fbpx

Hoe kies je het juiste wegwerptafelkleed?

Tafelkleden zijn al lang niet meer bedoeld om tafels te beveiligen en maken deel uit van de esthetiek van elk restaurant. Ze hebben zelfs direct invloed op de sfeer die in het restaurant wordt gecreëerd. Bij de keuze van het juiste wegwerptafelkleed moet rekening worden gehouden met een aantal aspecten die we hieronder toelichten. Op Eenmalig gebruik u vindt hier papieren wegwerptafelkleden, Novotex, Airlad Premium, waterdicht, enz. ook in verschillende kleuren en maten, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Blijf bij ons en ontdek enkele trucjes die u zullen helpen om uw tafelkleden te laten slagen! De eerste vraag die in gedachten komt kan zijn, waarom wegwerptafelkleden gebruiken? De waarheid is dat er vele soorten tafelkleden zijn, maar dat wegwerplakens ons in staat stellen om tijd en geld te besparen en ons de mogelijkheid bieden om ons restaurant om de zoveel tijd een nieuw tintje te geven, omdat de mogelijkheden tot verandering dit toelaten. Maar, ongeacht het type tafelkleed, wat levert het ons op?

 • Je hebt de tafel gezien
 • Beschermt de tafel
 • Het benadrukt de decoratie en de esthetiek van onze gebouwen
 • Maakt het mogelijk om verschillende sferen te creëren

Voordat u het beste wegwerptafelkleed voor uw restaurant kiest, is het belangrijk dat u nadenkt over de volgende elementen:

 • Kleur
 • Grootte
 • Ontwerp
 • Onderhoud, voor het geval dat ze meerdere keren gebruikt kunnen worden
 • Prijs
 • Materialen voor de productie
 • Decoratie en esthetiek van het pand

De keuze van het tafelkleed moet niet willekeurig zijn, verre van dat, maar er moet rekening worden gehouden met een reeks details, zodat alles te verwachten is.

mantel-camino-novotex-naranja-04x48m-50g-p12m-6-uds

Een andere zeer aan te bevelen optie is om te combineren met tafellopers om mooie en opvallende kleurcontrasten te creëren zoals op de foto te zien is. Als u op zoek bent naar wegwerptafelkleden en tafellopers, ga dan naar onze Monouso website. Ontdek nu alle mogelijkheden die wij u bieden. En als u vragen heeft, helpen we u graag. We wachten op u!

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.