fbpx

Hoe kiest u het uniform van uw kelners in het restaurant?

De hotel- en restaurantkleding is een van de belangrijkste elementen die het imago van een bedrijf bepalen en zorgen voor een pluspunt van professionaliteit. De obers zijn de mensen die uw restaurant vertegenwoordigen en ook degenen die verantwoordelijk zijn voor het contact met de klanten, dus hun imago is een projectie van wat uw bedrijf vertegenwoordigt. Daarom zijn de kleren van de kelners en koksmutsen zeggen veel meer over je restaurant dan je denkt.

Nu, hoe kiest u een ober-uniform om de waarden van uw bedrijf te vertegenwoordigen? Van Monouso we geven u enkele belangrijke richtlijnen die u zullen helpen bij het kiezen van de beste hotel- en cateringkleding.

Snelle handleiding voor het kiezen van een obers-uniform

Voordat we beginnen, willen we dat u weet dat er op dit moment verschillende soorten stoffen, ontwerpen en kleuren zijn om de kelnersuniformen te creëren, aangezien we op zoek zijn naar de best mogelijke kleding.

Wat is het imago van uw bedrijf?

De eerste vraag die u zich moet stellen is deze: Wat is het imago van mijn bedrijf? Wat wil ik projecteren?

Het is belangrijk dat u voldoende tijd besteedt aan het nadenken over deze ideeën, want het uniform dat u kiest moet deze waarden overbrengen. Elegantie, soberheid, stijl, traditie, moderniteit, durf, … denk aan 5 woorden die uw hotelbedrijf definiëren en weerspiegelen in het uniform van de kelners.

Van oudsher is zwart-wit altijd al de kleurencombinatie voor kelnersuniformen geweest, maar we zien steeds vaker andere opties die nieuwe ontwerpen en kleuren bevatten.

Als je stijl meer casual en gericht is op jongeren, kun je misschien een brutaler, kleurrijker obers-uniform gebruiken. Aan de andere kant, als het een restaurant is met zeer uitgebreide gerechten en ontworpen voor een volwassen publiek of een gastronomisch restaurant, moet u misschien op zoek gaan naar elegantie en soberheid in het uniform van uw obers.

Denk er altijd aan dat het belangrijkste is om te zoeken naar harmonie tussen alle aspecten die deel uitmaken van uw restaurant.

Wat is de specialiteit van uw bedrijf?

De tweede vraag die u zich moet stellen voordat u het uniform voor uw obers kiest, is de volgende: Wat is de specialiteit van mijn bedrijf?

Als uw horecabedrijf zich richt op een zeer specifiek type voedsel, is het misschien beter dat de uniformen van de kelners hier ook op aansluiten en zo trouw mogelijk zijn aan de gastronomische stijl die in uw bedrijf heerst.

Probeer de kelnersuniformen een verhaal te laten vertellen, het verhaal dat je wilt vertellen door je gerechten. Zo kunt u bijvoorbeeld knipogen naar de typische kleding van de plaats waar uw gerechten vandaan komen.

Kenmerken van het ober-uniform

Als je deze twee vragen hebt beantwoord. Elk uniform dat u kiest, moet aan de volgende criteria voldoen:

  • Klanten moeten de obers in uw bedrijf in één oogopslag duidelijk kunnen identificeren.
  • Uniformen moeten comfortabel en praktisch zijn.
  • Keukenschorten en schorten zijn de beste optie voor obers.

Zoals u ziet, is de keukenschorten en schorten moeten zeer zorgvuldig worden gekozen, zodat ze de waarden van uw restaurant projecteren, aangezien ze de waarden van uw restaurant zullen overbrengen.

We hopen dat we je hebben geholpen. En vergeet niet dat je bij Monouso de beste hotelkleding vindt voor de beste prijs. We wachten op je!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.