fbpx

Hoe maak je een goed diner voor vrienden

Cómo hacer una buena cena para amigos

Een diner voor vrienden is een goede manier om die uitgebreide familie te plezieren die we allemaal hebben. Idealiter voelen uw gasten zich ’s avonds als koningen en bereidt u heerlijke gerechten voor hen

We willen altijd verrassen. Het is gebruikelijk om bij het bereiden van de gerechten zonder ideeën te zitten of om nieuwe recepten te willen koken om ze te verrassen, dus we laten u voor de gelegenheid onweerstaanbare mogelijkheden na.

Wij hebben menu-ideeën voor uw diner met vrienden voorgerechten, hoofdgerechten, drankjes en desserts. Kies degene waarvan je weet dat je vrienden het leuk zullen vinden en zorg voor meer diners met hen.

Verspil geen tijd, let op en laten we aan de slag gaan zodat uw diner met vrienden een gedenkwaardig moment wordt, zowel voor het goede gezelschap als voor het eten.

Kaartjes voor het diner met vrienden

Entradas para cena con amigos

De tickets zijn een voorproefje van wat je in petto hebt voor die avond onder vrienden.

Bekijk de ticketopties om meer dan één kaartje te bereiden en maak je klaar om te koken.

Champignonsoep

De champignoncrème is een recept dat u de dag voor het diner kunt laten bereiden en dat een heerlijke smaak heeft.

Om het te bereiden heb je 100 milliliter melk nodig, een gesnipperde ui, 500 gram geassorteerde champignons, 400 milliliter water, zout en extra vergine olijfolie.

Was en snijd de champignons in kleine stukjes. Neem de gesnipperde ui en kook hem in een koekenpan tot hij goudkleurig is

Voeg na het bakken van de ui de fijngesneden champignons toe en bak ze 10 tot 15 minuten. Serveer de ui en de gesauteerde champignons in een kookpot, voeg het water toe en laat het 10 minuten staan.

Serveer de gekookte champignons in de blender, samen met de melk tot een romige consistentie.

Geitenkaas en gekarameliseerde uiensapjes

De combinatie van geitenkaas en gekarameliseerde uien zal uw vrienden in verrukking brengen.

Voor dit eenvoudige recept heb je canapé toast, geitenkaas en twee grote uien nodig.

Snij de uien en karameliseer ze in een koekenpan en zet ze opzij. Nu, snijd de geitenkaas in plakjes

Neem de toast voor de canapés en leg deze op een dienblad, om te beginnen met het bouwen van uw gerecht.

Serveer eerst de gekarameliseerde ui en dan de gesneden geitenkaas.

Neem het dienblad mee naar de tafel en geniet ervan met je vrienden.

Chistorra en eieren

Om deze heerlijke montadito te maken, heb je canapés, chistorra, aardappelen en kwarteleitjesnodig.

Was, schil en snijd de aardappelen in dunne plakjes om ze te bakken. Terwijl je de aardappelen bakt, kook je de chistorras op een bakplaat zonder olie.

Als de chistorra’s gaar zijn, snijdt u ze in vier stukken en legt u ze opzij in een bakje.

Tot slot bakt u de kwarteleitjes om de montaditos in elkaar te zetten.

Plaats een canapé toast, drie plakjes aardappel, het kwartelei en de chistorra . Versier met wat kruiden en serveer op dienbladen.

Aardappel- en chorizo spiesje

Aardappel- en chorizo spiesen zijn enkele van de makkelijkste recepten die je ooit zult krijgen. Bovendien heb je niet veel ingrediënten nodig om ze te bereiden.

Je hebt aardappelen nodig, de chorizo van je voorkeur en bamboe spiesjes.

>  Ken de materialen voor een ijssalon die niet kunnen ontbreken

Snijd dunne plakjes aardappel en chorizo met een mandoline. Neem een plakje van elk, rol het op en spies het.

Als je klaar bent met het maken van de spiesen, bak ze dan in een pan met zeer hete olie.

Laat de overtollige olie uit de spiesen lopen door ze op een bord met absorberend papier te leggen en op een dienblad te serveren.

San Fermin spiesen

De San Fermin spiesen zijn een voorgerecht dat tijdens de Sanfermines wordt geserveerd, maar het is nooit verkeerd om het thuis en met vrienden te proberen.

Om deze spiesen te maken heb je een blikje tonijn, twee lepels mayonaise, 10 gekookte eieren, een gepocheerde lente-ui, rode paprikareepjes en olijven nodig.

Haal de schaal uit de gekookte eieren en snijd ze doormidden. Verwijder met behulp van een lepel de gekookte dooier om ze te kunnen vullen.

Meng in een kom de tonijn, de lepels mayonaise en de gepocheerde bieslook.

Serveer een lepel van het tonijnmengsel in de eieren, waar het gedoopt werd. Om de vulling af te maken, plaatst u een olijf en een tandenstoker die de twee eierhelften op hun plaats houden.

Om het recept af te ronden, versiert u het met een strook rode peper die de voor Sanfermines typische rode zakdoeken voorstelt.

Brood met gesmolten kaas, spek en groenten

Dit is een recept vol intense smaken voor elk van de ingrediënten die het bevat, dus we verzekeren u dat uw gasten het geweldig zullen vinden.

Je hebt een brood nodig, twee lepels boter, 50 gram spek, een halve rode peper, een halve groene peper, 500 gram gemakkelijk te smelten kaas, een halve lente-ui en 50 gram champignons.

Verwarm de oven voor op 180° C. Neem het Galicische brood en maak sneden zonder de plakken te scheiden, snijd dan plakken in de tegenovergestelde richting en vorm zo vierkanten.

Verdeel de boter met behulp van een keukenborstel door de openingen die je in het brood hebt gemaakt.

Als de verdeling van de boter klaar is, is het tijd om de kaas te plaatsen . Kaas moet op de sneetjes brood en op de bovenkant worden gelegd.

Wanneer u klaar bent met het plaatsen van de kaas, is het tijd om de groenten en het spek te snijden en op het brood te leggen.

Verdeel de groenten en het gehakte spek over het brood. U kunt ook kruiden toevoegen zoals rozemarijn, oregano of basilicum.

Kook uw brood uit Galicië gedurende 15 tot 20 minuten, zodat de kaas smelt en u het kunt serveren.

Diner met vrienden? Vergeet de tweede cursus niet

¿Cena con amigos? No olvides el segundo plato

Voor de tweede gang of het hoofdgerecht van het diner moetu opties bieden voor al uw gasten.

Het stergerecht dat we voorstellen is een aantal heerlijke gegrilde varkenskoteletten, vergezeld van een salade of gebakken groenten.

Je moet de koteletten marineren met een beetje olie, zout en wat kruiden zoals peterselie of rozemarijn. Plaats ze op de sintels om te beginnen met koken en laat ze gelijkmatig in cirkels koken.

Maar denk niet alleen aan de mensen die vlees eten. Wat als je een veganistische gast hebt?

Voor uw vegetarische of veganistische gasten, bereidt u een groentelasagne die courgette, wortelen, tomaten, aubergine, broccoli en andere groenten naar smaak bevat.

Als u kaas of melk gaat gebruiken tijdens het recept, vergeet dan niet om ze te kopen die gemaakt zijn van natuurlijke bronnen zoals tofu of amandelen.

Dessert: een must voor een goed diner met vrienden

Postre: Infaltable en una buena cena con amigos

De desserts zijn verantwoordelijk voor het geven van de zoete smaak aan de avond, maar de zoetheid moet in de juiste maat zijn om uw gasten niet te vertroetelen.

>  Mejores consejos para saber cómo organizar una boda en un mes

Bovendien zijn ze perfect om elke gast te verzadigen zonder dat ze te vol zijn en de vergadering niet willen voortzetten.

Panacotta bedekt met aardbeien en geraspte chocolade

Om de pannacottas te maken moet je drie vellen gelatine, 500 ml slagroom, kaneelpoeder, 60 gram suiker, aardbeien en een reep chocolade naar keuzehebben.

De eerste stap in het maken van uw panacotta’s is het weken van de drie vellen gelatine. Serveer water om ze te bedekken, zodat ze vijf tot tien minuten gehydrateerd zijn.

Serveer ondertussen de suiker, room en een halve theelepel kaneel in een pot . Zorg ervoor dat de vlam op middelhoog vuur staat.

Wanneer het mengsel begint te koken, haal je het van het vuur en voeg je de gelatineblaadjes toe. Roer zodat de gelatine in het mengsel wordt geïntegreerd en in individuele vormen wordt geserveerd.

Als u de pannacottas ’s morgens maakt, zijn ze perfect te versieren met de aardbeien en het chocoladerooster.

Yoghurt met fruit en muesli

Dit is een dessert waarvan de bereiding enkele minuten duurt , een natuurlijke yoghurt, fruit en muesli.

Neem kleine kommen en serveer de hoeveelheid yoghurt die u geschikt acht. Als uw gasten het leuk vinden, kunt u het serveren met muesli, maar ook met fruit zoals aardbeien, bosbessen of perziken.

Chocolade truffels

Om heerlijke truffels te bereiden die je vrienden meer willen , heb je nodig: 80 milliliter vloeibare room, vijf gram boter, 25 gram poedersuiker en 100 gram pure chocolade.

Serveer de room samen met de suiker in een pot en verwarm het tot het begint te koken. Snijd ondertussen de pure chocolade in stukken en plaats deze in een glazen kom.

Als de room kookt,haal je hem van het vuur en giet je hem over de chocoladestukjes om te smelten. Als er geen stukjes meer zijn als je de chocolade roert, voeg dan de boter toe en voeg het toe aan het mengsel.

Neem het mengsel van de truffels mee naar de koelkast totdat het begint met het vormen van de truffels. Neem de hoeveelheid deeg gelijk aan een eetlepel en vorm kleine bolletjes.

Leg ze op een dienblad en laat ze een uurtje afkoelen om uit te harden. Voor het koelen kunt u ze versieren met kokosnoot, gekleurde hagelslag, cacaopoeder of een ander ingrediënt dat u wenst.

Speciale drankjes voor het diner met vrienden

Bebidas especiales para cenar con amigos

De drankjes die bij elk gerecht horen, moeten bij het diner inbegrepen zijn. Als u van plan bent om een aantal cocktails te serveren, laten we u een aantal opties die uitstekend passen bij elk gerecht.

De eerste cocktail is de piña colada, een verfrissend drankje met een ongelooflijke smaak. Om het te bereiden heb je stukjes ananas, witte rum, kokosnootcrème en ijs nodig.

Serveer alle ingrediënten in de blender en serveer in een cocktailglas, versierd met een stukje ananas of een paraplu.

U kunt ook wat margarita’s maken, waarvoor alleen tequila, suiker, citroensap, cointreau en ijs nodig zijn.

Als u meer ideeën wilt hebben we twee items voor u, een voor alcoholische dranken en een andere voor niet-alcoholische cocktails.

Ideale gerechten voor het diner met vrienden

Vajillas ideales para cenar con amigos

Elegantie en comfort moeten aanwezig zijn op belangrijke momenten, zoals een diner met vrienden.

In onze virtuele Monouso-winkel vindt u het juiste serviesgoed om elk van de gerechten en dranken die deel uitmaken van de avond te serveren.

Binnen onze productcatalogus vindt u serviesgoed dat varieert van plastic en herbruikbaar tot biologisch afbreekbaar serviesgoed dat – na gebruik – als compost kan worden gebruikt.

Ongeacht het materiaal, de afmetingen en de presentatie, elk van onze producten biedt u de beste kwaliteit tegen de beste prijs op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BASIC DATA PROTECTION INFORMATION

Responsible: Envalia Group, S.L.

Purpose: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Legitimation: Consentimiento del interesado.

Recipients: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Rights: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Additional information: You can find additional and detailed information on data protection in our privacy policy