp gebakzakken

Als je geen tijd hebt om een spuitzak te maken, maak je geen zorgen. In onze online winkel Monouso, hebbenwe er een voor uklaarstaan.

Het is een wegwerp spuitzak van polyethyleen kunststof, transparant en recycleerbaar

De afmetingen zijn 50×25 centimeter, wat het de ideale kandidaat maakt voor het versieren van taarten, cupcakes, koekjes en elk dessert dat u maar wilt

Het materiaal is resistent, waardoor uw vulling er gemakkelijker uitkomt, terwijl u verbazingwekkende ontwerpen maakt.

Als u nog andere bakkerij- of banketproducten nodig hebt, hebben wij ook een sectie gewijd aan kwaliteitsproductenvoor gebak.

Hier vindt u dienbladen, dozen, papieren zakken, servetten en alle andere nuttige producten om uw klanten de service te bieden die zij verdienen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.