fbpx

Hoe kies je de juiste servetten

Cómo elegir servilletas

Het valt niet te ontkennen dat de meeste bedrijven hard zijn getroffen door de klimaatcrisis, ook de horecasector. In dit verband zijn wij op een tamelijk veel voorkomend debat gestuit: Hoe kies je de juiste servetten voor dit soort zaken?

Tegenwoordig kunnen we een grote verscheidenheid aan verscheidenheid aan vormen om elke tafel aan te kleden; in tegenstelling tot voorgaande jaren waar de enige geldige waar de enige geldige vorm bestond uit linnen servetten, tafelkleed en oliedoek oliedoek

Het is tegenwoordig mogelijk te combineren, verschillende tafelkleden waarbij de versiering in principe beperkt is tot bestek, borden en glazen. Zo ontstaat ook een belangrijke twijfel: wat is beter voor het bedrijf, papieren of stoffen servetten? beter voor de zaak, papieren of stoffen servetten? Laten we eens kijken de voor- en nadelen van beide opties, hoe servetten te kiezen hoe servetten te kiezen.

Voordelen van papieren servetten

Een van de belangrijkste voordelen van papieren servetten is dat ze een gevoel van hygiëne geven. Bovendien worden papieren servetten door de klant maar één keer gebruikt en omdat ze in grote hoeveelheden worden gekocht aangezien zij in grote partijen worden aangekocht, vertegenwoordigen zij geen hoge kosten voor uw bedrijf uw bedrijf.

Voordelen van stoffen servetten

Als je hebt besloten om voor stoffen servetten te gaan, ben je waarschijnlijk waarschijnlijk denken aan de economische besparingen die het hebben van deze betekent, aangezien de aankoop wordt gedaan op een keer deze, aangezien de aankoop bij één gelegenheid gebeurt en stoffen servetten vele jaren meegaan doek servetten kunnen vele jaren meegaan.

Dit soort servetten zijn ook voordelig zijn ook voordelig omdat ze niet alleen zuinig maar ook elegant zijn. Papieren servetten kunnen papieren servetten kunnen aantrekkelijke ontwerpen hebben, maar stoffen servetten zijn klassiek en meestal merkgebonden klassiek en zijn meestal verbonden met het merk.

In die zin, als je op zoek bent om aan te trekken klanten gewend zijn aan de traditionele details van het leggen van de servetten op de schoot, kunt u kiezen voor de servetten, kunt u kiezen voor stoffen servetten.

Nadelen van het gebruik van papieren of stoffen servetten stoffen servetten

Wat betreft de nadelen van nadelen van papieren servetten, kunnen we benadrukken dat het noodzakelijk is om voortdurend constante bestellingen, vereist vaste kosten per maand en scheptverwarring op het moment van recycling verwarring op het moment van recycling.

Wat betreft de nadelen van het hergebruik van stoffen servetten brengt dagelijks aanzienlijke uitgaven aan elektriciteit en water met zich mee en dit is elektriciteit en water op een dagelijkse basis, en klanten zien dit type servet over het algemeen als een gebrek servetten worden door de klanten over het algemeen als onhygiënisch ervaren, omdat zij er soms een beetje gerafeld uitzien er soms wat rafelig uitzien en na verloop van tijd donkerder worden.

Na het bekijken van elk van de voordelen en voor- en nadelen van beide soorten servetten is er twijfel gerezen over de de keuze van het juiste servet.

We kunnen zeggen dat het antwoord ligt in uw handen, omdat u degene bent die uw klanten, uw bedrijf en de de zaak en de manier waarop ze zich het meest op hun gemak zullen voelen. Maar omdat de perceptie van het publiek perceptie van het publiek, is het het beste om te kiezen voorpapieren servetten papieren servetten.

Tegenwoordig is het cellulose landschap niet alleen is niet alleen gerecycleerd bruin of wit, wij nodigen u uit om het in detail te analyseren, want het is mogelijk om een grote verscheidenheid te vinden is het mogelijk een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen te vinden ontwerpen.

Papieren servetten

In de wereld van vandaag, hebben papieren servetten een tafel, zijn papieren servetten vaak de echte hoofdrolspeler geworden de echte hoofdrolspeler. Daarom is er tegenwoordig een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen van papieren servetten verschillende kleuren en vormen servetten van papier, perfectom een uitstekende service te begeleiden perfect als begeleiding bij een uitstekende service.

Deze papieroptie is een perfecte en hygiënische perfecte en hygiënische alternatieven voor zowel diners als cateraars, omdat het gewoon nodig is om het wegwerpservet van tafel te halen, zonder de moet strijken en wassen. Uw klanten zullen kunnen voelen dat uw bedrijf zorg voor hun welzijn en u zult zeker zijn van hygiëne.

Luchtgeplaveide servetten, een goed alternatief

Dit type servet kan gebruikt worden gebruikt in horecabedrijven, zowel in het top- als middensegment, allemaal dankzij zijn hoge sterkte, kwaliteit en dankzij zijn hoge weerstand, kwaliteit en zachtheid. Op de tast is het als zo aangenaam als het strelen van een stuk fluweel.

Klanten kunnen het verschil echt voelen kan het verschil zien, daarom nodigen wij u uit om te kiezen uit een verscheidenheid van eenmalig gebruik opties in servetten voor eenmalig gebruik.

De beste manier om een papieren servet te kiezen

In het geval u de optie van stoffen servetten voor gebruik in uw zaak, wegens de hoge kosten van strijken, wassen en elektriciteit strijken, wassen en elektriciteit; papieren servetten worden een geweldig alternatief geweldig alternatief.

Om deze reden is het interessant om te bepalen wat voor soort papieren servet past bij het imago van de zaak imago van het bedrijf te projecteren. Dat wil zeggen, servetten kunnen een milieuvriendelijke een milieuvriendelijke boodschap, indien de nadruk ligt op de ervaring van het publiek de ervaring van het publiek.

Maar als de beslissing te maken heeft met budget in verband met budgetcriteria of gewoon als bedrijfseigenaar, wilt u een smaakvol en u wilt een boodschap uitdragen van goede smaak en esthetische gevoeligheid en innovatief in elk detail.

Tegenwoordig zijn papieren servetten papieren servetten zijn een in het oog springend product geworden, door de servetten te personaliseren is het bijvoorbeeld mogelijk om servetten is het mogelijk om het merkimago te versterken, als ze gerecycled worden, versterken ze de boodschap, en geeft een vleugje kleur aan de decoratie.

Het is van essentieel belang dat de omvang van de papieren servet is geschikt voor het evenement of de gelegenheid, bijvoorbeeld, 30×30 servetten zijn perfect voor casual of fast food 30×30 servetten zijn perfect voor casual of fast food bedrijven vanwege de grote van de menigte.

20×20 servetten passen perfect perfect onder kleine borden (voorgerechtbordjes of een glas); gewoonlijk moeten dit soort servetten de servetten moeten over het algemeen vrij klein zijn, aangezien de klant meestal staat of het glas vasthoudt meestal staat de klant of houdt hij het glas in zijn hand.

Tot slot, de 45×45 en 40×40 servetten en 40×40 zijn perfect voor diners en lunches. Als je op zoek bent naar de wanneer u op zoek bent naar de ideale papieren servetten, moet u niet alleen letten op de kleur dat past bij uw merk, is het essentieel om de grondstof te overwegen, vergeet niet dat het de kwaliteit is dat het de kwaliteitis die uw klanten zullen ervaren door aanraking.

Wij nodigen u uit om ons assortiment servetten te bekijken en rekening te houden met elk van de aanbevelingen die we eerder hebben beschreven en op deze manier zal het gemakkelijker zijn om de juiste servetten voor uw bedrijf te kiezen.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.