fbpx

Hoe kiest u de ideale plastic wegwerpbekers?

De plastic bekers zijn het economische en functionele alternatief voor traditionele glazen en porseleinen bekers.

Het voordeel van wegwerpbekers is hun verscheidenheid. Elk productassortiment biedt verschillende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor een specifieke toepassing. Met andere woorden, de kenmerken van een plastic beker laten ons toe om de meest geschikte te kiezen voor onze behoeften. De diversiteit aan materialen kan echter verwarrend zijn als je er niet mee vertrouwd bent. Daarom is het noodzakelijk om elk gamma en zijn kwaliteiten te herzien.

Soorten plastic wegwerpbekers

Kunststof bekers kunnen worden onderverdeeld in drie soorten wegwerpbekers:

Kunststof bekers: Vervaardigd uit polymeren die zijn afgeleid van fossiele brandstoffen, zoals olie, zijn dit de meest populaire bekers op de markt.

Biologisch afbreekbare plastic bekers: Deze soorten drankverpakkingen kunnen op natuurlijke wijze worden afgebroken nadat ze op de juiste manier zijn gebruikt en weggegooid.

Plastic composteerbare bekers: De composteerbare bekers kunnen worden omgezet in organische meststof na het doorlopen van een industrieel transformatieproces.

Alle glazen die je op Monouso vindt vallen in deze drie categorie├źn.

Biologisch afbreekbare plastic bekers PLA

Vasos de Plástico Biodegradables PLA

Deze plastic bekers zijn geweldig. Ze zien er net als plastic uit, maar zijn gemaakt van 100% plantaardige ingredi├źnten.

De bioplastic of PLA-kunststof biedt de mogelijkheid om koude en warme vloeistoffen veilig en zonder wijziging van de samenstelling of vorm te bevatten.

Het hoofdbestanddeel van dit type beker is maïszetmeel, waardoor het het perfecte element is voor uw koffie, vruchtensap, smoothie of slushie.

Bij Monouso hebben we bekermodellen met een laadvermogen tussen 50 en 550 milliliter.

Bovendien, in het besef dat iedereen een andere smaak heeft, bieden we een verscheidenheid aan vormen en decoraties, zodat u kunt kiezen voor Biologisch afbreekbare plastic bekers PLA dat het meest lijkt op uw bedrijf.

Voordelige kunststof bekers PP

Vasos de Plástico Económico PP

Met polypropyleen als hoofdingredi├źnt, de Economy Plastic bekers PP ze onderscheiden zich van de rest door hun lage prijs.

Maar het is niet alleen een kwestie van geld, deze glazen zijn zeer functioneel en veelzijdig, met de mogelijkheid om warme of koude dranken op te slaan.

Door de grote aanpassing aan de verschillende gebruiksmogelijkheden is het de koning der feesten en een van de favorieten in de wereld van de evenementenorganisatie.

Qua capaciteit bieden de Economic PP Plastic Cups de mogelijkheid om tussen de 115 en 650 milliliter te bewaren.

Ze zijn verkrijgbaar in wit, blauw en transparant; in verschillende vormen, glad of met structuur.

Naast al deze kenmerken is het vermeldenswaard dat het smeltpunt van deze glazen zich bevindt op 160˚ Celsius en dat ze geen geuren of smaken afgeven die van invloed zijn op het voedsel dat ze vervoeren.

Onbreekbare plastic bekers PP

Vasos de Plástico Irrompibles PP

Als u betrokken bent bij de organisatie van massa-evenementen, zoals concerten, feesten of beurzen, weet u dat er wetgeving van kracht is die het gebruik van veilige wegwerpbekers voorschrijft.

Dit type beker mag geen enkel risico op breuk inhouden en schade – toevallig of met voorbedachte rade – kan aan eender welke persoon worden toegebracht tijdens een massa-evenement.

Voor deze evenementen is de Onbreekbare plastic bekers PP. Warme en koude drankverpakkingen die een verbazingwekkende weerstand bieden tegen gebruik en misbruik.

Door zijn samenstelling, met polypropyleen als hoofdingredi├źnt, kan het gebruikt worden in de magnetron, is het vaatwasmachinebestendig en is het bestand tegen directe klappen en vallen.

Wat betreft hun veiligheid als voedselverpakking zijn ze 100% niet-toxisch en veranderen ze niet de samenstelling van de vloeistoffen die ze bevatten.

De Unbreakable Plastic Cups PP die we in Monouso hebben zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder: wit, zwart, rood, groen, blauw, oranje, fuchsia.

Qua capaciteit is de kleinste optie die we hebben het gegradueerde glas van slechts 35 ml, terwijl de grootste capaciteit een geïnjecteerd glas van 600 milliliter is.

Herbruikbare bekers

Vasos reutilizables

De herbruikbare plastic bekers zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen slijtage en kunnen meer dan eens gebruikt worden.

Dankzij hun productie met polypropyleen zijn de herbruikbare bekers functioneel, zuinig en zeer resistent, tot het punt dat ze bijna onbreekbaar zijn.

Ze kunnen worden gebruikt om warme of koude dranken te serveren, in beide gevallen ziet u hun eigenschappen niet verloren gaan door het plastic dat in dit glas wordt gebruikt.

Ze worden gebruikt op familiefeesten of evenementen waar een kleinere hoeveelheid afval gewenst is, omdat ze na gebruik niet worden weggegooid.

De herbruikbare bekers die we bij Monouso hebben zijn er in verschillende kleuren, o.a. oranje, wit, zwart, zilver, goud, paars en blauw; en de traditionele transparante.

Capaciteiten vari├źren van 330 milliliter en bierpullen met een capaciteit van 1000 milliliter.

Ook de verscheidenheid aan glassoorten is indrukwekkend. Buisglazen, met een ring, voor cider, bokalen, schoten, behoren tot de meest gewilde.

Schuimbekers voor eenmalig gebruik

Vasos T├ęrmicos FOAM Desechables

Bedrijven die warme dranken verkopen maken zich zorgen over de kwaliteit van hun ingredi├źnten en het op temperatuur houden van hun bereidingen.

Voor hen is de Schuimbekers voor eenmalig gebruik zijn het ideale product.

Door het samenvoegen van polyethyleen met andere chemische additieven wordt FOAM verkregen, een veilig materiaal om voedsel te huisvesten met de capaciteit om de temperatuur veel langer te bewaren dan conventionele bekers.

Disposable Foam Cups zijn niet giftig, kleurloos, niet corrosief, niet schurend en 100% recyclebaar.

Om koffie- en theeliefhebbers die bij u op bezoek komen te verwennen, bieden wij glazen aan met een inhoud tussen 120 ml en 1300 ml.

Geef je om design? Bezoek onze winkel en ontdek de witte of designmogelijkheden van FOAM Disposable Thermal Cups.

Thermische fusie-koppen

Vasos t├ęrmico fusi├│n

Op zoek naar een superieur glas voor uw horecabedrijf, restaurant, caf├ę of theesalon?

Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze Thermal Fusion Cup, een voedselcontainer die verschillende soorten afdekkingen combineert om de temperatuur van uw drankjes veel langer op peil te houden.

De buitenste hoes van de beker is gemaakt van papier, waardoor deze zonder enig probleem kan worden bedrukt of gepersonaliseerd.

Een kenmerk dat de Fusion Cups onderscheidt is dat ze, ongeacht de capaciteit, allemaal even breed zijn, zodat ze allemaal hetzelfde formaat deksel gebruiken.

Omdat ze allemaal dezelfde diameter hebben, is de service veel sneller en gemakkelijker en worden de restaurantkosten geoptimaliseerd.

De beschikbare capaciteiten beginnen bij 266 ml en gaan tot 710 ml.

PS Plastic Koffiekopjes

Vasos de Pl├ístico Caf├ę PS

Dit zijn de traditionele glazen die gebruikt worden in cafetaria’s en bakkerijen.

Functioneel, praktisch en wegwerpbaar, de PS Plastic bekers ze bieden uw klanten vrijheid, omdat ze hun favoriete drankje kunnen kopen en ervan kunnen genieten terwijl ze door de stad lopen of op weg zijn naar het kantoor.

We hebben capaciteiten tussen 80 en 230 milliliter, dus ze werken voor vele soorten dranken.

Ze worden zelfs gebruikt voor de bereiding van sommige desserts, zoals gelei voor de kleintjes in huis.

De grotere capaciteit PS Plastic Coffee Cups zijn terugkerende gasten op feesten en kinderevenementen, waar een effectieve drankverpakking nodig is voor het geplande gebruik.

PS Kristal Plastic bekers

Vasos de plástico PS Cristal

Velen van ons zijn zeer nauwgezet als het gaat om het eten. Daarom kijken we graag -zonder tussenpersonen of belemmeringen- naar wat er aan tafel wordt geserveerd om in alle rust te eten of te drinken.

De PS Kristal Plastic bekers zijn mooie drankverpakkingen die een superieure transparantie bieden aan uw klant, zelfs als het glas een bepaalde kleur heeft.

De PS Cristal plastic bekers zijn met hun uitstekende design en zeer trendy verkrijgbaar in de kleuren: rood, fuchsia, turquoise, pistache, blauw, geel en oranje, een van de meest in het oog springende.

De capaciteit van elke beker is niet zo gevarieerd als de soorten plastic bekers die we eerder hebben beoordeeld.

Met glazen die vaak worden gebruikt bij evenementen, feesten, festivals, tapasrestaurants, caf├ęs, enz.

Harde glazen PS bril

Vasos PS Cristal Duros

Wanneer u deze wegwerpbekers voor het eerst ziet, zult u ervan overtuigd zijn dat het de bekers zijn die u nodig heeft.

PS Hard Glasses worden vervaardigd met verschillende materialen, waardoor het een buitengewone hardheid heeft met een afwerking die sterk lijkt op die van glas.

De capaciteiten van de glazen vari├źren van 20 ml tot 500 ml, een breed scala aan opties ideaal voor u.

In onze online winkel vindt u shots, ciderglazen, groot, klein, met speciale ontwerpen, glad, met geometrische vormen, en een breed scala aan opties.

De kleuren zijn ook gek. We hebben het traditionele transparante glas en spectaculaire modellen in blauw, turquoise, lila, roze, oranje, rood, groen, fuchsia, geel, een van de meest gevraagde mogelijkheden.

Voordelige PET Plastic bekers

Vasos de Plástico PET Económicos

Laat je niet misleiden door dit glas. Als je het in je handen houdt, zul je zien dat ze heel licht en zacht aanvoelen, maar dat maakt ze niet minder bestendig.

Met een uiterlijk dat glas evenaart, is de Voordelige PET Plastic bekers zijn de containers die je nodig hebt om je koude dranken veilig en vol vertrouwen aan te bieden.

Het oppervlak is bestand tegen zeefdruk, een ideale eigenschap als u op zoek bent naar een aanpasbaar glas met het imago van uw bedrijf of evenement.

Hun capaciteiten, tussen 200ml en 490ml, zijn een duidelijke indicatie van de veelzijdigheid die deze bekers bieden, die op grote schaal worden gebruikt voor het serveren van frisdranken, smoothies, vruchtensappen, slushdranken en zelfs smoothies.

PET-bekers met deksel

Vasos de PET con tapa

Naast de plastic wegwerpbeker vindt u in deze rubriek een oneindig aantal soorten deksels die u ondersteunen bij het serveren van verschillende producten in uw bedrijf.

Als u onder andere smoothies, slushies, sappen, desserts, salades, frisdranken en sappen serveert, moet u deze categorie doorlopen en weten wat de mogelijkheden zijn die wij presenteren om uw diensten te verhogen.

Maar de veelzijdigheid houdt daar niet op. De capaciteit van het glas begint bij 200 milliliter en gaat verder dan 900 milliliter.

Wilt u uw PET-bekers met een deksel op maat maken? We hebben goed nieuws voor u, want het oppervlak van deze bekers is compatibel met de zeefdruktechnieken die worden gebruikt om producten op maat te maken.

SOLO® Brillen voor UltraClear

Vasos SOLO® Per UltraClear

Dit soort glazen hebben een superieure transparantie, waardoor alle inhoud kan worden gevisualiseerd zonder enige moeite.

Een van de uitstekende kenmerken van deze beker is de mogelijkheid tot personalisatie en de afgeronde rand, waardoor het deksel niet alleen een optimale weerstand biedt, maar ook veiliger kan worden gesloten.

De deksels van de SOLO® Per UltraClear® Bekers zijn zeer gevarieerd, maar dienen allemaal eender welk glas, waardoor de dienst sneller en gemakkelijker uit te voeren is.

Wat de capaciteiten betreft, bieden wij u glazen aan van 148ml tot 946ml, dat wil zeggen, bijna een liter van een van uw dranken.

Amerikaanse feestbekers

Vasos americanos para fiestas

Als je een feestje hebt dat zich afspeelt in de Amerikaanse cultuur, moet je deze typische Amerikaanse feestbril hebben, volgens de traditie, rood aan de buitenkant en wit aan de binnenkant. Hoewel we ook blauwe hebben.

Deze glazen, die de “made in USA” levensstijl weerspiegelen, zijn gemaakt van polystyreen, een materiaal dat een grote weerstand biedt.

Bovendien zal dit type plastic de eigenschappen van uw dranken niet veranderen, noch zal het eender welk toxisch element bevatten.

Koude vloeistoffen zijn ideaal voor dit type glas, vooral frisdranken en bieren met veel ijs.

De capaciteit van deze Amerikaanse partycups varieert van 300ml tot 550ml.

Gekleurde glazen

Vasos de colores

Op elk speciaal moment in ons leven voegt kleur een speciaal element toe dat een gewone gebeurtenis kan veranderen in een onvergetelijke herinnering.

Daarom hebben we besloten om alle soorten plastic wegwerpbekers die een andere kleur hebben dan de traditionele bekers, wit en transparant, in ├ę├ęn sectie te organiseren.

Van welk materiaal de gekleurde wegwerpbekers ook gemaakt zijn, in deze ruimte vind je alle tinten die je nodig hebt om de persoonlijkheid van je partij te accentueren.

Deze bekers zijn geschikt voor het serveren van warme en koude dranken, zodat u ze bij bijna elke gelegenheid kunt gebruiken.

Schoten? Ze hebben ook hun bril

Vasos de chupito

Met dezelfde visie van de vorige categorie en geïmpregneerd met de geest van het vergemakkelijken van het vinden van het glas dat u nodig hebt, vindt u hier alle opties van wegwerp shotglazen.

Bovendien zullen de bekers niet alleen wit of transparant zijn, we nemen alle modellen op zonder rekening te houden met de kleur van het product.

Vervaardigd in verschillende soorten polymeren, zijn deze wegwerpbekers ideaal om te serveren en te genieten van je shots.

Als u uw feest of evenement een speciaal tintje moet geven, dan vindt u hier ongetwijfeld verschillende mogelijkheden om u in die zin te helpen.

Gebruikelijke glazen met deksels

Vasos comunes con tapa

Op zoek naar een gewone bril met deksel? Hier zijn alle modellen die wij op Monouso aanbieden.

Wit, transparant en van de meest uiteenlopende kleuren, al deze glazen hebben de mogelijkheid om te worden gecompleteerd met een deksel.

Ideaal voor de verkoop van warme en koude dranken, meeneemmaaltijden of desserts, waarbij de zekerheid van het niet morsen van de vloeistof noodzakelijk is.

Gewone glazen met een deksel, eenvoudig, bijna onbreekbaar, bestendig, van verschillende kleuren, zijn enkele van de kenmerken van de containers die u in deze sectie van Monouso vindt.

Buisglazen

Vasos de tubo

Als u op zoek bent naar zuinigheid en een uitstekend product, kan de optie die u nodig heeft in deze categorie vallen.

Alle plastic wegwerpbekers, met hun eigenaardige buisvorm, vindt u hier.

Iconische glazen die de stijl van uw evenement zullen accentueren, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw drankjes met een superieure stijl en zonder de mogelijkheid van ongelukken te serveren.

Vul deze categorie in en leer meer over de soorten, maten en kleuren van de buisglazen die we bij Monouso aanbieden.

Vergelijkingstabel

[table caption=”Disposable Cups Features” colwidth=”75|75|75|75″ colalign=”left|center|center”] Types Cups$Shock Resistance$Cold Drinks$Hot Drinks$Suitable for magnetron$Transparante PET Tumblers$Ôťô$Ôťô$Ôťô Kristal PS Tumblers$Ôťô$Ôťô$Ôťô$Ôťô$$Ôťô$$Ôťô$Ôťô$Ôťô$Ôťô$$Ôťô$ Schuim Tumblers$Ôťô$Ôťô$Ôťô$ PP Tumblers$Ôťô$Ôťô$Injectie PP Tumblers$Ôťô$Ôťô$ [/table]

Plastic wegwerp bekeraccessoires

Er zijn een groot aantal accessoires voor het effici├źnte beheer van uw plastic bekers, of het nu gaat om opslag, transport of om het voorzien van extra functies.

In drie categorie├źn groeperen we alle accessoires die bij Monouso verkrijgbaar zijn, zodat u het meeste uit uw relatie met plastic bekers kunt halen.

Deksels voor plastic wegwerpbekers

Tapas para vasos desechables de plástico

Caps kunnen het verschil zijn tussen een drankje dat op het shirt van een klant of op de stoel van uw voertuig is gemorst en een veilige transfer.

Bied uw klanten zekerheid door het aanschaffen van de caps die hen in staat stellen hun drankjes overal te nuttigen, waardoor de gebruikelijke risicofactoren tot een minimum worden beperkt.

De caps die deel uitmaken van dit beheer hebben de nodige focus om ervoor te zorgen dat uw product wordt verplaatst en geconsumeerd zonder ongemak.

Beker- en dienbladhouders

Portavasos y bandejas

Wanneer u een bedrijf heeft zoals een coffeeshop, kan het aantal drankbestellingen hoger zijn dan het gemiddelde voor een ander soort restaurant.

Te midden van al uw klanten is het voorbijgaan met een servicebakje met een setje dampende drankjes meer dan een huzarenstukje.

Om onaangename ongelukken te voorkomen en de service van uw personeel te ondersteunen, presenteren wij een lijn van speciale beker- en dienbladhouders.

Ontdek deze mooie en functionele accessoires om de service van uw bedrijf te verhogen.

Bekerautomaat

Dispensador de vasos

De volgorde van uw restaurant is essentieel om een goed imago bij uw klanten te krijgen en om te voorkomen dat u geld verliest.

Glasdispensers zijn perfect om bij te dragen aan dat doel.

Bezoek dit gedeelte van Monouso en ontdek de glasdispensers, vervaardigd in verschillende materialen en met capaciteiten die zich aanpassen aan de dynamiek van uw bedrijf.

In alle gevallen krijgt u gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardig en functioneel product, wat het kenmerk is van de producten die door Monouso worden verkocht.


Zendingen naar uw huis of bedrijf

Paragraaf

Dankzij de strategische alliantie tussen Monouso en gerenommeerde verzendbedrijven in Spanje hebben wij de capaciteit om uw producten – naar het door u opgegeven adres – te verzenden zodra uw bestelling is geverifieerd en verwerkt.

De toezegging is dat het pakket binnen een periode van maximaal 48 uur op uw adres zal aankomen.

Maar snelheid is niet alles in onze leveringsservice.

Alle aankopen, waarvan de factuur meer dan 59 euro bedraagt, krijgen de verzendservice volledig gratis, als bedankje van Monouso voor uw voorkeur en selectie.

Bij Monouso.es vinden we het belangrijk dat onze klanten de materialen en kwaliteiten van de producten die we verkopen kennen. Een klant die weet wat hij koopt, is een tevreden klant.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.